Polttarit osa 1.

Olen siis tosiaan ollut polttareissa viime viiknlopun ja kuten asiaa sivusinkin eilen, olivat viikonlopun polttarit sekapolttarit, joten paikalla oli kummankin sukupuolen edustajia. Arvannette mitä tämä tarkoittaa? Olen nyt selvinnyt morsiammen polttareista, vuorossa on tänä viikonloppuna sulhasen polttarit. Taisinkin joskus kesäkuun alussa todeta, että heinäkuussa ei todellakaan tule olemaan vapaa-ajan ongelmia viikonloppuisin ennen lomaa (eikä kyllä sen jälkeenkään).

Aloitetaan kuitenkin nyt näistä polttareista:


Kokoonnuimme kaikki tytöt perjantaina ennen neljää Nnan luokse odottamaan morsiamen saapumista. Tarjolla skumppaa ja mansikoita. Näissä polttareissa siis perjantaina juhlittiin tyttöjen kesken ja herrat liittyivät seuraan lauantaina.


Olen joskus muinoin hamassa menneisyydessäni tehnyt enemmänkin kampauksia ja meikkejä, joten olin luvannut toteuttaa morsiamen pinup/fiftari tyylisen meikin sekä kampauksen. Kampaus ei nyt mikään kovin fiftari ollut, lisäkkeet hiuksiin ja koko tukka kiharalle vaan. Tuohon päälle kun tuli seilorilakki kuitenkin kekottamaan. Sinnällään ihan hyvä niin, en ole enää mikään kovin virtuoosi tekemään kampauksia.


Meikin kanssa stressasin myös jonkin verran, vaikka olen meikannut vuosikausia sekä itseäni, että muita, niin tätä ystävääni en koskaan. Onneksi hän kuitenkin piti meikistään ja koin suurta helpotusta asian kanssa. Aina sitä niitä omia taitoja kuitenkin epäilee. Kuvasin nättinä olevan morsiamen vielä, jalkaansa hän sai ehkä maailman kauneimmat kengät (jotka kyllä olivat omasta kaapistaan). Päällä oli muuten seilorilookki.


Myönnän suoraan, että kun tytöt lähtivät juhlimaan keskustaan jouduin itse siirtymään kotiin. Sinällään ikävää, mutta pitkän työviikon jälkeen yli kahden tunnin rupeama laittaa toista kauniiksi ja vielä kantaa tavarat kotiinkin vei voimat aivan kokonaan. Tämän takia en tee meikkejä päätoimiseksi ammatikseni (plus siksi, että olen itse oppinut, en koulutettu).


Morsian kuitenkin tiesi takana olleen tiukan viikkoni, eikä onneksi pahoittanut mieltänsä siitä, että kaipasin kunnon yöunia omassa sängyssäni. Kotinörtti kruunasi perjantain antoisan, mutta todella raskaan päivän viemällä iltapalle Selloon. Oijoi kun tuo oli niin hyvää.


Lauantaina sitten matkattiin lyhyen ajomatkan päähän viettämään sekapolttareiden puolta. Morsian oli siihen mennessä jo saunotettu ja vastakin heitetty oikeaoppisesti katolle. Kauniin aurinkoisena päivänä saavuimme vuokramökille, jossa ohjelmassa pääosin oli oleilua hyvien ystävien kesken.


Polttarit eivät kuitenkaan olisi polttarit ilman erilaisia ohjelmanumeroista ja sekapolttareiden puolelle olikin sitten säästetty vielä ohjelmaa Olympialaisten muodossa. Säästetty jo senkin takia, että tänne niitä miehiä sitten kaivattiin, avustamaan erilaisissa tehtävissä.


Ensin kuitenkin syötiin hyvää lihaa ja oivallista salaattia ja ties mitä herkkuja, jotka nälkäisenä tietenkin unohdin kuvata. Olympialaisissa lajeina oli mm. morsiuskimpun tarkkuusheitto sekä rakkausrunon kirjoittaminen. Kotinörtti avusti morsianta jälkimmäisessä, morsian ei ole mikään rakkausrunoihminen, mutta hyvin se runo saatiin silti aikaan.


