24.9.2012

Mavala Double-lash.

En olekaan hetkeen kirjoittanut mistään kosmetiikkatuotteesta, mutta nyt ajattelin rikkoa tämän "radiohiljaisuuden" ja kertoa uudesta ihastuksestani. Minä en omista mitenkään pitkiä tai tuuheita ripsiä, nämä ovat myös hyvin vaaleat ja ripsiväri aamuisin on todella tarpeen. Jo hyvän tovin olen erilaisia ripsiseerumeita tahtonut kokeilla, mutta en halua maksaa kokeilustani hirveän montaa kymppiä. Sen verran skeptinen oli asenteeni niiden toimivuuden kanssa.

Tilatessani kuitenkin perus mineraalipuuteria ja muuta suosikkimeikkiä feeluniquelta törmäsin Mavalan Double-lash seerumiin.Hinta 13€ sai lukemaan tarkemmin tämän tuotteen kuvausta. Sehän lupasikin paljon, pidemmät, paksummat ja paremin voivat ripset. Noh, hinta ei ollut kamala ajattelin ja pistin purkin tilaukseen.

Nyt olen kolme viikkoa tätä seerumia ripsiini iltaisin harjannut ja ajattelin kertoa teille tarinan viime torstailta. Nukahdin nimittäin sohvalle kesken jonkun TV-ohjelman ja heräsin siihen, että Kotinörtin naama oli noin sentin päässä omastani. Hirvittävän pelästymisen ja sydämmentykytysten jälkeen sain mieheltä kysyttyä, että oliko sillä kovinkin hyvä syy tutkia huokosiani lähietäisyydeltä.

Miehen vastaus sai hämmentymään: "Mä koetan keksiä mitä sun rispsille on tapahtunut".
Minä: "Ai kuin?"
Mies: "Ne on pidemmät kuin ennen"
Minä: "On vai?"

Tätä seurasi spurtti kohti kylppärin peiliä tutkimaan tilannetta ja todella ripset olivat hitusen pidemmät, mutta myös aavistuksen tuuheammat. Enhän minä mitään ennen jälkeen kuvia tajunnut ottaa ollenkaan, mutta ainakin oman kokemuksen mukaan tuo ihme aine toimii ainakin jossain määrin. Ei se nyt mikään taikaseerumi ole, mutta on se nyt toki parempi kun ei mitään. Vähän pidemmät ja tuuheammat ripset on parempi kun ei mitään.

Tällaisilla asioilla siis maanantai illasta, piti nopeasti kertoa, mutta kummastihan sitä tekstiä syntyi. Onko kukaan teistä kokeillut tätä?I wanted to try some lash serum, but was not sur wich one, so I decided to get the cheapest one. Typical of me and I was quite amazed to realize it actually wprks. It's not magic, it just helps my lashes a little. It's better than nothing. It's not like I had face lashes or anything, but I have proper lashes, wich is good. So I like it. Good price, good product. Have you tried it on?

Hope you are all well!

2 kommenttia:

  1. Hienoa! Itselläni toi Double-lash ei aiheuttanut muutosta suuntaan eikä toiseen, mutta upeeta lukea hyviäkin kokemuksia. Kaveri vannoo myös Double-lashin nimeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, täällä päässä toimi. Joskin eivät nuo tuosta enää ole pahemmin kasvaneet, mutta edes vähän, niin olen hyvin tyytyväinen. Tuntuvat pehmeillitä kuin aikaisemmin, joka kanssa plussaa, voisin kuvitella niiden voivan kaikkineen paremmin :)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!