20.7.2012

Loma!

Ajoitettu postaus.
Koska loma alkaa samantien kun työpaikan ovi sulkeutuu perässä eli klo. 15:00 kun tämäkin on ajoitettu ilmestymään.Otsikko ja kuva varmaan kertovat ihan riittävästi. Kauan odotettu ja kaivattu kuukauden mittainen kesäloma alkoi minulla juurikin nyt. Huoleton kuukausi edessä, sopivasti menoja, paljon kaikkea kivaa odotettavaa. Kuvien kanssa päätin kertoilla teille, mitä on seuraavan kuukauden aikana luvassa, täälläkin niitä välähdyksiä tullaan näkemään. Meillä lomat menevät siis niin, että minä olen neljä viikkoa lomalla ja Kotinörtti kaksi (uusi työpaikka, ei täysiä lomia siis), ne minun lomani keskimmäiset viikot olemme siis yhdessä lomalla.


Jos luet tätä perjantaina niin maisemat ovat tämän tyyppiset. Eli suoraan töistä suunnistamme viettämään Äitini mökille aikaa. En ole mikään mökkeilyihminen, mutta kyllä minä päivän verran tätä maisemaa katselisin. Katselisin oikeastaan pidempäänkin, ellei edessä olisi lauantaina:


Sulhasen polttarit! Viime viikonloppuna juhlittiin Morsiamme seka polttareita ja nyt on sitten vuorossa sulhasen sekapolttarit. Siis hyvää ruokaa, juomaa, rakkaita ihmisiä ja aivan varmasti loistavat juhlat.


Ensimmäisen varsinaisena lomapäivänäni, eli siis maanantaina ajattelin ottaa kaikessa rauhassa aikaa itselleni. Tehdä kunnon aamupalan, lukea hyvää kirjaa ja katsella kelin mukaan tekemistä. Muutamakin hyvä kirja odottavaa lukemistaan ja niitä voi lukea niin sisällä kuin ulkonakin. Samaa varmaan teen tiistainakin. Sinällään minulla ei ole suurempia suunnitelmia tälle ensimmäiselle viikolle, paitsi polttareista toipuminen, koska keskiviikona on edessä seuraavat juhlat:


Minä täytän keskiviikkona vuosia ja rakkaiden ystävieni kanssa kokoonnumme juhlistamaan niitä illallisen merkeissä keskiviikkona. Vuosikausia olen pitänyt "kunnon" synttärit, mutta koska tänä vuonna viikonloput vaikuttivat olevan niin kortilla ja en kuitenkaan täytä pyöreitä vuosia, niin ajattelin illallisen olevan riittävä. Aivan varmasti onkin, odotan jo innolla juhliani.


Perjantaina alkaa Kotinörtilläkin loma ja luvassa on pariskunta-aikaa. Ensin tosin on tapahtuma, johon kummatkin olemme osallistumassa, mutta koska tapahtuma sinällään ei liity blogin aiheisiin, niin ei siitä tänne sen enempää tule kirjoitettuakaan. Viikolla emme sen suuremmin ole suunnitelleet tekevämme mitään, mennään mielialan mukaan, mutta toisen lomaviikkoni loppu puolella odottaa suosikkikaupunkini koko tässä maailmassa:


Rakas ihana Dublin. Odotan pääseväni siihen samaan kodikkaaseen hotelliin, saamaan saman toivotuksen kuin pääsiäisenäkin tutulta respalta (se tervehdys oli "Welcome Home!"). Odotan pääseväni elämään sen kaupungin kanssa hetken taas rinnakkain. Edessä on paljon Saarilla asuvia ystäviä, mutta myös itse Irlantiin enemmänkin tutustumista.


Ainakin päivän reissu Gliffs of Moherille odottaa, toivottavasti edes kohtalaisessa säässä, että siellä näkisikin jotain. Toistakin päiväreissua olemme suunnitelleen, se sitten puolestaan itärannikon puolella ja mainolla DART-junalla liikkuen. Siis kaikkineen haluamme vähän nähdä muutakin kuin itse Dublinia, vaikka siinä kaupungissa ei mitään vikaa olekaan. Odotan reissua kuin lapsi joulua, kaipaan sen kaupungin ilmapiiriä.


Kolmannella lomaviikollani lennämme takaisin Suomeen ja suunnistamme itä-Suomen puolelle häihin, joita tässä on jo hyvä tovi odotettu. Itse olen ollut vastuussa häihin ilmoittautumisten vastaanottamisesta ja rakkaiden ystävieni häitä olen innolla minä ainakin odottanut.


Kun Kotinörtti palaa töihin suunnistan minä reippaan vuorokauden mittaiselle reissulle Tallinnaan itsekseni. Pidän reissaamisesta myös yksin ja tietoisesti varasinkin lyhyen itseni hemmottelun vielä loman viimeiselle viikolle. Mukava päästä vielä käymään jossain ja kun sattui sopiva matkat + majoitus tarjous silmiini, niin varasin lyhyen piristysmatkan itselleni.

Tässä nämä omat lomasuunnitelmani. Kesäloma <3

I just started my summer holiday. One month of freedom! Some of my plans: Summergottage for a while and then my own birthday. Also long waited trip to Ireland (Dublin and some other places). Friends wedding comming up right after we get back from green island and I also leave to Tallin all by my self for just some pampering. Relaxed days and hope some sun shine as well. When is your holiday or are you back at work already? Hope you are all well!

