23.8.2012

Outfits.

Maanantaina koetti neljän viikon ihanan pitkän ja hyvin menneen kesäloman jälkeen täällä päässä jälleen arkinen aherrus. Herätyskello repi hereille julmasti kuudelta ja iloiseen kehän aamuruuhkaan liityttiin täältäkin, jotta sain uskollisen autoni ajeltua töihin saakka. Ensimmäiset pari päivää menivät kyllä niin sumussa, että huh, mutta nyt on jo työmoodi löytynyt takaisin.

Töihin on toki pukeuduttava vähän eri tavalla kun kesälomalle joten maanantaina ja tiistaina seuraavia kokonaisuuksia oli yllä. Huomatkaa nuutunut ilme etenkin maanantaina. Myönnän ensimmäisen päivän loman jälkeen ottaneen koville.


Paita: Dublin
Huivi: Dublin
Housut: YourFace
Kengät: NewLook (netistä)
Pienempi laukku: Longchamp
Isompi laukku: Mulberry
Jakku: H&M

Ei kovin hehkeä ensimmäisen päivän vaatetus, mutta ainakin töihin sopiva. Sen verran lämmin oli, että ei tuota jakkua sitten tarvinnut ulkona pitää. Toimistossa se oli kyllä ihan hyvä olla harteilla.


Paita: Debenhams
Jakku: H&M
Housut: YourFace
Kengät: NewLook (netistä)
Huivi: Your face
Isompi laukku: Mulberry
Pienempi laukku: Longchamp

Eipä siinä ihan kamalasti ollut vaihtelua noin maanantain ja tiistain kokonaisuuksissa. Sen jälkeen alkoi taas tottua töiden tekoon, niin on osannut olla innovatiivisempi vaatteidensakin kanssa. Näin mustavalkoista perusvarmaa kuitenkin maanantain ja tiistain kunniaksi.

Work outfits from Monday and Tuesday. Nothing special, just plain old black and white with a colorfut scarf. I do look realy tired tough, now it's better, all used to work again.

Hope you are all well!

10 kommenttia:

 1. Kivasti olet molemmissa asuissa huiveilla saanut väriä! Omaa silmää miellytti varsinkin roosaan taittuva huivi, sopii sinulle tosi hyvin!

  Ja kyllä se siitä lähtee siellä töissäkin taas sujumaan. Muutama päivä menee vähän pyöriessä, mutta sitten taas on jo ihan iskussa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä jollain oli asuihin väriä saatava, vaikuttivat niin tylsiltä pelkästään mustavalkoisiana :)

   On se täällä jo paremmin sujunut, normaalilla tahdilla meni jo eilinen. Ne on aina ne pari ensimmäistä päivää ihan höttöä :)

   Poista
 2. Jaahas... täälläkin turkoosia tällä viikolla...:)) komppaan tuossa Mapsia, tuo rosan sävyä sisältävä huivi on ihanan naisellinen ja noi kengät! Sopii sulle tosi nappiin ja tuo sellaista hienoa tyylikkyyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kengät on uskomattoman hyvät jalassa, sen takia niitä viime syksynä varmaan joka päivä jalassa pidinkin. Tällä viikolla sentään vasta kaksi kertaa :)

   Poista
 3. Vautsi mitkä ihana kengät!!! Turkoosi huivi piristää mukavasti asukokonaisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kovasti koetan aina saada edes sillä huivilla väriä kokonaisuuteen. Joskus vaan on niitä päiviä, kun se mustavalkoinen on paras.

   Poista
 4. Täh, joko neljä viikkoa sun lomaa meni? Huih, aika menee äkkiä, tsemppiä arkiseen aherrukseen! Kengät on kyllä todella makeet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan valitettavasti hurahti ohitse :D Kengät oli ihana taas syksyn kunniaksi kaivaa kaapista, jo niitä olikin ikävä tässä :)

   Poista
 5. Lomalta paluu on kyllä aina jotenkin tympeetä. Ei auta onko ollut viikon vai neljä. Onneksi rytmiin pääsee aina aika nopeasti alkukankeuden jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Saman olen havainnut, että on ihan sama, kauanko on lomalla, se ensimmäinen päivä ei oikeastaan koskaan ole kiva tai mene mitenkään kivasti kun pää on vielä lomatunnelmissa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!