Lajeina olivat myös häävalssin opettelu, miehen kravatin solminta sekä kakunleikkuun harjoittelu. Saimme etuoikeutetusti maistella neljää ei kakkua joista morsian samalla valitsi hääkakkunsa. Olivat muuten kaikki todella herkullisia. Erinäisten lajien jälkeen vuorossa olikin enää oleilua ja saunomista, aavistuksen juottamistakin.


Koska itselläni ja autokyytiläisilläni oli kaikilla pitkät viikot takana, niin huomasimme haukottelevamme jo kohtalaisen aikaisessa vaiheessa iltaa. Niinpä reippaasti ennen puolta yötä vein Matemaatikon ja Arkeologin (puolisonsa kera) koteihinsa ja ajelin vielä itsekin kotiin. Todennäköisyys, että näin käy tämänkin viikonlopun polttareiden kanssa on suuri, että poistun jo hyvissä ajoin kotiin. Niin ihania kun polttarit ovatkin juhlia, niin kesän kaikkien menojen ja stressin jälkeen tekee alkava loma todella hyvää. Onneksi viime viikonlopun morsianta ehdimme kuitenkin monta tuntia juhlimaan ja hän sai polttarinsa joihin oli tyytyväinen.


Bleiseri: H&M
Paita: Esprit
Housut: Forever21
Kengät: Esprit
Laukku: Mango

Niiden meikkien lisäksi oli perjantaina tällaisia asioita kannossa. Pienellä laukulla siis pärjäsin muuten. Myös tilatut valkoiset farkut istuivat hyvin jalkaa. Huomatkaa: Kapeat lahkeet!!! En olisi koskaan kuvitellut, että edes sovittaisin tällaisia ja edelleen olen vähän kahden vaiheilla ovatko ne hyvät noin kapeutensa puolesta, mutta pidempää yläosaa vaan päälle, niin kaiketi ne siitä menevät. Ne olivat niin ihanan pehmoisen tuntuiset jalassa.

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

  1. Onpa ollut kiva viikonloppu (vaikka vähän raskas työrupeaman päälle olikin). Farkut istuu oikein nätisti! Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raskas, mutta antoisa. Onneksi se kesäloma on ovella ihan kohta. Farkut ovat tulleet kyllä jäädäkseen, sen verran mukavat olivat jalassa :)

      Poista
  2. Kivan kuuloiset polttarit ja ihana asu!! Voi kun itsekin uskaltaisin käyttää valkoisia farkkuja... Istuvat tosi hyvin ja jalkasi näyttävät tosi pitkiltä! :) Ehdottomasti "a keeper"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monta vuotta emmin, uskallanko valkoisia farkkuja käyttää, edelliset taisivat olla jalassa joskus noin vuonna 1998 ;)

      Poista
  3. Samaa mieltä, housut näyttää oikein hyville.

    VastaaPoista
  4. Jätit nyt aivan mainitsematta, kuinka pelastit pariin otteeseen erään kaason hajoamiselta ja kuinka upeaksi teit morsion. Täällä omaia ja sinun kuvia katsoessani en voi kuin ihailla taitoasi meikata ja kuvata. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ystävä rakas! Ja tottahan minä autan kun voin, hienoa jos se jollekin kelpaa se apu <3

      Poista
  5. Heippa! Ihana juttu, tykkään siitä, miten rytmität tekstiä kuvilla :)

    Todella kaunis tyyli sinulla, ihanan raikkaan värinen sininen paita! Ja kapealahkeiset valkoiset farkut sopii toden totta hirmuisen hyvin sinulle :)

    Todella piristävä blogi, liityn lukijaksesi.

    Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka. Kiitoksia kovasti, koetan saada kuvia aina ei väleihin, jotta ei olisi pelkää tekstiä.

      Yleisön "äänestyksen" perusteella housut jäävät pidempäänkin käyttöön kyllä vielä.

      Suuresti tervetuloa lukemaan <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!