Kuvat/Photos: http://weheartit.com

26 kommenttia:

 1. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille molemmille! Sinulla on loman aineksina sopivasti kaikkea; sekä tekemistä että rentoilua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Itselleni lomassa pitää olla molempia, valmista tekemistä ja sitten vaan sitä olemista. Silloin on loma sellainen, että muistelen hyvällä mielellä sitä.

   Poista
 2. Mukavaa lomaa, hienolta suunnitelmasi kuuulostavat!
  Olisin kovasti kiinnostunut kuulemaan lisää Irlannista, sillä siellä ei ole vielä tullut käytyä.
  Have fun & relax!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irlannista kuulette aivan varmasti enemmänkin siellä olon jälkeen, ajattelin kirjoitella ihan matkapäiväkirjan tapaista, jos en reissusta, niin ainakin sitten sen jälkeen.

   Poista
 3. Ihana postaus! Erityisti täydellisen onnistuneet kuvavalinnat suunnitelmiesi välissä saivat ne todella eläviksi, melkein kuin itsekin tästä juuri olisi lähdössä mukaan. Oikein ihania matkoja ja juhlia ja rentoutumista ja ihan koko lomaa! Toivottavasti saamme matkan varrella elonmerkkejä sinusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En minä täältä ole katoamassa mihinkään kuukaudeksi, vaikka loma on alkanut. Kyllä tänne aina ilmestyy tekstejä, ei välttämättä ihan joka päivä, mutta useampi kuitenkin viikossa :)

   Poista
 4. "Pään painan ruohikolle
  ja oion jalkojain.
  En jaksa pohdiskella,
  mä tahdon olla vain.

  ... Sen viisaammat voi tehdä,
  mä päivän kultaan jään.
  Mä tunnen kaikki tuoksut
  ja luonnon loiston nään.

  Voi leikitellä mielikseen,
  voi ottaa jättää paikoilleen
  tai olla niin kuin luonnostaan
  ja maata vaan."


  - Tove Jansson

  Oikein hyvää lomaa ja synttärionnittelut<3
  Ihana postaus joten kiitos siitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lennu, ihana runo <3 Ihanasti toi vielä enemmän lomamieltä kyllä tämä.

   Poista
 5. Ihanaa lomaa. Nyt taitaa lomakelitkin alkaa, toivottavasti. Mikäs sen ihanampaa kuin lomailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivottavaa on kyllä, että olisi kiva keli, mutta tuo säätiedotus on kanssani eri mieltä ainakin noin huomisen osalta, tänään siellä näkyy olevan kaunis päivä kyllä.

   Poista
 6. Ihanaa lomaa ja kivaa synttärijuhlaa! Kivoilta kuulostaa teidän suunnitelmat, nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kyllä näitä on odotettukin näitä "menoja". Kirja odottaa jo sängyn päällä lukijaansa kun aamukahvista vaan ensin nautin.

   Poista
 7. Synttärionnea jo etukäteen! Niin ja ihanaa lomaa :)

  VastaaPoista
 8. Oikein rentouttavaa ja leppoisaa lomaa! Pitäkää hauskaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aivan varmasti sitä kivaa on edessä vielä paljon.

   Poista
 9. Ihanaa lomaa Dahlia! Niin mukavan kuuloisia suunnitelmia :)!

  Ja onnellista syntymäpäivää toivottelen etukäteen :)!

  Kuulumisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. En tässä vielä ihan ymmärrä, että lomalla olen, mutta eiköhän se tajuaminen huomenna viimeistään tule kun ei tarvitsekaan kellon soittoon herätä :)

   Poista
 10. Hyvää lomaa ja etukäteen Hyvää Syntymäpäivää! Minä lomailen myös nyt virallisesti ja välillä tietokone lomailee myös...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suuresti ja hyvää lomaa myös sinne. Minä annan koneelle lomaa vasta ensi viikolla, tämän viikon kun olen kotona, niin en kuitenkaan osaa tästä poissa pysyä. Joskin huimasti olen saanut kaikkea muutakin tehtyä, että ei tässä koko aikaa tule istuttua :)

   Poista
 11. Ihanaa lomaa sinulle! Kaikkea kivaa sinulla tiedossa, tuo Dublinin matka kuullostaa tosi kivalta. En ole siellä koskaan käynyt, mutta tätä blogia jo pitkään seuranneena on matkakuume sinne suunnalle kohollaan.

  t. Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, siinä on vaaransa kun lukee blogeja, tämän blogin kohdalla suurimmat vaarat lienevät ravintolaruoka sekä Irlanti. Paljon on kuvia tulossa taas matkalta ja ostoksiakin uskallan veikata muutaman tekeväni. Mukavaa, että tästä on riittänyt pidemmäksi aikaa luettavaakin.

   Poista
 12. Ah, kuulostaapa ihanalta lomalta! Jos vain ensi viikolla tai minä tahansa muuna jonakin iltapäivänä ehdit, niin mennään ihmeessä sangrialle! ;)

  T. Hovikuvaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomalla kerkeä, miten ens viikon maanantai vaikka? Laitan FB.ssä viestiä vielä? :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!