26.9.2012

New Mulberry.

Meillä töissä soi ovikello tänään puoli kahdelta iltapäivällä. En muista koska olisin lähtenyt yhtä vauhdilla kohti ovea, sillä tiesin mitä odottaa. Enkä ollut väärässä. Siellä seisoi kuriiri paketin kanssa. Pakollisten allekirjoitusten jälkeen sain syliini kauniin paketin ja sen avaamisella oli suorastaan yleisöä. Vaikka tokihan se sellaisen ansaitseekin. Haaveiltu, huokailtu, toivottu ja vihdoin viimein tilattu juuri sen värisenä kun sitä hinguinkin.

Mulberryn huivi (ei siis Tamara kuten aluksi ajattelin, villaa kun on, niin tätä ei samalla nilellä kutsuta kuin muuten saman mallista ja kuosilla olevaa puuvilla-silkki sekoitetta) juuri niin "perus" värissä kun sen halusinkin. Ei mitään liian jännittävää tai eksoottista väriä ensimmäiseksi, vaan toivottavasti ainakin klassisena ja sellaisena, joka kestää vuosia. Minä jään ihailemaan uutukaista, huomenna enemmän tästä ja eräästä toisesta kaunottaresta.

Hyvää keskiviikkoillan jatkoa kaikille!Today at 1.30pm a door bell rang at out office. It took me very little time to get to the door and collect my latest from Mulberry. Long did I wondered and seeked for just the right color, but now it's here. Loving it <3 More on this and one other beauty tommorrow, for now, have a nice Wednesday!

Hope you are all well!

15 kommenttia:

 1. Oi mikä ihanuus ja ihanassa klassisessa värissä! Mahtava ostos! Äsken Mulberryn nettikaupassa vierailin ja huomasin, että "Tamarat" oli kaikki jo loppuunmyyty. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minä en ole sinne uskaltanut hetkeen mennä, pelkään lähinnä tilaavani jotain lisää :D Tuo on kyllä totta, ne vaikuttavat katoavan nopeasti sieltä, viimeksi jäin nuolemaan näppejäni, nyt päätin toimia.

   Poista
 2. Minulle tuli myös paketti tänään Mulberrylta ja sama huivi, mutta viininpunaisena. Todella kaunis väri tuossa sinunkin huivissasi. :) Tuliko sinulle kaupanpäälle mukaan sellainen Mulberry kangaskassi? Sekin oli kiva yllätys, menee vaikka kauppakassina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Minä vasta totuttelen viininpunaiseen värinä itseni yllä, että en heti siihen investoi tuollaista summaa. Näytti se kyllä kauniilta siinäkin värissä, heti kävin kurkkimassa ;)

   Sain myös sen kangaskassin, itse suunnittelin kovasti ottavani sen "vie töihin eväsrasiat" laukuksi. Semmoiseksi yleiskassiksi, jota kantaa mukana laukussa taiteltuna jos ei eväitä sillä kanna :)

   Poista
 3. Nättinätti!! Kauniit värit.
  Mun kaulaliina ei ole vielä tullit... ehkä ens viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä se sieltä vielä putkahtaa, hämmästyin itsekin, miten nopeasti tuo lopulta tuli. Vaikka toki UPS.in kuljetusten seuraaminen oli tuskaisaa ja mitään ei tapahtunut ;)

   Poista
  2. Oh, mulla on vain huonoja kokemuksia UPSista :/ Etenkin tylsää, kun eivät toimita 17 jälkeen - kaikille työpaikoille kun ei voi toimittaa kesken päivää yksityistä pakettia. DHL on taas kerran luovuttanut ystäväni luottokortin minulle sen kummempia kyselemättä...! Olen siis Suomen postin kannattaja ;)

   Poista
  3. Minä taas vältän Suomen postia, kiitos hukatun Mark's&Spencerin joululahjoja sisältäneen paketin. Eivät koskaan lähettäneet saapumisilmoitusta, onneksi oli postissa vielä kun vihdoin älysin kaivaa M&S:n sivuilta seurantakoodin, että missä tavarat ovat vielä. Olisi lähteneet kaikki joululahjat seuraavana päivänä Britteihin. Sen jälkeen olen aina seurantakoodin kaivanut erikseen, ei nimittäin ole ainut kerta, kun on lähetetty takaisin. Ongelmaa ei olisi, ellei postin jakelukeskuksella olisi kestänyt kolme kuukautta vastata reklamaatioon jonka lähetin sinne viisi kertaa. Siksi siis UPS tai DHL minulle kiitos :)

   Poista
 4. On se todella kaunis. Nyt vaan odotus kovenee täällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se ole yhtä kaunis :) Kiitos <3

   Poista
 5. On tosi kaunis klassikkohuivi! Värit käyvät minkä kanssa tahansa. Hauskan sidontatavan olet keksinyt...:) Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Sidontatavan olen oppinut youtubevideoista, itse en siis noita keksi. Wendys Lookbook-kanavalta löytyvä video on suuri suosikkini sidontojen opettelun kanssa :)

   Poista
  2. Hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!