13.10.2012

Casual Friday.

Perjantaina tapaan pukeutua astetta rennommin töihin kuin muina päivinä. En tosin ole mikään puhdas jakkupukutyyppi noin muutenkaan, vaikka jakkujakin pidän töissä usein. Meillä on aika vapaa pukeutuminen, asiallinen kylläkin, mutta varsinaista pukukoodia ei ole. Eilinen ei ollut mikään poikkeus perjantai pukeutumisen suhteen. Sen suhteen kyllä, että olin nukkunut todella huonosti erinäisistä seikoista johtuen joten mukavuus oli toinen vahva tekijä vaatteiden valinnan kanssa. Mistään ei saanut ahdistaa, puristaa, kiristää eikä painaa.

Eilinen ilta mentiin rauhaisissa merkeissä, tänään sitten on edessä illalla ystävän syntymäpäivä juhlinta. Sen verran voin illan asusta paljastaa, että siihen on syntynyt päässäni kahden eri blogistin ideoiden pohjalta. Nämä kaksi ideat antavaa blogistia ovat Mapsi ja Wendy. Palataan kuitenkin siihen asuun huomenna paremmalla ajalla. Nyt meikäläinen lähtee ulkoilemaan kun kerran ei vettä (tai muutakaan) taivaalta tule.

Rentouttavaa viikonloppua!
Viitta/Cloack: Esprit
Huivi/Scarf: Marja Kurki
Laukku/Bag: Longchamp
Bleiseri/Blazer: H&M
Pusero/Blouse: Esprit
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: Esprit

I do wear more casual clothes at work on Friday. We don't have a real dresscode at the office, but I think we all dress up quite nice and pretty much the same way. Yesterday I had slept realy poorly due to several reasons and I needed to wear realy comfy clothes.

Today it's a friends birthday at the evening and I think I have quite a nice outfit picced up already. It was inspired by two blogwriters and those two are Mapsi and Wendy. But more of that outfit tommorrow. I'm going out to do a long walk since it's not raining!

Have a great weekend and hope you are all well!

22 kommenttia:

 1. Olin eilen The Rasmuksen huikeassa konsertissa Sibeliustalolla ja siellä oli aivan näköisesi ihminen. :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut minä valitettavasti, ihan kotosalla oleilin koko illan enkä Järvenpäässä päinkään ollut :)

   Hyvää viikonloppua sinne myös!

   Poista
 2. Jakut ovat minulle varsinainen ei ei vaate ;-D. Ensinnäkin on tosi vaikea löytää istuvaa ja toisekseen en yksinkertaisesti vain viihdy jakussa. Onneksi töissä ei vaadita kuin siistiä pukeutumista. Jakku tietysti olisi aika helppo, vaihtelee vain paitoja ja aina näyttää erilaiselta ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Sen takia minä niitä käytänkin, ovat niin helppoja. Löysin nuo kaksi mallia, jotka H&M.ltä sopivat minulle joten niitä on (hintansakin takia) tullut hankittua useammassa värissä. Erilaisuutta tulee pelkkää jakkua vaihtamalla ihan perus mustat housut ja valkoinen paita näyttää uudelta päivästä toiseen :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Thanks Maddie! I was glad to read your interview went well!

   Poista
 4. Oi, tuo viitta on todella tyylikäs ja sopii sulle kivasti! :)

  On kivaa, että on kuitenkin aika paljon vapauksia työpukeutumisen kanssa, ettei ole liian tiukkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta. Se on ollut nyt jokusen viikon jo ahkerassa käytössä, suosikki välikausitakki :)

   Liian tiukka ei minustakaan ole kiva, asiallinen tyyli on hyvä, mutta taitaisin itse ainakin olla ongelmissa jos jakku- ja housupukuja joka päivä pitäisin päälläni.

   Poista
 5. Oo...olen imarreltu ja jännityksellä odotan mitä sieltä tulee...
  Ihana tuo punainen jakku, vitsit että olet pirtsakan näköinen siinä!! Meilä katsoi tänään peilistä todella harmaavarpunen, teepussit silmien alla ja iho samea. Plääh...huomenna on kropan ja naaman puunauspäivä, joten jospa huomenna edes puolet sun pirteydestä =)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Punainen väri kyllä hämää, en noiden kuvien ottohetkellä ainakaan mitenkään kovin pirteä ollut. Tuollaisina samoina aamuina minä nimittäin turvaudun siihen punaiseen ;)

   Poista
 6. Sinulle myös mukavaa viikonvaihdetta.

  VastaaPoista
 7. Wau, mageet asukokonaisuudet: Tykkään :)! Näytät niin hyvältä!

  Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! <3 Tällä viikolla ne ovat miellyttäneet itseänikin kovasti.

   Hyvää Sunnuntaita sinne!

   Poista
 8. Red blazer looks so nice with this striped top!

  Kisses

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear! A bit sailor look on the Autumn as well, never can have too much of that ;)

   Poista
 9. I LOVE your red blazer! It is an AMAZING color on you! And it looks perfect with the stripes! I hope you are having a good weekend darling :)
  xoxo Darby

  Obviously Obsessed 

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Darby! Having a great weekend here, hope you are as well! Red is my favourite when it comes to autumn colours.

   Poista
 10. Upea asu!:) Tuo punainen bleiseri on äärimmäisen upea! Tahtoo kans!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Bleiseri on pari kuukautta vanha HH&M.ltä, ainakin netissä näkyy vielä olevan saatavilla: http://www.hm.com/fi/product/00910?article=00910-F#article=00910-K :)

   Poista
 11. Bleiseri on ihanan pirtsakka! :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!