Tallinn.

Kesälomani viimeisellä viikolla olin vuorokauden verran Tallinnassa turistina. Valokuvia ei valitettavasti ole kovin paljon, yksin liikkuvan on kovin vaikea vahtia muita tavaroitaan kuvia otettaessa, mutta kyllä sieltäkin muutama kuva tuli otettua. Reissusta on siis semmoinen parisen viikko jo aikaa, mutta koska ne kuvat edelleen pyörivät koneellakin, niin tässä teille Tallinnan reissuni kuvasaldo:


Pääsin ilman yhtään valokuvaa hotelliin, jonka yhdennestätöista kerroksesta avautuin näin kaunis näkymä yli kaupungin. Olisin voinut katsella pidempäänkin maisemaa, mutta olin päättänyt kierrellä ympäriinsä, joten suunnistin kaupungille.

Paita: Dublin
Housut: Forever21 (verkosta)
Kengät: Tuliaisena Äidiltä Saksasta (Deichmann)

Tällaisella asulla oli liikkeellä. Vähän perus lomavaatteita nätimpää, mutta ei nyt mitään äärihienoa kuitenkaan mielestäni. Ohut paita oli helteessä hyvä, mutta suojasi kuitenkin ajoittaisilta tuulen puuskilta hyvin.



Vanhassa kaupungissa kiertelin hyvän tovin, ostamatta oikeastaan mitään ihmeellistä. Pari pientä taulua ja uuden paidan, enemmän nautin vanhan kaupungin kansainvälisestä meiningistä ja kauniin auringoisesta kesäpäivästä.


Lounaan hain hotellin vieressä olevan Stoccan herkusta, vaarallinen kauppa, sinne nimittäin oli tämän annoksen nauttimisen jälkeen suunnattava uudelleen, ensin kuitenkin vaatteita vähän vaihtoon eli ylle löytyi uusi paita:

Paita: Esprit
Housut: Forever21 (verkosta)
Kengät: Tuliaisena Äidiltä Saksasta (Deichmann)
Laukku: Mango

Samoissa vaatteissa suuntasin sitten vielä syömäänkin (hotellin omaan ravintolaan josta sai vallan hyvää ruokaa kohtuu hinnalla) ja kun kotiuduin katselemaan näin kaunista auringon värjäämää taivasta:



Meillä ei ole kotona ammetta ja voitte kuvitella, että ilahduin sellaisen hotellihuoneessa nähdessäni. Rakastan vaahtokylpyjä ja ilta menikin kirjaa lukien ammeesta nauttien. Onpahan kotona taas kylpyvaahtoakin valmiina.



Aamulla luin leveällä ikkunalaudalla kirjaa peittoon kääriytyneenä ja ihailin maisemaa samalla kun valmistauduin toisen shoppausosaa. Oli selvää, että toin teetä kaapit täyteen ja muutenkin suurin osa taisi olla ruokaa jotain reissusta toin. Alkoholia muutaman pullon, mutta teetä ja keksejä riittää varmaan keväälle saakka.

Tällaisella pienellä kuvasaldolla siis mentiin, mutta antoisa oli reissu.

Hyvää tiistaita kaikille!

Two weeks ago I had a short trip to Tallinn. I did not take much pictures, but these tell the main story. I had a wonderful hotelroom with bathtub and a wiew. I enjoyed my self and did some shopping. Not much, but some realy good findings on sale and some food as well. Mainly tea and some spices you can't get from Finland. All and all I had a great Wednesday and Thursday two week ago.

Hope you are all well!

Kommentit

  1. kiva retki ollut sinulla. Itse olen käynyt Tallinnassa ihan yhden kerran...ja sekin oli työreissu. Ei vaan jotenkin tule mentyä lähelle...tahtoo aina kauas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin sen kauas tahtomisen, niin minäkin pitkään. Sitten käsitin, että Tallinnaan voi tehdä päiväreissun kun asuu alle tunnin matkan päässä satamasta niin se helppoa järjestää viikonlopulle :)

      Poista
  2. Mukava reissu, minunkin edellisestä käynnistäni on jo useampi vuosi. Tallinnasta saa edullisia koiratarvikkeita, joten niitä aina roudaan Suomeen ja jotain käsitöitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsitöitä katselin, mutta kyllä teet ja mausteet voittivat. Muutamia rasvoja toin, joita ei Suomesta niitäkään saa. Enemmänkin siis tarvehankintareissu ostostensa puolesta :)

      Poista
  3. Mukavan rentouttavan kuuloinen reissu! Ja upeaa, että tuollaiseen jaksaa/viitsii/uskaltaa/huvittaa lähteä yksin. Hienoa ja varmasti kivaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli, muistin taas, että viihdyn hyvin itseni kanssa reisussa pari päivää. Onneksi ensimmäinen yksin reissu oli jo teini-ikäisenä, niin ei tunnu niin jännältä lähteä yksin kuin voisin kuvitella miltä tuntuisi jos tämän ikäisenä lähtisi vasta ensimmäisen kerran :)

      Poista
  4. Kuulostipa mukavalta reissulta. Joskus on ihan kiva rentoutua yksinkin. Sama kirjanlukeminen ja lötköttely hotellihuoneessa suihkun tai kylvyn jälkeen kuuluu olennaisena osana matkailuun. On niin kiva kun joku muu on vaihtanut ne puhtaat lakanat joihin voi sujahtaa...:)) Noi Dublinista tuodut paidat on kyllä ylivetoja, tykkään kovasti. Olen yrittänyt mustaa vastaavantyylistä hankkia, mutta ovat jokapaikasta loppu...:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kun joku vaan vaihtaa ne lakanat, niin johan elämä hymyilee taas maireammin. Olin huomaavinani Elloksen paperisessa katalogissa ainakin samantyyppisiä paitoja, mielestäni myös mustana. Ei tosin ole nappeja edessä, mutta samanlaiset ohuet paidat joissa pitkät hihat ja nauhat kaulassa jotka voi sitoa rusetille tai päästää roikkumaan vapaina :) Toivottavasti sieltä löytyisi.

      Poista
  5. Hei,

    ihana reissu sulla ollut. Tallinna on kaunis ja ihana kaupunki, ja niin mukavan lähellä. Olen lähdössä sinne ensi viikolla, jo neljättä kertaa tänä vuonna. Odotan kovasti, että pääsen taas Rocca al Mareen shoppailemaan, siellä on ihania kenkäkauppoja ja suosikkini Marks & Spencer (samoin kuin Kristine-keskuksessakin). Aion myös käydä KGB-museossa.

    t. Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Nina!

      Kuulostaa hienolta suunnitelmalta. Muistan nuo suositukset seuraavaa Tallinnan reissua varten. M&S tosin taitaa jäädä itseltä välin, ellei ole hyviä alennuksia. Jotenkin kun selaa netissä sen tavaratalon läpi, niin paikan päällä en enää innostu. Oikein hyvää tulevaa reissua!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!