26.9.2012

I'm blue.

En toki mielialaltani, vaan vaatetuksen suhteen, olen viime keväästä painottanut enemmän ja enemmän sinistä. Kun vielä kaivoin kesäisen (?) raitableiserin kaapista muun kokonaisuuden seuraksi, niin kovin sininen siitä maanantaina kehkeytyi ainakin vaatteidensa puolesta. Pidemmittä puheitta niihin kuviin:Bleiseri/Bleizer: H&M
Huivi/Scarf: Stockmann (Tallinna)
Hame/Skirt: Esprit (Tallinna)
Paita/Blouse: Esprit
Laukku/Bag: Mulberry
Kengät/Shoes: Mexx

Tämmöisessä perus kokonaisuudessa mentiin. Raitableiseri ehkä kuuluisi jo kesäteloille, mutta se on vaan niin kiva, että vielä on käytössä, en näemmä saa raidoista tarpeekseni tällä hetkellä. Tuosta hameesta on kehkeytymässä hyvää vauhtia suosikki vaate, niin kätevä ja kiva töissä, samoin se toinen saman mallinen. Kerrankin siis jotain muuta kuin mustaa! Ja aijoo, kyllä tuossa oli trenssi päällä lämmittämässä, ihan noissa ei tarjennut valitettavasti enää.

Huomatkaa alimman kuvan "Oho, naapureita!" ilme. Taitavat tosin olla tottuneita jo siihen, että meikäläinen pihalla kameralle poseeraa. Hyvä niin, pihalla kun saa vielä kohtalaisella valolla kuvia töiden jälkeen.

Hyvää keskiviikkoa!


On Monday I felt like wearing all blue. I have been wearing more and more blue ever since this spring. Same thing with stripes, I just can't get enough of them. I had a jacket on top of that outfit, it's not warm enough with just blazer, all I can say is in the migty words of Stark: Winter is Comming. Basic outfit that one, yes, but I've grown to love blue and especially that new skirt I got on August. It's just so handy. Plus I'm a bit proud of my self, it's not black! 

On the last pictures I just realized we had audience since couple of neighbours were waiting to get to home (to house behind me). Whops. All tough, they are quite used to me smiling to camera. Good thing, we still have little of sun after work.

Hope you are all well!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu!!! Ihan kadehdin sinua kuinka osaat niin hienosti yhdistellä vaatteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Opettelemalla tämä on saatu aikaa tämä vaatteiden yhdistely, ei valitettavasti synnynnäisenä tämä taito :)

   Poista
 2. Heh. Anna naapureiden ihmetellä! Onpahan jotain tekemistä. Ihana asukokonaisuus taas kerran. Olet tosi tyylikäs ja tummat sukkikset, kengät ja tumma hame tuo pituutta lisää tosi paljon sääriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annanhan minä, ei meillä oikein voi kuvata niin, etteikö naapurit näkisi. Ainakaan jos ei jaksa lähteä jonnekin pidemmälle :)

   Kiitos Sari. Katselin itsekin kuvista, että onpas sitä säärtä taas kerrakseen, ei sitä livenä vaan huomannut, vaikka vaikutus varmasti sama.

   Poista
 3. Hihii, meillä kans naapurit varmasti miettivät, miksi kummassa tää aina nököttää ulkona ja mies kuvaa :D Meilläkin on naapureita ihan joka puolella. Ei voi mennä minnekkään rauhassa kuvaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä sitä aika kauas saa mennä, että naapurit eivät ihmettele. Töiden jälkeen hyvin harvoin jaksaa, joten piha saa kelvata meillä, arkisin ainakin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!