Yesterday it was brown.

Eilen ylleni valikoitui uutta huivia kunnioittaen ruskeaa eri sävyissään. Kaulan lämmittimenä se ei kuitenkaan kuviin päässyt kun ulkovaatekuvia ei ole. Ruskea on maanläheinen väri, joka sopi kyllä sateisen harmaaseen päivään hyvin. Kuvat jouduttiin ottamaan samalla kun vein auton halliin, ulkona tuli sen verran vettä kuitenkin. Minä olisin sen tihkun kestänyt, kamerasta emme olleet niin varmoja. Olen koettanut opetella nyt käyttämään noita kapealahkeisia housuja sitten kuitenkin, eivät ne niin kamalat ole, kun on joku vähän pidempi yläosa niiden kanssa. Monta kokonaisuutta olen ajatellut, miten mustat toimisivat, joten samaa mallia laitoin mustat tilaukseen pari päivää sitten. Vaihtelua ikuiselle bootcut leikkaukselle tämäkin.

Näissä sisäkuvatunnelmissa siis oikein hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua!




Neule/Cardigan: JackPot
Pusero/Blouse: Dublin
Huivi/Scarf: Lindex
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: Esprit
Laukku/Bag: Mulberry
Rannekorut/Bracelets: Snö, vuosia vanha, Evans
Kaulakoru/Neglace: Joululahja

Yesterday it was all brown. It's a good colour to wear at any time, but my favourite on Autumn. We had to take photos after takin car to carrage, it was raining outside. Not much, but enough to be scared for camera. I'm also learning to wear skinny jeans all over again. I ordered these ones in black as well. I'm used to wear boot cuts and I'm hoping to learn to wear these ones as well.

Lovely Friday to you all and Hope you are all well!

Kommentit

  1. Kivan paksun näköinen neuletakki! Tuo huivi ja sun tapa sitoa se (taas kerran) on tosi nappi! Jos saa sanoa niin tuossa huivissa on kivasti sellaista rouvamaista tyylikkyyttä...:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on viime talven suosikkini ja kun aamulla (sauvakävelyn lopputuloksena) palelin niin paljon, niin päätin paksumpaan neuleeseen joo tyytyä. Tuo Lindexin huivi on ihanan iso ja sitä saa sidottua kovin monella tavalla. Kyllä sitä tässä kohti sitä rouvassäätyä ollaan kulkemassa, niin hyvä aloittaa huivien sidonnasta se :)

      Poista
  2. Ei noi housut oo todellakaan pahan näköiset! Ja huivi on tosi kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Se on vaan se tottumiskysymys enemmänkin luulisin. Huivi on pari vuotta vanha Lindexin semmoinen unelmaiso ja kevyt versio, yksi syksyn suosikeista.

      Poista
  3. Bootcutien jälkeen kapeat tosiaan tuntuvat hyvin, hyvin omituisilta. Itse olen myöskin viime talvesta lähtien opetellut käyttämään kapeampia housuja. Löysin viime talvena pitkästä aikaa itselleni sopivat saappaat (siis pohkeista) ja halusin housuja, joiden lahkeet sopivat varsien sisään. Nyt alan jo olla aika sinut kapeiden housujen kanssa ja niitä voi käyttää jopa ilman saappaita :)

    Mutta summa summarum: nuo housut näyttävät jalassasi todella hyviltä. Muutenkin tyylikäs ja kivan näköinen asu!

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja, itsekin pidin kokonaisuudesta kyllä :)

      Samaa minäkin olen täällä haaveillut, mustien saappaiden kanssa sopivia housuja, eiväthän nuo bootcut lahkeet sinne sisälle mahdu. Sama kun on ongelma, että ei meinaa pohkeesta mennä koipi saappaaseen :)

      Toivoa siis tottumiseen on, uskon vakaasti, että tämä vielä tästä suttaantuu ja opin noitakin pitämään jalassani ilman suurempaa ongelmointia.

      Samoin sinne oikein hyvää viikonloppua!

      Poista
  4. Hei!

    Ihana asu, taas kerran!

    t. Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Nina!

      Kiitos kovasti, kyllä se vaan kun suosikkivaatteita vetää päällensä, niin on hyvä olo itselläänkin :)

      Poista
  5. Tosi hyvin toimii housut!! :) Ihanaa viikonloppua! -Hovikuvaaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru <3 Mustat ensiviikolla sitten.

      Hyvää viikonlopun jatkoa sinne!

      Poista
  6. Saappaita ja kapeita lahkeita olen mielinyt jo pitkään. Saappaita en ole vielä ostanut, mutta tuijotellut silmät kipeiksi kaikki mahdolliset nettikaupat ja pohjeen leveydet saappaista ja ainoa missä näkyy olevan leveitä saappaita ja vielä alennetut tämän viikonlopun ajan extra -40% on täällä Elloksen Outletsivuilla. http://www.ellos.fi/fyndshop/outlet/naiset/kengat/saappaat_1/kaikki-outlet-loydot?N=1z141odZ1z141mhZ1z141meZ1z141poZ1z141x1&rcnt=100

    Josko tämä auttaisi muitakin leveäpohkeisia kuin minua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on vaikeaa, kun on leveä pohje, niin löytää noita sopivia saappaita. Itsellä on muutamat hyvät saappaat, mutta lienee aiheellista vilkaista tuo Elloksen linkki kuitenkin. Kaipaisin ruskeitakin saappaita, kun kaikki muut ovat mustia.

      Kiitos vinkistä Sari!

      Poista
  7. Tuo neuletakki näyttää ihanalta ja niin lämpimältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on yksi suosikeista myös se lämmittävyyden takia, sen kanssa ei varmasti palele :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!