31.10.2012

My favourite italian.

Koska eilen oli... noh, tiistai päätti Kotinörtti piristää ja vei minut onnellisen yhteen suosikki ravintoloista, Il Gabbianoon syömään. sellossa Bio Rexin vieressä sijaitseva ravintola on ehdoton suosikki-italialaisemme ja samalla myös takuuvarmasti hyvää ruokaa tarjoava paikka. Michelin tähtiä paikalta on turha hakea, mutta ei niitä joka ravintolalla pidäkään olla. Tämä upea paikka on viihtyisä ja hyvin paljon mieleeni. Italialaiset kokit (ja suurin osa henkilökunnasta) takaavat hyvät ruuat ja saan käyttää koko hyvin rajoittuneen italiankielen sanavarastonikin kerralla tuolla vieraillessani.
Sain tänään myös nopean kameran käyttö opetuksen Nnan aviomieheltä T:ltä, joka opasti kuvien otossa sisällä. Eihän tuo kamera olekaan ollut kuin melkein vuoden käytössä ja en vieläkään meinaa osata ottaa kuvia muulla kuin automaatilla.Tänään asukuvat (automaattiasetuksilla) otti kuitenkin lounaalla työkaverini, josta ellen väärin muista käytin aiemmin nimitystä Hobitti. Tämä siis kaikella rakkaudella ja hänen hyväksynnällään, viitaten Pippinmäiseen aina iloiseen asenteeseen. Taukohuoneen Eifeltornitaulu toimi hyvänä taustana.

Näissä tunnelmissa hyvää keskiviikkoa!

P.S. Mainitaan vielä, että ravintola ei pyytänyt mainostamaan itseään vaan halusin ihan itse esitellä teille suosikkipaikkani.Blazeri/Blazer: H&M
Huivi/Scarf: Esprit
Paita/Blouse: Mexx
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: Mark's&Spencer

Since it was... well Tuesday yesterday my dear boyfriend took me to my favourite italian restaurant. All italian staff makes this place my favourite, a peace of Italy in just couple of blocks. Loving the place, unfortunately the pages are only in finnish so I will not link it down here. 

We also took some outfit pictures at work, much thanks to my dear co-worker for taking these. You see, I have grown to love those pants. I'm waiting to get them in burgundy as well. Basic outfit, but that has been realy me for the last couple of months, ever since I decided to just wear those pants.

Have a wonderful Wednesday and hope you are all well!

13 kommenttia:

 1. Italialainen on kyllä aina hyvää. Meillä taidetaan tänään syödä myöskin pastaa :P

  Kauniin syksyisen sävyinen asu sinulla. Sekä housut että jakku on tosi paljon mun mieleen. Selvästi onnistunut lisäys sun ilmeisen kasvavaan jakkukokoelmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, minäkin tuosta innostuneena tein tälle päivälle eilen illalla vielä lounaksi pastaa, niin että sitä nyt sitten hetki syödäänkin :)

   Kiitos kaunis. Jakkuja on tosiaan muutamat tulleet lisää ja H&M iloisesti ilmoitti tänään, että uudet housutkin ovat saapuneet, joten niitäkin tulisi testailla. Samanlaiset siis kun nuo konjakkiset (ja olemassa olevat mustat). Olen selvästi hurahtanut tiettyyn tapaan pukeutua viime aikoina :)

   Poista
 2. Poikkeapa Lahdessa käydessäsi torin laidalla Mamma Mariassa, se on legendaarinen ravintola tällä suunnalla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos vinkistä, pitääkin muistaa kun seuraavan kerran Lahteen suuntaan :)

   Poista
 3. I also love italian food!!
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Mmm the food looks so yummy! I just adore Italian cuisine!

  callmemaddie.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Vaikuttaapa todella kivalta ravintolalta. Ihan nälkä tulee ajatuksestakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilemisen arvoinen paikka jos tänne suuntaan on tulossa :)

   Poista
 6. Thiѕ pагagraph is truly a pleasant one it helps new the web viеwers, who аre
  wishing for blogging.
  Feel free to surf my page :: what do men really want in a relationship

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!