Just a normal tuesday.

Ihan näin alkuun varoituksena, että on taas runsas määrä valokuvia tiedossa, joten saattaa latautua hitaasti tämä.

Meillä oli (odotetusti) vuorossa eilen illalla sitten auton renkaiden vaihto. Kotinörtti  on tehnyt autojen kanssa enemmänkin töitä ja pitkään, joten yksin käsin sitten vaihtoi renkaat alle puolessa tunnissa. Siinä samalla kun minä kävelin pitkin hallia, liikesensori valot kun siellä on, niin pysyivät päällä. Nyt on kitkat alla, vanhat sellaiset. Uudet mennään hakemaan kuukauden sisällä. Vanhat ovat vielä lailliset, joskin aavistuksen kovat ikänsä takia. Hyvin kuitenkin vielä kelpaavat ja ajatellen yöpakkasia, niin hyvä oli vaihtaakin.

Chancing tires. Well, he did, I just observed.

Päivän asukuvat sen sijaan otettiin hallissa myös, joten ne ovatkin sitten niin epätarkkoja kun vaan mahdollista. Pitää koettaa kuvata niitä kotona vielä jossain valoisammassa. Kovin kummoinen ei tosin kokonaisuus sinällään ollut. Olin kyllä unohtanut omistavani edes tuon kovin trendikkään värisen burgudin mekon, kaivoin tosiaan talvivaatteet eilen, vähän kun olisi taas uusia vaatteita kun ne sieltä puolen vuoden jälkeen kaivoi esille. Auto ei valitettavasti kuulu varustukseen.


Viitta/Cape: Esprit
Huiv/Scarf: Marja Kurki
Hanskat/Gloves: River Island
Mekko/Dress: Dorothy Perkins
Neule/Knitwear: Next
Saappaat/Boots: Evans
Laukku/Bag: Longchamp

Olipas helma päässyt kiipeämään korkealle ensimmäisessä kuvassa. Siitä hankala mekko, että helma tuppaa nousemaan sille kriittiselle rajalle, voiko töissä enää pitää. Ehkä se noiden paksujen sukkisten kanssa menee. Huomatkaa myös tuolla viimeisessä kuvassa oman auton kanssa soinnutetut hanskat. Hih. Hanskat on kyllä olleet olemassa ennen autoa omistuksessani. Vielä kuvaa laivaostoksissa, taxfree on siitä kiva, että voi täydennellä varastoja tarpeellisella ja vähemmän tarpeellisella...




Myönnän, ei tässä ole kaikki karkit... Tryffelit on Kotinörtille, joka "uhrautuu" niiden syömisen kanssa, jotta minä saan tuon ihanan rasian. Josta en kyllä tiedä mihin käytän, mutta onpahan kaunis rasia. Ostimme myös toisillemme toisistamme tietämättä joulukalenterit ja pakottavaan makean himoon näitä mini wertherssejä ostin, ovat meinaan niin makeita, että yksi riittää.


Tästä pienen nitojan kokoisesta pingviinistä saatiin töissä tänään paljon hupia. Tuppaan ostamaan ajoittain työpöydälleni jotain pientä hauskaa ja kivaa ja tämä oli juuri sellainen. Tuo kala lähtee siis semmoisen narun päähän pois tuon pingviinin nokasta ja kasautuu sitten takaisin koko pehmon täristessä. Saatan olla omituinen, mutta tuosta saatiin kyllä hyvät naurut tänään.


Kotinörtille uusia tuotteita kaksin kappalein. Saa nähdä oppiiko mies silmänympärysvoidetta käyttämään. Clarinssin parranajoöljy oli alessa, joten sitäkin kokeiluun vaan, kuulemma ensimmäisen ajon jälkeen tuntui hyvältä ainakin.



Biothermin kuivan ihon rasva on päivävoiteeni niin, että tuo on neljäs purkki jonka ostan ja koska Inglot katosi jonnekin Sellosta (Apua! Missä nyt käyn?) niin kulmakynäksi palautui Lancomen 010 kynä, joka on kyllä hyvä sekin. Hintavampi, mutta levittyy kauniisti.


