4.9.2012

Forgotton outfit.

Löysin tässä koneen syövereistä asukuvat kokonaisuudesta, joka oli päällä viime viikon maanantaina. Siellä ne ovat pyörineet siitä saakka, joten ajattelin niitä näytillekin laittaa (tylsää?) työvaatetta silloinkin oli tarjolla. Toisaalta viihdyn työvaatteissani, joten sen suuremmin selittelemättä maanantain kokonaisuus alla.

Oikein hyvää tiistaita!Paita: Mexx
Jakku: H&M
Housut: Mexx
Huivi: Esprit
Kengät: Spirit Store
Pienempi laukku: Pertti Pahlmroot
Isompi laukku: Mulberry

P.S. Olin ihan unohtaa, kirjoitin taannoin, että tästä ei ole tulossa hääblogia. Te kuitenkin toivoitte pieniä päivityksiä silloin tällöin, joten tässä pieni (vai suuri?) päivitys: päivä on päätetty ensi elokuulle, teema on päätetty, vihkikappeli varattu halutuksi kellonajaksi ja juhlapaikka varattu. Juhlapaikka mennään tänään kuvaamaan. Valokuvat on luvattu keittiöstä kokeille ja saan samalla itsellekin tilasta otettua kuvat. Pääsee suunnittelemaan hiljalleen enemmänkin. Iiiih! Jännittää! <3

Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistä... Meille myös vähän punaista.

I totally forgot to show you my outfot from last Monday. Nothing that special, just a regular working outfit. Wich I like tough, so you just have to live with the fact that I'm a bit borring dresser when it comes to office outfits. 

And about the P.S. part. I told you on June, that I got engaged (on November actually) and the wedding is at summer 2013. So we now have our wedding theme, we have set the date, booked venue and booked the church. Today we are going to take pictures about wenue, so we can start planning. So exited! <3

Hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. Oih, häiden suunnittelu on niin ihanaa! :) Juuri haikailin pari viikkoa sitten, kun vietimme 7-vuotishääpäivää, että haluan uudet häät ja häämatkan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, nyt kun sai päätettyä teemaa edes vähän, sitä ennen kyllä olin aivan sekaisin, että mitä mahdollisesti tahtoisin ja mitä en.

   Ainahan valat voi vahvistaa, melkein kuin häät ;)

   Poista
 2. Voi kuinka ihanaa! Saitteko haluamanne kirkon ja juhlapaikan? Oletko vielä katsellut hääpukua? Nautinnollista häiden suunnittelua!

  t. Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina :) Kappeli on kompromissi, alkuperäinen paikka josta haaveilin menee homevaurion takia yli vuoden remonttiin, joten ymmärrettävästi oli toinen paikka valittava. Tälläkin on omassa elämässäni historiaa takana, minä kun olen tähän nykyiseen seurakuntaani kuulunut useita vuosia, mies vasta vajaan vuoden, niin sain minä päättää sitten isosajoista tärkeistä kirkosta ja kappeleista sen mieluisimman.

   Pukua olen katsellut, visio on olemassa, mutta siitä ompelijan kanssa vielä keskusteltava tarkemmin :)

   Kiitos, eiköhän nämä tästä lähde liikkeelle nämä suunnittelut!

   Poista
 3. Minä haluan sitten nähdä kuvia juhlapaikasta. Jos vaikka perustat fb:n hyvin tarkkaan tietyille ihmisille rajatun valokuvakansion tms? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän minä voi sen tehdä kaaso-kultaseni <3

   Poista
  2. Minäkin ilmoittaudun tiedonjanoiseksi

   Poista
  3. Lisään sinut siihen listaan kyllä myös, kun nyt ensin saisin ne Arkeologin synttärikuvatkin läpikäytyä jossain vaiheessa niin sitten noita kuvia taivastelemaan :)

   Poista
 4. Nauti häiden suunnittelusta ihan kybällä! Ei liikaa stressiä, vaan mukavia suunnittelumuistoja sitten tuleville vuosille!

  Kiva työasu. Yksi asia minua kiinnostaa. Miten pärjäät noiden pitkien lahkeiden ja baltsujen kanssa? Minä saan lahkeet heti kuraan, joten muutamat housut odottaa kaapissa lyhentämistä kun iän mukana olen kutistunut...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :)

   Kengät eivät ole baltsut, niissä on kolmen sentin kiilakorko, jonka takia niillä selviää paremmin kuin baltsuilla. Saan minä silti lahkeet rapaisiksi aina välillä, vaikka koetankin vähän hakea korkeutta kenkiin pitkien lahkeiden kanssa :)

   Poista
 5. Voi vitsi, ONNEA SYLINTÄYDELTÄ! Ihanaa, vitsit, laitat sitten päivityksiä hääprojektin edetessä. Kivaa, kun ihmiset menevät naimisiin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi <3 Kyllä aina välillä kertoilen missä siinä suunnittelussa ollaan menossa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!