12.9.2012

Windy day.

Muistatteko tarinaa Nasusta, joka lentää tuulessa kaulaliinansa kanssa Nalle Puhin ohi? Eilisiä asukuvia ottaessa oli ihan sellainen "lennän kaulaliinani kanssa ohitse" - olo. Mies nauratti kameran toisella puolella ja vaatteet eivät olleet ihan fiksuimmasta päästä ottaen huomioon ulkona vallinnut tuulinen, joskin lämmin päivä. Auki ollut tukkakin tunki silmille. Kuvia saatiin kuitenkin aikaan ja aika teillekin näyttää uusi työmekko eli JackPotista saapunut tumman sininen mekko. Idea yhdistää mekko neuleeseen ei ole mitenkään uniikki, mutta eivät minun aivoni olisi sitä välttämättä keksinyt ilman apua.

Selaan päivittäin läpi monia blogeja, mutta yksi suurimmista suosikeistani inspiraation puolesta on usealle varmasti tuttu Wendy's Lookbook. En minä tokikaan ole yhtä hentoinen, kuin hän, mutta monet hänen kauniista kokonaisuuksistaan ovat inspiroineet omaa pukeutumistani ja tämä eilinen mekko kokonaisuus ei ole siinä poikkeus. Eilisen asun inspiraatio kuva löydettävissä täältä.

Mistä te saatte inspiraationne pukeutumiseen?

Hyvää keskiviikkoa!
Mekko/Dress: JackPot
Neule/Cardigan: Mexx
Vyö/Belt: Dublin
Kengät/Shoes: Mexx
Laukku/Bag: Mulberry

Where do you people get your inspiration on what to wear in your every day life? I read a lot of blogs, but there is one I absolutely love. Wendy's Lookbook is one of my favourites and there has been several mornings when I just don't know what to wear. I open her blog and brows through outfits and find something that inspires me. I find her outfits extremely beautiful and even tough I seldom am able to pull together outfit just like hers, she inpires me a lot. Yesterdays outfit was inpired by this look here.

Hope you are all well!

14 kommenttia:

 1. Tuo on tosiaan hyvän näköinen yhdistelmä ja tyylikäs. Sininen ja ruskea käyvät yllättävän hyvin yhteen, pitäisi tosiaan muistaa aina kokeilla erilaisia ja erivärisiä yhdistelmiä. Voi yllättyä ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostuin yhdistelmästä niin paljon, että samaa pääsi päälleni tänäänkin. Itse en tätä tosiaan keksinyt, vaan jostain blogista tämänkin yhdistelmän bongasin, mahdollisesti tuosta linkittämästä blogistani jopa :) Yhdistelmiä kannattaa kokeilla, aamulla harkitsin pitkään violettia ja ruskeaa, mutta totesin, että vielä en ole nin rohkea :)

   Poista
 2. Täytyy kyllä todeta, että pukeudut aina todella tyylikkäästi ja vaatekokonaisuudet näyttävät hyvin harkituilta. kutistuisinpa nopeasti niin voisin ottaa täältä mallia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raparperi. On tunnustettava, että itselläni ei todellakaan ole aina sellainen olo, että kokonaisuudet olisivat onnistuneita. Ihana kuulla, että niin kuitenkin lukijoiden mielestä on. Tsemppiä kutistumiselle! Sitä olenkin seuraillut blogistasi (kuten muutakin blogiasi) ja ilmeisesti se on hyvässä vauhdissa jo :)

   Poista
 3. Onnistunut setti taas :) Kauniit kuvatkin.

  VastaaPoista
 4. Tulin kertomaan tunnustuksesta, mutta olit sen jo bongannut. Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda! Tunnustus lämmitti suuresti mieltä <3

   Poista
 5. Ihana yhdistelmä! Kaunis kuin karkki ja sopii sun väreihin tosi hyvin! Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Menossa on tämmöinen sinisen ja ruskean kausi nyt selvästi, mielyttävät omaa silmää näin syksyn koettaessa kummatkin, sininen toki tummempana kuin kesällä.

   Poista
 6. Minä tykkään tosi paljon tästä asusta. Pitäisi jossain vaiheessa yrittää hankkia jotain samankaltaista itsellenikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Ainakin tuota JackPotin mekkoa pitäisi vielä saada, se kun oli oikean hintainen, Mexxin neule juttu on hankittu kesän aleista, mutta tuota väriskaalaa luulisi ainakin löytyvän nyt urakalla joka liikkeestä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!