30.8.2012

Things to do, when you can't move.

Kävin aamulla uudelleen lääkärillä lopputuloksena viikon antibiottikuuri. Sinällään kuitenkin helpottunut olo, kun tietää, että kyseessä on bakteeritulehdus, jonka pitäisi noilla taittua pois. Muuta vaivaa ei sitten ollut ainakaan havaittavissa. Hyvä niin.

Mitä tehdä kipeänä kun ei voi juurikaan liikkua?

Olen tässä sairastamisen ohessa palannut katsomaan kaikkien aikojen suurinta suosikki TV-sarjaani eli Frendejä. Voisi sanoa, että kasvoin Frendien kanssa. Sarja alkoi 1994 ja loppui 2004. Eli katsoin viikoittain sarjaa kun olin 13-23 vuotias.

Kuva: Koneelta

Tietenkin mitä tahansa TV-sarjaa tai leffoja voisi katsella, itselleni sattui iskemään nyt kaikkein parhaiten tällä hetkellä Frendit. Kausia on riittävästi ja sarjan kanssa ei "tarvitse ajatella", voi vaan olla ja katsella.Olen myös tehnyt verkkokaupassa ostoksia. Huomautettakoon tässä kohdassa, että läppärin kanssa sohvalla maaten, en pöytäkoneella istuen. Koska tarvetta uusille vaatteille ei varsinaisesti ole, niin tartuin mailiini samaan Feeluniquen viimeiset alennukset mailiin ja tilasin mineraaleja odottamaan loppumistaan. Parissa kuukaudessa olisi pitänyt kuitenkin tilata uusia.


Olen myös koettanut lukea kirjaa. Kirjoissa vaan on se vika, että niihin pitäisi oikeastaan keskittyä. Niinpä hylkäsin kirjaidean siihen kunnes tauti on talttumaan päin ja siirryin Kotinörtin aarteisiin eli:


Miehelle on tullut vuosikausia Aku Ankka ja niitä olen tässä sitten lukenut. Luen kyllä joka keskiviikko uuden Akun kun se tulee, mutta onneksi tuolta laatikosta on noita vanhojakin löytynyt. Pedantisti mies pitää Akun vielä aikajärjestyksessä, joten jatkiksetkin saa luettua hyvin.


Sain myös vihdoin laitettua paperisia valokuvia albumiin ja kehyksiin. Kuvia ei tosin ollut paljon, mutta tulipahan sekin tehtyä kerralla pois. On ollut monta kuukautta kesken se homma.


Olen netistä myös etsinyt uusia reseptejä, koska mielestäni koskaan ei voi olla liikaa ruuanlaittoideoita. Lähinnä ruokablogiani ajatellenkin näitä olen kasannut, mutta samalla myös itselleni, kiva tehdä jotain erilaista eikä aina samaa perus ruokaa.


Olen myös kolmen päivän aikana hoitanut kynteni kauniin tasaiseksi ja lakannutkin ne nätisti. Hyvin ovat ehtineet kuivua.

Nyt alkaa kuitenkin olemaan tekeminen loppu (vaikka Frendejä on kyllä vielä useampi kausi jäljellä), joten jos teillä on ideoita mitä tehdä kun ei oikeastaan saa liikkua, niin kaikki vinkit otetaan vastaan.

Hyvää torstaita kaikille!

P.S. Meinasin unohtaa, olen myös nukkunut päiväunet joka päivä.


What to do, when you can't move? I just received medicine for this cold today and since I have been sick for three days already I decided to shere with you what I have done at this time. I have been seeing a lot of Friends, my all time favourite tv-show. I tried to read a book, but it took too much time and I could not focus, so I borrowed my boyfriends Donald Duck comicks. I just love them! Well... I'm a Disney child <3 I also organized my photos and  found some new recipes. I also had time to paint my nails. But since I need to stay in bed for couple of more days, is there any ideas what I could do more? 

Hope you are all well!

P.S. I almost fogot, I have also slept much <3

6 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne! Syysflunssa alkaa jyllätä kohta oikein kunnolla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näemmä alkaa, kuuleman mukaan töistä ja ystäväpiiristä useampikin tippunut tähän. Ei vahvuisia tosin olleet, mutta oireet samat.

   Poista
 2. Sähän olet tehnyt vaikka mitä! Itse kipeänä vaan makaan ja tuijotan telkkaria jos jaksan. Ja juon teetä ihan liikaa. :) Hyvä että sait antibiootit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli monta pitkää päivää hyvin aikaa tehdä tommosia pikkuhommia :) Lääkäri jo tiistaina kehotti ottamaan buranaa, että on helpompi olla, niin oli pääkin vähän selkeämpi kuin kuumeessa olisi ollut.

   Poista
 3. Frendit on kyllä hauska sarja,jaksaa aina naurattaa vaikka onkin nähnyt jaksot jo monta kertaa :)

  Täytyykin itse kaiveilla boksit esiin ja katsoa niitä viltin alla<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, olen ne monta kertaa itsekin nähnyt, silti kikattelen niille aina uudelleen ja uudelleen.

   Toivottaasti viltin alla vain lämmikesyistä eikä flunssan takia! :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!