New Holiday week.

Tänään pyörähti käyntiin kesäloman toinen viikko ja tämä viikko alkoi kyllä nukkumalla. Rantauduin kotiin eilen illalliselta vasta puoli kahdelta yöllä ja koko viikonloppu vaikka ihana, niin todella täynnä ohjelmaa. Pitkälle yöhön venynyt sunnuntai ja kiire viikonloppu tarkoitti myös sitä, että jääkaappi ammotti tyhjyyttään, niinpä kiskaisin vaatteet niskaan ja suunnistin kauppaan heti "aamusta". Vähän venyivät nuo yöunet...


Viikonlopun juoksemisen jälkeen jalat kiittivät matalista kengistä. Tästäkin kuvasta näkee miten turvoksissa jalkaparat ovat helteessä seisomisesta. Rasvainen ruoka jota viikonloppuna tuli syötyä liikaakin ei yhtään helpottanut turvotusta.


Olalle heilahti mangon laukku joka tuli viime viikolla. Tämä ja se musta ovat nousseet suosikeiksini. Tavaraa mahtuu juuri sopivasti. "Asukuvat" otin hississä takaisin tullessa:


Paita: H&M
Bleiseri: H&M
Housut: Yours
Laukku: Mango
Kengät: Esprit

Tällaisessa kokonaisuudessa hoidettiin siis asioita aamupäivän aikana. Lounasaineet tuli ostettua, keho kaipaa terveellisempää ruokaa mässäyksen jäljiltä joten lounaana oli salaattia.


Rucolaa, jääsalaattia, ruohosipulia, suolapähkinöitä, avokadoa ja juustokuutioita. Höystettynä ripauksella suolaa ja sitruunan mehua. Hyvää salaattia ja ainakin vatsa tuli täyteen vaikka ei liian.

Nyt tässä jälkkäriksi maustamatonta jugurttia, siemeniä ja rusinoita syödessä ajattelin vähän muissakin blogeissa vierailla ja odottaa, että ensimmäinen koneellinen pyykkiä olisi valmis.


Hyvää maanantaita kaikille!



I had a wonderful weekend with realy dear friends and I think I had a lot of things to do. I still loved it all the way. I did came home yesterday at 1:30 am wich ment I slept late today. After beeing a way all weekend it also meat no food at home. So after sleeping late I went to manage some business with the outfit I tried to capture but did not manage to do it very well. For lunch I had a home made salad and for dessert some yugurt with seeds and raisins. Now just waiting for the washing mashine to finnish so I can wash another machine full. 


Lovely Monday to you all! Hope you are all well!

Kommentit

  1. Tekis mieli sanoa että tuo raitableiseri on ihan "ihku", se näyttää niin raikkaalta ja kesäiseltä! Tuo Mangon laukku on muuten sama joka on täällä myös ostoslistalla...:) Mitkähän sen mitat mahtaa olla? Näyttää livenä suuremmalta kuin Mangon nettisivuilla... Se on hyvä. Mitä isompi, sen parempi...:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vapaa-ajan suosikkejani ja koska lomalla ollaan koko ajan vapaalla, niin se on ahkerassa käytössä kyllä. Laukusta antoivat kyllä Mangon antamat omat mitat (25.0x20.0x6.0 cm) hyvän kuvan, sen kokoinen se tosiaan on, vaikka ylhäältä ei yhtä leveä kuin alhaalta. Hyvin sinne tavaraa mahtuu, suosittelen vahvasti.

      Poista
  2. Just mietin mitä tarjoaisin vegelle ystävälle ja toi salaattihan olis passeli! Näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä, samaa syötiin vielä tänäänkin kun innostuin avokadojen kanssa kaupassa. Suosittelen, etenkin jos ystäväsi syö maitotuotteita, mutta ehkä juuston sijaan voi ajatella jotain muuta jos se ei sovi ruokavalioon :)

      Poista
  3. Onpas suloiset kengät!! :) Hauskaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat nousseet matalien kenkien suosikeiksini nyt kun ne on kunnolla sisään ajettuna. Taitavat olla ahkerassa käytössä niin kauan kun säät vaan sallivat.

      Poista
  4. Asukokonaisuus on kyllä taas todella kiva ja raikas, tykkään! :)

    Minulla on haaste sinulle blogissani....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Kiitos myös haasteesta, olen samantapaisen tehnyt pariinkin kertaan, mutta eiköhän noihinkin kysymyksiin ole vielä aikaa, vaikkakin kaikkiin en tarkasti blogin sisältörajauksen takia voi vastata :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!