Weekends outfit.

Lauantaina kuljin kovin simppelissä, mutta ainakin omaa silmää miellyttäneessä kokonaisuudessa. Yksinkertaista ja kivaa. Kapeat housut alkavat hiljalleen tuntua omista, vaikka vielä arkailen näiden kanssa yhtään lyhyempiä alaosia. Ehkä siihenkin ajatukseen tottuu vielä, että olisi lyhyt yläosa tämän kanssa. Joka tapauksessa housut ovat tällä hetkellä kovasti suosiossa, ovathan ne kuitenkin niin mukavat päällä. Toivottavasti uudet tulevat mahdollisimman pian. Rennompaa viikonloppuna kaivataankin kyllä, tänäkin viikonloppuna on taas menty tukka putkella joka suuntaan.

Ohuempi huivi oli tarkoitus sitoa kaulaan koristeeksi noin "sisävaatteita" varten, mutta jotenkin se unohtui tuohon laukkuun killumaan. Ei sillä, tykkään siitä siinäkin kyllä. Housun lahkeet voisi ehkä silittää... Noh tulipahan koikkelehdittua ryppyisillä lahkeilla.

Miten teillä on viikonloppu sujunut siellä? Onneksi sitä on vielä jäljellä, joten hyvää sunnuntaita!






Viitta/Cloack: Esprit
Neule/Knotwear: Vero Moda
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: Esprit
Huivi/Scarf: Mulberry
Laukku/Bag: Mulberry
Huivi/Scarf: Stockmann
Korvakorut/Earrings: Mark's&Spencer

This simple outfit was for this weekend. I loved to wear this yeserday and I'm quite getting used to my skinny jeans as well. They do feel great, tough I do need a bit longer top with them still. I like to wear simple things on a week end, when I don't have to look smart to office. It was a quite busy Saturday, so this was a good outfit ton hang it on.

Hope you have a good Sunday and hope you are all well!

Kommentit

  1. Ruskean ja valkoisen yhdistelmä toimii hyvin. Ihan atuo Mulberryn huivi,sopii sinulle! :)Korviksetkin on nätit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Valkoinen raikastaa mielestäni sitä ruskeaa, jossa on kyllä se vaara, että se on tunkkaisen oloinen väri muuten.

      Poista
  2. Upea tuo viitta! Itsekkin meinasin ostaa vastaavan näköisen Las Palmasin reissulta, mutta en ostanut :/ Nyt harmittaa!

    JA tuo Mulberryn huivi<3 Se on todella kaunis sinulla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita viittoja taitaa olla vähän joka paikassa myynnissä tällä hetkellä. Omani on saatu Äidiltä joululahjaksi jo useampi joulu sitten, mutta vastaavia olen monessa paikassa nähnyt :)

      Kiitos <3 Huivi on vienyt tehokkaasti huomion kaikilta muilta huiveilta, mutta se ei haittaa, kyllä ne muutkin vielä pääsevät käyttöön :)

      Poista
  3. Huivi on todella kaunis! Valkoisen kanssa pääsee tosiaan oikeuksiinsa. Hyvää sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin menossa semmoinen ruskeita-valkoisia-sinisiä kausi tällä hetkellä. Ehkä sitä näemmä tyylikin vaihtuu jonkun verran sesongin vaihtuessa :)

      Hyvää sunnuntain jatkoa sinne!

      Poista
  4. Viikonloppu on kanssa mennyt nopeasti. Eilen synttärikutsuilla ja tänään aamun nettishoppailujen ja kohta oikeiden shoppailujen parissa kauppakeskuksessa. Katseeni kiinnittyy aina vaan huiviisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kaunis, tänäänkin laitoin sen päälleni. Täällä meni kanssa iltapäivä ostoskeskuksessa pyöriessä ja tarttuihan sitä jotain pientä mukaankin :)

      Poista
  5. Tuon huivin upeutta en voi olla ihastelematta;) Mä olisin halunnut tuon viininpunaisena mutta se on ilmeisesti jo loppunut :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin ainakin ymmärsin, valitettavaa kyllä, että huivit olisivat sekä omassa värissäni, että viininpunaisina jo loppuneet. Harmi, että ne tuntuvat katoavan aina kovin nopeasti.

      Poista
  6. Olen tässä omaa huiviani vastahipistellyt:) Mietin, että varmaan paras käyttää selkeiden värien kanssa eli mustaa ja valkoista:)
    Sullekin tuli se kassi ilmeisesti.Itse en osaa oikein suhtautua siihen joten olen hieman hämmentynyt siitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sille sunkin kaunottarelle ne oikeat kanssa värit löytyy vaikka eittämättä musta ja valkoinen varmasti antaisivatsille kauniin pohjan :)

      Kyllä se kassi tuli. Itsellä siinä kulkevat eväät töihin. Meni kaikessa kamaluudessaan jo yli niin, että jopa pidin siitä :D Toisaalta, en sitä kyllä muuhun kun eväskassiksi ottaisi.

      Poista
  7. Tuo huivi on aivan ihana!! Tykkään myös hirveästi tuosta viitasta!:) Tosi kiva asu! Mukavaa sunnuntain loppua!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viitta on ihan suosikkivaatteeni tähän aikaan vuodesta (jos ei sada). Lämmittää juuri sopivasti eikä ole liian kuuma vaikka ulkona olisi lämpimämpi.

      Hyvää alkavaa viikkoa sinne!

      Poista
  8. Kiva tuo viitta! Nyt on niin kivoja ponchoja ym. tarjolla, että ei tiedä mistä aloittaisi =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa olen tässä katsellut, tuo viitta on muutaman vuoden vanha toki, mutta kyllä sitä jotenkin houkuttaisi jotain värikkäämpääkin katsella nyt taas kun on muistanut miten kiva tuo on. Vielä olen onnistunut pitämään toiveeni kurissa niiden suhteen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!