17.8.2012

New trousers.

Ostin H&M.ltä punaruskeat kapealahkeiset housut. En oikein osaa käyttää kapeita lahkeita ja tämän on siis omalta osaltaan kokeilu, osaisinko niitä käyttää. En ole vielä ihan varma, että pidänkö itsestäni noiden housujen kanssa, mutta ainakin on koetettu.


Paita: Dublin
Housut: H&M
Laukku: Longchamp
Kengät: Deichmann (Kööpenhamina)

Ensimmäinen kokeilu oli varsinainen (muodikas?) color blocking yhdistelmä. Dublinista tuotuja paitoja sävynä tumma turkoosi/petroli ja muuten sitten mustaa. Simppeliä vaatetta. Kuten näkyy ostoksista, ruokakaupasta tulossa.


Paita: Esprit
Bleiseri: Vila
Housut: H&M
Laukku: Mango
Kengät: NewLook (netistä)

Tässä mentiin sitten vähän enemmän asiallisella linjalla, pitkästä aikaa kaivoin valkoisen jakunkin vielä käyttöön kun vielä voi valkoista. Edelleen olen kahden vaiheilla noiden kanssa, ne ovat niin mukavat jalassa, mutta silti olen vähän ehkäävä sen suhteen, että sopivatko ne vai eivät. Mitä mieltä te olette?

Oikein ihanaa perjantaita kaikille!

I bought new trousers from H&M. Here are two outfits woth them. I'm not sure weather I like them or not. They are so comfy, but I'm not sure, if I like to look at them on me. What do you think about these outfits?

Hope you are all well!

8 kommenttia:

 1. Ihana toi "ehkäävä", hyvä suomennos iffy:stä! Mulle kapealahkeiset housut eivät ole mairittelevimmat, mutta pidempien paitojen kanssa menee vallan upeasti, eikä ehkäävästä fiiliksestä tietoakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietoisesti suomentanut, tosin teen sanaväänteitä aika usein muutenkin, joten sinällään ne saattavat vaikuttaa suomennoksilta kyllä. Ongelmaksi taitaa nousta se, että en omista riittävästi pidempiä paitoja noiden housujen kanssa, vaikka ne muutenkin kuinka kivat ovatkin.

   Poista
 2. Mun mielestä sopivat sulle hyvin, ehdottomasti kannatan niiden pitämistä!

  t. Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan ainakin harkita. Väri on hyvä, ne istuvat kyllä, mutta jotenkin tuo pohjetta "nuoleva" malli on se, joka tuottaa ongelmaa omassa päässä :)

   Poista
 3. Ai miten kiva yhdistelmä tuo musta-ruskea-valkoinen! Jos housut ei tunnu kotoisilta, voi olla parempi luopua. Hyvältä ne näyttää, mutta ei se auta jos ne seisoo kaapissa tyhjänpanttina...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin vielä, että annan niille mahdollisuuden pidempien yläosien kanssa. Ovat sitten vaikka harvemmin käytössä, kun en sentään ala niiden mukaan ostamaan yläosia :)

   Poista
 4. Hei Dahia, olen käynyt täällä jo jonkin aikaa, mutta ei ole tullut kommentoiduksi aiemmin. Tykkään blogistasi ja täällä on tosi kiva piipahtaa :)

  Mun täytyy tässä kompata Saria. Ainakin itsellä kaapistaa löytyy muutama vaate, josta ei sitten ollut ihan sata varma ja siellä ne roikkuvat kaapissa edelleen. Korvienväli estää käytön :D
  Tuo colorblocking kombinaatio on kyllä oikein kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minni. Kiva kuulla uusista lukijoista ja ihanaa kun kommentoit. Taitaa minullakin olla kaapissa nyt jo noita vaatteita, jotka seisovat tyhjänpanttina, vaikka kovasti koetan niiden kerääntymistä välttää. Onneksi nuo eivät olleet kalliit.

   Sama se on täälläkin, se on korvien väli joka estää osan asujen käytön vaikka ihan turhaan. Silti näitäkin kun kuvista katsoo, niin pidempää yläosaa vielä kokeilen, jos ei onnistu, niin lahjoitan pois. Sinällään sääli, ovat ylhäältä oikein istuvat housut :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!