5.8.2012

My life with blogging girlfriend.

"Asukuvat vielä!"

Tuttu huudahdus, johon olen reippaan vuoden aikana tottunut. Hovikuvaaja ja Mrs Canada ottivat kuvat blogin alkutaipaleella, uuden kameran tulon myötä olen minä kuvannut enemmän ja enemmän pitkin kevättä. Kuvaajanakin olen kehittynyt, saan nykyisin samaan kuvaan ihmisen pään ja jalat, enkä pelkkiä varpaita.

Millaista on elää bloggaajan puolisona?

Dahlia rakastaa valokuvaamista ja sen huomaa. Aivan kaikki on kuvattava ja pakko on myöntää, että ajoittain se on ärsyttävääkin. Joskus tahtoisin vaikka ravintolassa aloittaa ruuan syömisen silloin kuin haluan, en sen jälkeen kun ruoka on kuvattu. Joskus voisin vaan kantaa kauppakassit kotiin työpäivän ja kauppajonojen jälkeen, enkä ottaa asukuvia.


Melkein pääsin käsiksi ruoka-annokseen.

Toisaalta, kotimme seiniä kehystävät kauniit valokuvat yhteisistä muistoista. Vain murto-osa Dahlian kuvaamista kuvista päätyy blogiin, vielä harvemmat päätyvät kehyksiin, mutta kehyksissä olevat ovatkin niitä taideteoksia. Tärkeistä paikoista, kauniista hetkistä, rakkaista ystävistä, jopa minusta.

Dahlia on nopea kirjoittamaan ja selaa ainakin arkisin muiden bloggaajien blogit aamulla. Sinällään vain kuvaaminen näkyy meille, olemme kummatkin koneella sen verran työpäivien jälkeen, että kyllä siinä ajassa ehtii naputtamaan tekstin. Sopimus tosin on, että koneet menevät kiinni tiettyyn aikaan, olemme molemmat hyviä unohtumaan koneelle selaamaan kaikkea täysin turhaa.

Valmiina kuvaamaan, neidin kaikki tavarat odottamassa vieressä.

Dahlia nauttii kirjoittamisesta ja bloggaamisesta. Minä otan asukuvat ja hän kertoo innostuneena onko joku kommentoinut tai mitä muuta blogi-maailmassa oikein tapahtuu. En välttämättä ole aiheesta kiinnostunut, mutta katsoa innostunutta kihlattua joka on aidon ilahtunut jokaisesta kommentista, sitä jaksan kyllä katsella ja kuunnella. Vaikka sitten sen kuvaamisenkin paineen edessä.

Kotinörtti.

P.S. Bloggaamista edesauttaa tekniikka, yhteistä aikaa se on kuvanmuokkausohjelman käytön opiskelu tai kameran käytön opiskelukin. Vielä kun oppisi itse yhtä nopeasti kun motivoitunut nainen.

Yksi niistä rakkaista yhteisistä paikoista.


I was asked to write something to Dahlias blog while we are in Ireland. Briefly I tried to tell that even tough I sometimes am fed up with the fact that Dahlia must takes photos of everything I still want her to do so. We have great photos at house taken by her and even more of them waiting to be hanged. I love to see her smiling and she does, when she's taking the photos, writing blog and living her life. When ever I can help her, I will. My dear smiling future wife. She would say, hope you are all well, I will say: Take care of your girlfrieds!

16 kommenttia:

 1. 10 pistettä molemmille! Ihana, ihana kirjoitus!!! :D

  VastaaPoista
 2. Ihana kirjoitus, kiitos! Hauska ja vähän itkettävä ja hyvin tosi yhtäaikaa. Dahlia on onnekas, kun on löytänyt Kotinörttinsä, ja taitaa Kotinörtti olla tasan yhtä onnekas - se paistaa kirjoituksesta läpi.

  Tutulta kuulosti tuo "sen jälkeen vaimo bloggaamisen aloitti..." Meillä mies uhkaa paljastaa kaiken omassa blogissaan "Preferitan mies" ellen pikapuoliin lopeta koneella notkumista tältä päivältä ja lähde laittamaan ruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylla, olen yhta onnekas, vaikka se valilla hiukan arsyttaakin. Positiivista se kaiken kaikkiaan on.

   t. Kotinortti

   Poista
 3. Kiva kirjoitus, sinussa on kirjailijan ainesta :). Uskon, että kuvaaminen välillä pännii ja pahasti. Meillä mieheni kuvasi pentueitamme kiltisti kerran viikossa kotisivuillemme vajaan kahden kuukauden ajan, kun meillä pentuja on ollut ja arvostin sitä kyllä kovasti.

  Hienoa, kun jaksat tukea siippasi harrastusta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylla se tukeminen on vastavuoroista. Dahlia jaksaa sietaa purettuja ja uudelleen koottavia tietokoneita asunnossa ja juosta mukana "miesten" kaupoissa. Kuulemma Bauhaus on paras, siella voi katsella kaakeleita ja kehyksia kun odottelee.

   t. Kotinortti

   P.S. Mulla on monta kylpparin sisustusideaa mita kaakeleihin tulee t. Dahlia

   Poista
 4. Kiitos Kotinörtti hauskasta kirjoituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valilla minakin aanessa :)

   t. Kotinortti

   Poista
 5. Hello Dahlia!

  Beautiful photos :)

  THank you so much for leaving such a lovely comment on my blog! and thank you for following <3

  I am following you back and will be visiting again soon.

  Jess xo

  http://mindbodyshop.blogspot.com.au

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Jess! I'll come visit your blog again as soon as I get back home from Ireland :)

   Poista
 6. Ah, täytyy sanoa että Dahlia on kyllä onnekas...:) Kärsivällisyys on suuri hyve miehessä. Ja ihanaa kun osaksi yhdessä saatte jakaa tämän harrastuksen ja kuvia riittää myös seinälle. Ne on ihania muistoja yhteisistä asioista! Vaalikaa niitä ja toisianne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dahlian sanoja lainatakseni, omistan lehman hermot. On niista joskus haittaakin kylla, Dahlia valittaa paljon nopeammin huonosta palvelusta ja kaltoinkohtelusta kuin mina. Tosin aina oikeutetusti.

   t. Kotinortti

   Poista
 7. Ihana kirjoitus! :) Kärsivällisyys ja toisen ymmärtäminen on hyve, joita soisin useammallekin miehelle ja miksei naisellekin. Ihanaa lomaa teille ja kaikkea hyvää muutenkin!

  t. Tarja (joka harvoin kommentoi, vaikka lukeekin usein)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Taalla lomalla on kylla ollut kiva olla, mukava nahda niitakin ystavia joihin yleensa vaan sahkoisesti pitaa yhteytta.

   t. Kotinortti

   Poista
 8. Hieno kirjoitus, ja kiva idea antaa myös Kotinörtille ääni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylla sain aika kauan miesta taivutella kirjoittamaan ja ehdottaa kirjoitukselle aihettakin, mutta kovin suosittu tama vaikuttaa olevan. Hyva niin :)

   t. Dahlia

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!