10.8.2012

Outfit of the day 10.8.2012.

Tänään näytettiin sitten tältä. Vähän kaupoilla käyntiä, ei mitään sen suurempaa. Jälleen kerran olisi teille paljon kirjoitettavaa, mutta eiköhän yksi pitkä merkintä päivälle riitä, tässä siis vielä tämän päivä vaatetusta tarjolla.

Oikein hyvää viikonloppua!
Paita: Mexx
Jakku: H&M
Farkut: Evans (verkosta)
Kengät: Spirit Store
Laukku: Pertti Pahlmroot
Huivi: Dublin

I just wanted to show some outfit pictures from today. Nothing special, just an ordinary day. I like the way the new camera ence makes the photos. Thats why I want to post so often now days. Also, I'm on holiday, I have time.

Great weekend to you all! Hope you are all well!

10 kommenttia:

 1. Kivan pirtsakoita kuvia ja kiva kun jaksat nappailla niitä ulkona!
  Kaunis huivi, taitaapa olla ihan tuore tuliainen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ulkona on kivempi kuvata kun valoa, sisällä jotenkin kaikista kuvista tulee ainakin mulla semmoisia keltaisia. Tuliainen se on, koetan esitellä niitä ennemmin hissuksiin asuissa kun kaikkia kerralla :)

   Poista
 2. Olen jo pidemmän aikaa seuraillut blogiasi. Sinulla on kivoja asukokonaisuuksia ja olisinkin kysynyt että mitä kokoa käytät Mexxin vaatteissa sekä Evansin farkuissa? Kummastakaan nettikaupasta minulla ei ole omakohtaista kokemusta,mutta kiinostaisi kyllä kokeilla. Olen suurinpiirtein samoissa mitoissa kuin sinäkin ja minun on niin vaikeaa löytää istuvia farkkuja/housuja, sinun päälläsi ne kyllä istuvat erinomaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Kiitoksia, kiva jos asut miellyttävät jonkun muunkin silmää kuin omaa pelkästään. Evanssilla koko on mallista vaihdellen joko 14 tai 16. Lahkeen pituus on aina pitkä, ilmeisesti omistan liian pitkät jalat jos korkoja haluan pitää. Mexxillä paitojen koko on malliriippuvainen, joko 42 tai 44. En tiedä oliko noista mitään apua, mittataulukoita kannattaa ennemmin tuijottaa minusta, etenkin Evanssilla se on varsin toimiva.

   Poista
  2. Onko sinulla nämä farkut kuvassa kokoa 14 vai 16? Mietin farkkutilauksen tekoa Evanssille :) Nettisivut vaikuttaa hyviltä mutta oma koko epäillyttää. Menen siinä rajalla josko mahtuisi koko 14, mutta en haluaisi olla niissä kuitenkin kuin makkarankuoressa joten valinta tulee olemaan vaikea :) Ainahan toki farkut vähän antaa käytössä periksi ja löystyvät.

   Poista
  3. 14 ovat nuo. Joustavaa materiaalia kun ovat, niin parempi valinta ovat. Ensimmäiset Evanssin farkkuni olen ostanut sovittamalla liikkeessä ne, toivottavasti löytyy oikeat tilaamalla myös :)

   Poista
  4. Farkut tilattu :) Päädyin ottamaan myös koon 14, onpahan ainakin tavoitehousut jos koko ei täsmää :) Kiitos neuvoista sinulle!

   Poista
 3. Tosi raikkaan näköinen yhdistelmä. Tykkään kovasti! Sulle tuntuu sopivan kaikki värit yhtä hyvin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei ne kaikki sovi, en vaan käytä esim. beigeä tai oranssia koskaan. Tai semmoisia puuterivärejä muutenkaan, ne vievät kaiken värin kasvoiltani :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!