25.9.2012

Mistä on blogini tehty?

Sain ihanaiselta Preferitalta haasteen, jossa käydä läpi kymmenellä kuvalla, mistä blogini on tehty. Myös kiitokset niille, jotka blogin takana vaikuttavat, ei pelkästään se, mitä blogissa näette suoraan vaan myös ne "taustavaikuttajat" ja ideoiden antajat.

1. Asukuvista


Kaikkein mielenkiintoisimpia taitavat, ainakin lukijamäärien perusteella olla nimen omaan asukuvat. Eniten niitä tuleekin tänne laitettua ja ne eniten jakavat mielipiteitä suuntaan jos toiseen.

2. OstoksistaKovasti olen ainakin koettanut saada kuvattua kaikki ostokseni, ainakin nämä pukeutumiseen ja kosmetiikkaan liittyvät. Tulisi taas reipastua sen kanssa, hetkeen en ole uusia kuvannut. Tämä ei tokikaan tarkoita, ettenkö olisi uusia ostoksia tehnyt.

3. Kosmetiikasta


Aika ajoin kuvaan kosmetiikkaakin, en suinkaan ole tätä unohtanut, en vaan ole hetkeen mitään uutta ja innovatiivista kokeillut, pois lukien toki eilinen postaus. Kyllä näitäkin on vielä tulossa, kesällä vaan nojasin luottotuotteisiini hyvin vahvasti. Syksyn tullen taas uutta.

4. Ystävistä


Rakkaista ihanista ystävistä, joiden kanssa vietetty aika on aina yhtä arvokasta. Kannustavat kirjoittamaan ja antavat voimia kirjoittamiselle. Ovat myös avanneet kotiensa ovet yksityiskohtineen teille ihailtavaksi, samoin ostoksensa ja tyylinsä. Vierailevina kirjoittajinakin toimineet.


5. Kotinörtistä


Mies joka kantaa ostokset ja ottaa asukuvat, kultainen rakas mies, joka kannustaa vielä kirjoittamaankin blogia. Tulisi varmaankin olla listassa ensimmäisenä, viimeisenä ja muutenkin koko lista. Oikea aarre, joka jaksaa, jaksaa ja jaksaa.


6. Matkustelusta


Välillä reissaan enemmän, kesällä etenkin. Toisinaan vähemmän (muina vuodenaikoina). Reissuista koetan aina muistaa kertoa, pidän itsekin toisten matkakertomusten lukemisesta, joten en voi olla ainut.


7. Arjesta ja juhlasta


Minusta juhlat ovat kivoja ja haluankin niistä teille kertoa, kuvata asut joissa niihin menen ja muutenkin kauniit juhlat ikuistaa, itselleni ja ystävilleni muistoksi. Myös arjessa tapahtuu hyviä asioita ja niistäkin kerron, ainakin koetan.


8. Kauniista kuvista


Aina joskus haluan jakaa kanssanne vain kauniin yksityiskohdan johon olen törmännyt jossain. Luonnon kauneudesta tai muuten vaan onnistuneen valokuvan jonka olen saanut napattua.

9. Sukulaisista


Aina välillä kuvauksen aihetta antavat rakkaat Äitini ja Siskoni. Äidin kauniita neuletöitä en vaan vaan voi olla esittelemättä, tai pettämätöntä tyyliään. 15-vuotiaassa Siskossa riittäisi ihmeteltävää vaikka kuinka, mutta koetan kovasti säästää teidät hämmennykseltäni siitä, että en ymmärrä, mitä "mageeta" on punaisessa irokeesissa.

10. Täysillä nautitusta elämästä


Aina joskus mietin, välittyykö blogin kautta minusta millainen kuva? Koetan ainakin tuoda esille pirteitä puolia elämässä ja sitä, että koetan joka päivä löytää päivästä jotain kivaa ja mukavaa. Aina se ei onnistu, mutta kovin usein onnekseni kyllä.

Mistä sinun blogisi on tehty? Ketään en erikseen haasta, niin monella kiertänyt jo, mutta ehdottomasti haluan ja toivon voivani mahdollisimman monelta lukea tämän saman postauksen.

Hyvää tiistaita!

This time only in finnis, sorry. It's a short list of "What my blog is made from". On the list you can see Outfit of the Day-pictures, reporting my shoppin, cosmetiks. Also my dear friens and boyfriend, lot's of stuff.  Back with more english tommorrow, this was specially for finnish readers. Hope you are all well!

4 kommenttia:

 1. Hyvin tunnistaa sun blogin näistä kohdista. :)
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, että osui nappiin. Aika tovin noita joutui miettimään :)
   Oikein hyvää päivää sinne myös!

   Poista
 2. Mä nappasin sulta kerran hyvän ruokaohjeen, eli ruokakin olisi voinut kuulua noihin lueteltuihin asioihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin totta sekin, harvinaista kyllä, että täällä enää on reseptejä, ne on melkein kaikki siirretty toisen blogin puolelle. Enemmän jos reseptejä haluaa, niin kolmesti viikossa (ma, ke ja pe) koetan aina ruokapuolelle jakaa ideoita: http://dahlianruokia.blogspot.fi/

   Kuten näkyy, tarkoitettu kaikille niille, joille yleensäkin reseptejä laittelin, helpompi kasata ne minusta ainakin blogiin kuin laittaa kaikille maililla :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!