23.7.2012

From last week.

Ei huolta, blogista ei tule englannin kielistä, otsikot vaihtavat kieltä kansainvälisempään. Englannin kielinen yhteenveto alla tulee olemaan myös vähän pidempi, tämä siksi, että bloggerin mukaan sen jälkeen kun aloin pyynnöstä noita lyhennelmiä kirjoittamaan on lukijoita siunaantunut muutamasta maasta joille haluan englanniksi kirjoittaa jotta ymmärtävät jotain tekstistä enemmän. Silti, ensiksi aina suomea ja englanniksi paljon lyhyemmin.

Viime viikolta on valokuvia on hyvä määrä, joten alla kuvia selitysten kanssa. Aika paljon noita näkyisi olevan:


Paita: Esprit
Bleiseri: H&M
Housut: Galway
vyö: YourFacw
Kengät: Esprit
Laukku: Dublin
Huivi: Tuliainen Äidiltä Saksasta

Tällaisissa vaatteissa mentiin keskiviikkona. Rennot kesähousut saivat seurakseen vähän virallisemman oloiset vaatteet. Rakastan pellavahousuja kesällä, koetan olla mahdollisimman pitkälle ilman farkkuja kesällä, nuo kun ovat kevyen ilmavat. Vaikka ei näillä keleillä kyllä pitäisi sanoa sen suuremmin mitään noista lämpimämmistä vaatteista.

Torstaina oli vuorossa tyttöjen kanssa syömistä, tällä kertaa Nnan kotona:
Tanskattaren ja Arkelogin osaavissa käsissä syntyi sushia, me muut tyydyimme kuorimaan, leikkaamaan ja tekemään muita helpompia hommia...


... kuten vaikka kuvaamaan tätä Matemaatikon ihanaa rannekorua. Hih. 
Ihania herkkuja jälleen kerran, jälkkäriksi samana aamuna poimittuja mustikoita. Kyllä oli torstaina taas niin hyvä mieli mennä kotiin kun sai olla tyttöjen kanssa vähän aikaa samalla syödä kerrassaan mainiota ruokaa. Todettiinkin, että jatkossa pitää koettaa useamminkin olla jonkun kotona. Ravintoloissa ei ole mitään vikaa, mutta tehdään me näemmä hyvää ruokaa itsekin.

Vaatetus torstaina oli:
Takki: Halonen
Paita: Halonen
Huivi: Esprit
Vyö: YourFace
Farkut: Forever21
Kengät Dublin
Laukku (isompi): Mulberry
Laukku (pienempi): Dublin

Ylemmät kuvat kuvastavat vallan hyvin muutosta jota aloin kokeilemaan tuosssa viime viikon maanantaina. Monet tätä lukeneet ovat varmaan huomanneet, että ajoittain kärsin migreenistä. Suurin syy migreenille on niskojen jumittuminen. Yksi syy tähän on töissä selän takana oleva ikkuna, josta tulevaa vetoa ehkäisin viime viikolla huivin ja harteita lämmittävän neuleen kanssa. Äidiltä saatu synttärilahja osui siis nappiin.

Toinen joka vetää niskoja jumiin on laukku. Tuppaan tunkemaan laukkuuni kaiken tarpeellisen, lopputuloksena on painava laukku joka kiskaisee hartiat jumiin. Töihin kuitenkin on kannettava kaikkea tarpeellista mukana, joten ratkaisin ongelman kantamalla ennemmin pienemmän laukun myös mukana. Ehkä joskus opin olemaan kantamatta ihan koko elämää mukanani. Siihen saakka töissä mennään kahdella laukulla, lomalla niin ei tarvitse toimia, en välttämättä tarvitse varmaan sateenvarjoa, kalenteria ja aurinkolaseja kaikkia kauppaan.

Vielä se "kampaus" torstailta eli tukka ponnarille ja kukka päähän ja menoksi.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!


Since I have realized I have more readers that don't speak finnish I decided to make the a little bit longer text in english. Still most of my readers are from Finland so majority of the text is in finnish. Anyway, here are some pictues form last week. First some outfit I wore on Wednesday. Something simble but comfy for my taste. Black is always good when it comes to clothing.


Rest of the pictures are from Thursday, we did some food together with my best friends. Normally we go out to eat but this time it was sushi at Nnas house. Loved the food, for dessert we had freshly that moning picked upblueberrys. Heaven <3 Outfit on that day was red-black-white. I needed the jacket ni the moninrg when it was raining cats and dogs.

Tomorrow I still have some old pictures about Saturday and Sunday but then I'll hope to catch up with blogging.

Hope you are all well!

4 kommenttia:

 1. näähän on aivan makeet kuteet ja punainen sopii sinulle kun olet vaalea.aivan ihana koko asu kokonaisuus...t.ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On päiviä, jolloin vihaan punaista koko sydämeni pohjasta ja päiviä jolloin en muuta päälleni laittaisikaan. Viime viikolla torstaina olisin voinut pukeutua vain punaiseen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö, tommoinen puolen päätä kokeinen, peittää hyvin söherökampaukset ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!