24.7.2012

Some reading and outfit.

Posti toi tullessaan eilen paketin Mexxiltä ja alennusmyynneistä. Viimeisimmän tilauksen jälkeen jäin vielä pohtimaan erästä neuletakkia, jonka sitten tahdoin ehdottomasti kotiuttaa, joten ei kun takaisin verkkokaupan puolelle ja neuletakkia tilaamaan. Samalla tilaukseen iskeytyi uusi lompakko. En ajatellut käyttää uutta lompakko lompakkona vaan lähinnä pikkulaukkuna, koska sinne mahtuu hyvin rahat, avaimet ja puhelin.


Tuollainen oikein kätevän kokoinen keinonahkainen valkoinen lompakon tapainen. Tajusin nimittäin, että kokonaisuudessaan en omista ainuttakaan valkoista pikkulaukkua, hopeisia kaksi ja mustia muutaman, joten tämä korvatkoon sitten kesän juhlissa sen valkoisen laukun tarpeen.

Eilen asu näytti seuraavalta (uudessa neuleessa tietenkin):Neule: Mexx
Paita: Seppälä
Housut: Evans (verkosta)
Kengät: Tuliaisena Äidiltä Saksasta (Deichmann)
Laukku: Mark's&Spencer
Sateenvarjo: Esprit

Tällaisessa kokonaisuudessa siis hyvin sateisena maanantaina mentiin. Eilinen meni paljon kotia laittaessa, tänään sitten vetäydyin aamupalan jälkeen hyvän kirjan kanssa sohvalle. Kirja on kyllä saanut vedet silmiin naurun puolesta, joten loistava valinta selvästi.

Oikein hyvää tiistaita kaikille!


Today is the second day of my summer holiday. It has still been raining in Finland so far so I chose to read a good book. After reading a little on this one, I'll say I made a good choise. I also received a paggage yesterday from Mexx, my new gardigan (a bit autumn color already, but it made me go back to their online store anyway) and a new wallet. I will not use it as a wallet tough, it makes a perfect clutch bag fot a friends wedding. The new cardigan with the other outfit of the day, loved it, so soft and just a perfect colour to me.

Hope you are all well!

9 kommenttia:

 1. Oooh rakastan Stephen Fry'ta! Varmasti mielenkiintoinen kirja. En tiedä käytätkö Twitteriä, mutta Fry löytyy myös sieltä. Nyt hän pitää Twitter-lomaa, mutta yleensä twiittaa aika ahkeraan :)

  Kivoja ale-löytöjä Mexxiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin sen kanssa on saanut nauraa, joten suosittelen ehdottomasti. Suomalainen Kirjakauppa (josta ostin tämän) osasi infota, että sama kirja tulee suomennettuna syyskuussa jos sitä ei englanniksi halua ostaa. Twitter ei ole itsellä käytössä, mutta pelkästään tuon takia voisi jo liittyäkin :)

   Löydöt olivat todella mieleen, joskin toivoisin, että neuletta ei ihan vielä olisi tarve pitää sen enempää :)

   Poista
 2. Tuon kirjan meinasin ostaa lentokentältä viimeks. Ostin vaan niin monta, ettei kaikkia ollut järkevä kerralla raahata kotiin. Fry on niin hauska! :)
  Nätin lompakon löysit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tämä kannattaa käydä jossain vaiheessa kotiuttamassa, suosittelen suunnattomasti. Toki kentältä ei voi kaikkea kotiuttaa vaikka niin tahtoisikin, mutta ainakin Suomalaisessa tämä maksoi 13€ (vai 12,90€?) joten mikään ihan hirveän kamala hinta tälle ei enää jäänyt.

   Lompakko on kiva, toivottavasti myös laukkuna, koska en ihan heti ole lompakko vanhasta pois vaihtamassa :D

   Poista
  2. Upea kirja, ja jos sattuu omistamaan ipadin, niin Amazon myy versiota joka sisältää myös videopätkiä ja muuta sälää, joka tuo kirjaan lisäarvoa :)

   Poista
 3. Sinun vinkistäsi löysin Mexxin verkkokaupan. Tein sieltä tilauksen sen jälkeen kun luin postauksesi verkkokaupoista. Ja tilasin tuon valkoisen lompakon! Nyt se on ollut pari päivää käytössä ja tykkään kovasti. Se menee lompakosta. Sinne mahtuu myös puhelin ja tosiaan menee ihan pikkulaukusta. Monikäyttöinen siis! Tilasin myös kolme vyötä. Mustan kapean, sekä harmaan ja ruskean farkkuvyön.

  Olen Mexxin vaatteita käyttänyt, mutta netistä en ole älynnyt niitä etsiä. Kiitos siis vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa jos on jotain hyötyä ollut! En minäkään sitä verkkokauppaa ole kauaa selaillut, mutta hyvin ihastunut olen sen valikoimaan kyllä, riittävän laaja (toisaalta minä pidän niiden kaikista vaatteista yleensä...). Toivottavasti vinkit eivät käy pahasti uuden hienon lompakon päälle ;)

   Poista
 4. Kiitos myös vinkistä, en ole hoksannut aiemmin käydä kurkkimassa Mexxin sivuja :) Mutta nykyäänhän melkein mitä vain saa netistä. Kaunis pikkulaukku ja kuulostaa kätevältä lomakko-laukulta, hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin vähän vahingossa sinne jouduin ja sitten bongasin sen alepuolen ja sitten se olikin menoa sen jälkeen :D Lompakkolaukku odottaa käyttöään kyllä, käteviä tuollaiset monikäyttöiset, vaikka ei se välttämättä lompakkona pääsekään palvelemaan. Ainakaan jokapäiväisenä sellaisena.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!