Uutuus kokeiluna L'Orealin Yout code Luminize. Vaikutti hyvältä ainakin tämän aamun kokeilun jälkeen. En tiedä jääkö vakituisempaan käyttöön, kokeiltava se on kuitenkin pidempään kuin yhden aamun verran. Elisabeth Ardenin 8 hour cream on ollut haavekokeilulistallani vaikka kuinka kauan (hintahan tässä on jarruttanut). Nyt ostin kuitenkin käsivoiteen kokeiluun. Koko eilisen illan hiplasin sitten käsiäni, tuo nimittäin tekee niistä ihanan pehmeät. Hih. Hyvä tuntuma siis vuorokauden käytön jälkeen tähän tuotteeseen.

Näin kamalasti kuvia ja ostoksia tällä kertaa, hyvää keskiviikkoa!

One buys car by the according to colour of the gloves... No wait... maybe another way around.

Today it was time to change tires to my car. My dear boyfriend did it under 30minutes wich is quite amazing time, at least I think so after doing it by him self. Outfit pictures are quite pour, but we did our best, since it was already dark outside. I took all my winter clother to use yesterday, for a while it will feel like all new clothes.

I also did some taxfree shopping on past weekend on a ship. Some choklate, toffee and christmascalenders for both of us. Some new thigs to my boyfriend and some old ones for me. Also wanted to try on L'Oreals Luminez and for long I have wanted to test out Elisabeth Ardens 8hour cream, so I bought one for the hands.

It already Wednesday, so I hope you are all well!

Kommentit

  1. Lovely gloves and cape!
    xoxo
    Patricia

    http://misstoptenimage.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Vau, nuo autokuvat on jotenkin kivan erilaiset, makeet!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Epätarkkoja ne ovat, se harmittaa itseäni. Muuten ihan kivat kyllä, sitä vaan tulee omille kuvilleen niin sokeaksi :)

      Poista
  3. You look so pretty! And how cute is that penguin!

    xo, Yi-chia
    Always Maylee

    VastaaPoista
  4. Kivoja ja erilaisesta näkökulmasta kuvia- oikein hyvä :)!

    Ihana reissu teillä ollut, tekisi niin kovasti mieli päästä juurikin Tukholmaan, mutta erityisesti miehelläni niin hektinen työtilanne, että täytyy vaan malttaa odottaa :(.

    Hih, tuo pinviini on hauska :)!Ja ah, ihania ostoksia! Alemman postauksen eväsrasia olisi mulle ihan must- tahtoo samanlaisen ;). Ja turkissomisteiset nahkahanskat niin leidimäiset!

    Mukavaa loppuviikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Minna! Vähän harmittaa kun värit eivät sisävalaistuksessa toimi yhtä hyvin asukuvissa, mutta noilla mennään nyt talven pimeässä.

      Pingviinistä (jonka nimesin tylsästi Pinkuksi) on saatu kyllä paljon hupia täällä. Eväsrasia on hauska, työkaveri juuri lähdössä Tukholmaan, niin meinasi hakean samanlaisen niin voidaan olla "lounas samiksia". Drotningsgatanin Waynesissä on semmoinen krääsä kauppa, niin sieltä hankittu.

      Oikein hyvää viikonloppua sinne!

      Poista
  5. Sullahan on ollut varsin naisellinen rooli renkaiden vaihdossa, huolehtia että toisella on valoa :) Mä olen yleensä joutunut vaihtaan renkaat ihan itse, mutta tänä vuonna kultaseni vaihtoi ne mun puolesta ja ihan pyytämättä. Meinas, että se ois liika raskasta tulevalle mammalle vissiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se lienee meikäläisen nopeudella parempi, että Kotinörtti vaihtaa renkaat. Minä olisin väkertänyt varmaan useamman tunnin hallissa kun miehellä meni alle puoli tuntia.

      Kultainen mies sinullakin, kun on vaihtanut renkaat :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!