29.9.2012

Season changes.

Viimeinenkin sesongin vaihdos pois kesästä tapahtui tämän viikon keskiviikkona. Ihana uusi villainen Mulberry oli ns. viimeinen niitti keväälle ja kesälle ja oli aika siirtyä syksyn ja talven puolelle. Kyse on nyt siis huivien vaihdosta. Täysvillaisen huivin myötä sai suurin osa puuvillaisista kesäisen vilpoisista siirtyä pois talven villaisten ja silkkisten tieltä. Käytän silkkisiä kyllä kesälläkin, ovathan ne ihanan vilpoisia. Pääasiallisesti kuitenkin raakasilkkisiä versioita. Talvella ne siirtyvät hyllylle ja ohuemmat silkit tulevat sisäkäyttöön. Olen ehdottomasti huivi-ihminen ja kuten tälläkin viikolla saattoi havaita, niin todellakin välillä käytän kahta huivia samaan aikaan. Toista siihen huivin tarkoitukseen eli lämmittämään (sekä toki näyttämään kivalta) ja toista sitten piristämään yksiväristä kokonaisuutta.

Huivit säilyvät korissa ja paperikassissa hattuhyllyllä sesongin yli. Käyttöhuivit ovat kenkätelineen päällä viikattuina. Varmasti olisi parempi säilyttää arvokkaita ihanuuksia jotenkin muuten kuin viikattuina ja pinottuina päälekäin, mutta parempi kaiketi se kuin vain rytättynä korissa?

Väistyä hattuhyllylle koriin saivat:

Punainen/Red: TieRack; Siniset/Blueones: Stockmann; Petroli/Teal: Morsmaikku; Valkoinen/White: Tierack

Arjessa ja juhlassa toimivat raakasilkkiset siniset sekä henkäyksen ohuet juhlahuivit.

Koko valkoinen/All white: H&M; Pilkullinen/With dots: Saksasta; Linnut/with birds: Esprit, Kukallinen/with flover pattern: Esprit

Samoin saivat väistyä valkopohjaiset ja mustavalkoiset. Käytän niin paljon mustavalkoista väri yhdistelmää talvella muutenkin, että lienee aiheellista laittaa väriä kokonaisuuteen edes huivilla.

Turkoosi/Blue: TieRack; Ruskea/Brown: Esprit; Violetti/Purple: Esprit

Hattuhyllyn siihen etualalle sen sijaan jäivät nämä "ympärivuoden huivit". Eivät aktiivisimmassa käytössä, mutta käytössä kuitenkin.

Syksyksi alas hyllyltä pääsivät:

Oikea/Right: Lindex; Vasen/Left: Stockmann

Näitä pidän ympäri vuoden, mutta ne ovatkin tarjolla aina, koskaan ei voi tietää, koska on sellainen olo, että juuri tällä tavalla kuvioitu ja väritykseltään tämmöinen huivi on saatava kaulaan.

Kumpikin/Both: TieRack

Nämä TieRackin huivit on hamstrattu Kööpenhaminan lentokentältä viime vuoden vaihteen alennusmyynneistä. Ihanan lämpimiä, mutta samalla niin ilmavia.

Harmaa/Grey: Marja Kurki; RuskeaTurkoosi/BrownTeal: Stockmann; Sinikulta/BlueGold: TieRack

Nämä kuvioidut täysvillaiset jaksavat ihastuttaa vuosi toisensa jälkeen. Harmaa näistä uusimpana. Tuo kulta-sininen Stockmannilta taannoin kantistarjuksessa ostettu huivi on yksi suurimmista huivisuosikeistani ja on sanottava, että se on hintaansa nähden yllättänyt kyllä laadulla. Ostosta kun on kuitenkin jo useampi vuosi aikaa ja hyvin ahkerassa käytössä on ollut.

Violetti/Purple: TieRack; Vihreä/Green: TieRack; Petroli/Teal: Stockmann; Beige: Sokos
Kuten monista huiveista voi havaita, on TieRack yksi suosikki paikkojani ostaa huiveja. Kun Foorumin liike Hensingin keskustassa suljettiin hamstrasin useamman huivin (ja kravatin) sieltä. Edelleen käyn läpi kentällä liikkeen aina ensimmäisenä kun verovapaalle puolelle menen. Hinta-laatusuhde on niissä huiveissa (ja kravateissa) mielestäni hyvin toimiva.

Violetti/Purple: Esprit; Ruskea/Brown: Mulberry; Punainen/Red: Mexx

Tänä syksynä olen ostanut jopa itseäni hämmentävän määrän huiveja. Mulberryn ja Espritin esittelinkin teille jo. Mexxin punainen on myönnytykseni sille kirkkaan punaiselle, jonka tahtoisin LV:ltä omistaa. Hinnasta putosi yksi nolla pois, kun valitsin tämän vaihtoehdon. Nämä kaikki ovat kyllä ovat lunastaneet paikkansa sydämessänsä.

