31.7.2012

Evening at Helsinki.

Koska lomalla voi tehdä mitä mieleen juolahtaa (ja koska anoppilaan meno siirtyi) ja koska tänään juolahti mieleen lähteä vähän pääkaupungin hulinaa katselemaan niin sinne myös suunnattiin. Mitään sen suurempaa tai tarkempaa tarkoitusta ei ollut, mutta tällainen oli iltakävely:Minusta Helsinki on maailman kaunein kesäkaupunki (ja yksi maailman rumimmista kaupungeista marraskuun loskassa) joten kun aurinko helli pääkaupunkiamme niin kävelimme asemalta ihan vaan istuksimaan Tuomiokirkon portaille. Mihinkään ei ollut kiirettä ja kumpikin nautti ihmisten katselusta (ja tallentui usealle japanilaisturistin kameralle varmasti samalla).Paita: H&M
Hame: Esprit
Kengät: Esprit
Laukku: Longchamp
Rannekoru: Snö
Kello: Esprit

Jalat vieläkin hellinä viikonlopusta päätin tämän viikon helliä niitä matalilla koroilla. Kauniiseen keliin lähti mielellään ilman sukkahousuja, mutta voi jööses kun muutenkin huonosti ruskettuvat jalat hohtivat valkoisena. Lienee paikallaan vähän edes itsestäänruskettavalla lotrailla jos hameessa ja mekossa aikoo esiintyä aurinkoisella kelillä. Jos jollakulla on jotain suositeltavaa tököttiä, niin mielelläni kuuntelen suositukset.

Iltakävelyyn sisältyi vielä jäätelö Kauppatorilla ja hissuksiin paluu takaisin junalle ja kotiin. Helsinki oli jälleen kaunis.Since we have a holiday together tonight we decided to have a walk at the sentral of Helsinki. My oppinion is, that Helsinki is the most beautiful summer city there is and to be honest, one of the most awful ones on winter time. Some walking around and some ice cream, wonderful summer day. Let's see what happens tommorow. 


Hope you are all well!

2 kommenttia:

  1. Totta. Helsinki on kaunis kesällä. Varsinkin Espan ja Tuomiokirkon ympäristö. Katajanokalla ja matkalla Senaatintorilta Pohjoisrantaan päin on kauniita rakennuksia ja hyviä ravintoloita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat, jos sää sallii, kauniita nurkkia. Koetimme välttää ravintoloita ja pysyttelimme vain jäätelön puolella. Silti siellä oli mukava pyöriä ja katsella maisemia.

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!