27.9.2012

What a lovely Wednesday.

Eilen oli kyllä kaikkineen hyvä päivä. Huivi saapui eilen ja tottahan se otettiin heti käyttöön. Jotenkin tuollainen itsensä hemmottelu piristi päivää huomattavissa määrin, joten asukuviakin tuli otettua oikein täydeltä laidalta, yksityiskohtaisempia kuvia myöden. Kotinörtti totesikin ensimmäisenä kun autosta nousin (kun ystävällisesti vastassa oli): "Näytät onnelliselta!". Niin minä olin ja olen edelleen.

Lupasin eilen teille toisesta kaunottaresta kuvia myös, sen toisen hankin tiistaina Espritiltä. Silkkinen syksyn värit toistava huivi pääsi "sisäkäyttöön" samantien. Silkkisenä se toki menee pienessä viimassakin, mutta ehdottomasti se sai muuten jopa valjun asukokonaisuuden eilen näyttämään kerrassaan värikkäältä. Kyllä huivit vaan on se mun "juttu".

Ihanaa torstaita, toivottavasti siellä on yhtä hyvä päivä kun täällä oli eilinen ja vielä tänäänkin!


Viitta/Cloack: Esprit
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: Mexx
Huivi/Scarf: Mulberry
Laukku/Bag: Mulberry
 
Bleiseri/Blazer: H&M
Paita/Blouse: Dublin
Huivi/Scarf: Esprit
Rannekorut/Bracelets: Evans
Sormus/Ring: Ystävän tuoma Krakovasta

All and all, yesterday was just wonderful. Both new scarf worn on the same day. I use silk scarf as decorating my outfits on the autumn and winter time. It made a goos spicing up for yesterdays outfit as well, don't you think? I'm still smiling thanks to my new Mulberry, what a wonderful feeling to get something I wanted for long time.

Hope you are all well!

6 kommenttia:

  1. Tosi nätti tuo Espritin huivi! Ihanaa kuulla, että sulla on onnellinen olo huolimatta harmaudesta ja jatkuvasta sateesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se oli kivan raikkaan värinen :) Kyllä täällä on jaksettu hymyillä, sen verran materialismin poikasta on minussa, että haaveiltu tuote jaksaa ilahduttaa :)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!