Kuvaa huivihyllystä kenkähyllyn päältä vielä alla. Miten teillä, joko huivitkin ovat siirtyneet sesongista toiseen?

Kaunista lauantain jatkoa!


Last thing I changed was to change my scarfs., it was goodbye for now to summer cotton ones ones and welcome more warm ones. On autumn and winter time I also use silc scarfs just to accesorize my outfits. I do still need scarfs on wintertime. Everyone in Finland does, it gets realy cold here. First it was farewell to sumer colours and black-and-white cottons ones. Even the brown one was sent to "only in emergency" place. Then it was welcome all the other ones. The warm wollen ones. 

I have bought three new scarfs this season (I still have hopes for new ones). Its quite much even for me. I do love this lovely things tough. What about you, do you like to use scarfs?

Hope you are all well!

14 kommenttia:

 1. Kauniita huiveja! Minulla on kaikki huivit samassa lipaston laatikossa, tosin niitä ei ihan noin paljon ole kuin sinulla ;D Ei siis tarvetta vaihdoksiin. Vaatteissa tein tuon vaihdoksen jo aiemmin samoin kengissä. Nyt vain odotellaan, että alkaisivat saapaskelit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En juurikaan omaan sen suurempaa itsehillintää noiden huivien kanssa, etenkin jos ne ovat alennuksessa :) Vaatteiden kanssa vaihdoksen teinkin jo, kengissä on en vielä kokonaan. Itse pidän avokkaita niin kauan kun vaan kelit antaa periksi, saappaita saa sitten pitää kyllästymiseen saakka :)

   Poista
 2. Voi kääk! ihanasti järjestyksessä sinulla on erilaiset huivit. Samaa ei voi sanoa täällä. Niitä on ripoteltuna eri paikkoihin kun eivät mahdu mihinkään yhteen paikkaan ja en ole keksinyt vielä täysin toimivaa systeemiä niille...:) Olen täysin mahdoton huivien ja kaulaliinojen hamstraaja. Kauniita ovat kaikki nuo kuviesi huivit, huolisin jokaikisen omaan vaateekaappiini. Jos vaan mahtuisi...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai minusta ne ovat kasassa eivätkä mitenkään järjestyksessä :D Pakkohan jotain järjestystä niihin on keksitä, kun niitä on niin paljon. Ei mitään kontrollia niiden ostamisen kanssa. Ennen ne olivat enemmän sekaisin, kunnes Kotinörtti rakensi tuon kenkätelineen päälle laitetun hyllyn. Saivat vähän enemmän tilaa :)

   Poista
 3. Ooh...sullahan on paljon huiveja ja kauniita :)! Kyllä huiveilla saa niin paljon vaihtelua asuun. Mä olen edelleen jumiutunut kolmeen lempparihuiviini: by Malene Birger leohuivi, H&M tummansininen pellavatyylinen huivi ja Burberryn vaaleanpuna-vaaleabeige silkkihuivi. Pitäisi varmaan roudata yläkerran vaatekaapista huiveja alakerran eteiskaappiin, jos tulisikin valittua sitten niitä "harvinaisempia" huiveja käyttöön ;)...

  Mukavaa lauantain jatkoa Dahlialle :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on kertynyt vuosien saatossa, liikaakin etten sanoisi. Sen olen huomannut, että kun ne tuossa eteisessä ovat näkyvällä paikalla hyllyssä, niin tulee käytettyä paljon tasaisemmin niitä kun silloin kun olivat kaikki jotenkuten peräkkäin hattuhyllyllä :)

   Hyvää sunnuntaita Minna! :)

   Poista
 4. Hieno valikoima. Huivit kuuluu omaankin vakkari varustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ne ovat kyllä käteviä kokonaisuuden piristäjiä.

   Poista
 5. All of your scarves are SO beautiful! I hope you are having a lovely weekend darling!
  xoxo Darby

  Obviously Obsessed

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you love, I have been collecting them for several years now.

   Great Sunday to you!

   Poista
 6. Ihania huiveja sinulla!

  t. Nina

  VastaaPoista
 7. Huivit on ihania ja itselläkin on niitä iso säkki, mutta aina jämähdän samaan...=/ Nytkin olen käyttänyt koko kesän yhtä huivia ja syksyn tullen vaihdoin toiseen aika samantyyliseen ja muut saa sitten mädäntyä laatikossa, voih =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, käytin koko ajan samoja yhtä tai kahta kun kaikki huivit olivat hattuhyllyllä koreissa. Nyt ku ovat päällekkäin viikattuina tuossa eteisessä, niin tulee kenkiä jalkaan kiskottaessa valittua edes vähän eri huivia käyttöön päivittäin. Paitsi tämä Mulberry on nyt voittanut jo monta aamua ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!