27.10.2012

My favourite things.

Ihana Ansku Shoe lover blogista lätkäisi haasteen, jossa pyydetään kertomaan tämän hetkenkymmenen lempi asiaasi. Olen tehnyt hyvin saman tyyppisen haasteen kolmesti (täällä, täällä ja täällä), mutta päätin tarttua haasteeseen, olenhan kesän lapsi, jolle pimeä syksy ei ole helppoa aikaa. Onneksi siinäkin on puolensa ja asioita, jotka tekevät harmaastakin päivästä hyvän. Tavallisia arkisia asioita siis, osittain samoja kuin noissa edellisissäkin, osittain koitin ajatella jotain muutakin.

Kuvat totutusti osoitteesta: http://weheartit.com

1. Sunrise.


Kesän lapsena rakastan aurinkoa. Rakastan auringonnousua, jonka tähän aikaan vuodesta kohtaan työmatkallani. Tervehdin tuota kaunista näkyä joka aamu yhtä suurella ilolla.

2. Candels.


Syksy saapui ja meillä laitettiin kasa kynttilöitä palamaan. Elävä valo piristää iltaa aina, rauhoittaa kiireisen päivän jäljiltä myös.  Tuovat valoa siihen niin suuresti inhoamaani pimeyteen.

3. Dinners with friends.


Ystävien kanssa vietetyt pitkät illalliset ja heidän kanssaan vietetty aika on muutenkin kultaakin kalliimpaa. Viikolla vietetty keskiviikko hyvässä seurassa teki hyvää ja semmoisia illan istujaisia tulisi järjestää ehdottomasti useamminkin.

4. Reading.


Luen ympäri vuoden, mutta etenkin syksyllä uppoudun kirjoihin oikein kunnolla. Suurimpana rakkautenani kirjoista ovat fantasiakirjat ja niiden pariin palaan etenkin syksyllä. Luen monipuolisesti kyllä kaikkea, mutta eniten varmasti on vaikuttanut J.R.R. Tolkienin tuotanto, tästäkin kuvasta nousee mieleeni erään samoojan lause "Turhaan eivät putoa Lórienin lehdet".

5. Hot chocolate.


Syksyllä ja talvella yksi suurimmista herkuistani on kuuma kaakao. Mielellään kermavaahdolla ja kanelilla. Terveellistä? No ei todellakaan, mutta on se vaan ah niin herkullista. Kuuma kaakao ja kunnon kirja pelastavat monesta tilanteesta.

6. Blogging.


Bloggaus tuo iloa niin kesällä kuin talvellakin. Syksyllä olen jotenkin löytänyt tämän taas uudelleen, elokuun lopusta alkaen. Hyvä ja rakas harrastus. Myös muiden blogien lukeminen tuo paljon iloa.

7. Travelling.


"Te ette kyllä Suomessa meinaa pysyä" sanoi Kotinörtin työkaveri kuultuaan uusimmasta reissuvarauksestamme. Yksi yö Tallinnassa vielä edessä ennen joulua. Rakastamme kumpikin matkustamista ja itse ihastuin niin paljon hotelliin jossa elokuussa olin, että ehdottomasti halusin Kotinörtillekin mahdollisuuden siihen tutustua. Uusien paikkojen näkeminen ja kulttuureihin tutustuminen on asia, jota olen aina pitänyt arvokkaana.

8. Woolen socks.


Minä palelen koko ajan ja jatkuvasti. Niinpä villasukista on tullut jälleen kerran ylimpiä ystäviäni. Tahtoisin oikeastaan tuommoiset ruttuvartiset (ja pitkävartiset) sukat, mutta koska oma neulomistaitoni on nollassa, niin pitänee hymyillä nätisti jollekin osaavalle henkilölle. Käytössä tällä hetkellä rakkan ystäväni Nnan neulomat kauniin valkoiset villasukat.

9. Hobbit.


Elokuva tulee joulukuussa ensi-iltaan. Odottaminen on "ihan kivaa", mutta ai että minä odotan sen näkemistä. Peter Jacksonilla on kerronnan jalo taito hyppysissään ja mikäli elokuva on toteutettu samalla ammattitaidolla kuin TSH:t niin minä tulen teatterissa viihtymään. Pääasiallisesti käyn harvoin elokuvissa, mutta tätä oikein odottamalla odotan.

10. Life.


Kaikkineen jokapäiväinen elämä on suosikkiasioitani. Koetan löytää jokaisesta päivästä jotain hyvää. Aina se ei onnistu, mutta jos edes vähän. On hassua lainata TV-sarjan hahmoa, mutta Sinkkuelämää elokussa (ensimmäisessä) on eräs keskustelu:

Samantha Jones: Relationships aren't just about being happy. I mean, how often are you happy in your relationship?
Charlotte York: Every day.
Samantha Jones: Every day?
Charlotte York: Well, not all day every day but yes, every day.

Samaa koetan toteuttaa myös elämässäni yleensä, olla onnellinen edes osan päivästä. Tähän mennessä se on onnistunut ihan kohtalaisen hyvin. Onneksi.

Tässä vielä säännöt:
 1. Listaa tämän hetken kymmenen (10) lempiasiaasi.
 2. Jaa haaste vähintään viidelle (5) tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille.
 3. Voit halutessasi myös osallistua Mokon myymäläinstallaatioprojektiin sekä Mokon lahjakortin arvontaan lähettämällä oman lempiasiat -listasi osoitteeseen mokomarket@moko.fi otsikolla: Minun lempiasiani. Ilmoitathan meilissä yhteystietosi. Kaikista lähetyistä lempiasioista valitaan osa ja nämä valitut aiheet tulevat olemaan osa Moko Marketissa järjestettyä esillepanoinstallaatiota, jota päivitetään viikottain teidän lähettämillä lempiasioilla. Jokaisen esiteltävän lempiasian yhteydessä mainitaan lempiasian kertojan nimi ja paikkakunta. Voit seurata myymälän installaatioita Facebook-sivuilta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 50€ lahjakortteja Moko Markettiin (arvo yht. 150€). Teidän lempiasioiden mukaan elävä Lempiasioita -näyttely rakennetaan viikolla 41 ja arvontaan voi osallistua 3.10- 2.11.2012. Moko Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Näyttely on pystytetty jo, mutta arvontaan voinee osallistua.
 4. Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein! 
Itse tahtoisin kuulla Mapsin, Veeran, Anetten, Minnan ja Annun tämän hetken lempiasioita.

Hyvää lauantaita kaikille! <3

I was asked to list my favourite things right now by a lovely blogger Ansku and here they all are. What are your favourite things right now?

Lovely weekend and hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta Dahlia! Ohjelmassa tänään :)

  Niin voin noihin kaikkiin samaistua, pieniä juttuja jotka tekevät arjesta arvoisensa!

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa <3 Ne ovat, joskus sitä vaan tuppaa unohtamaan ne pienet asiat suurempien keskellä.

   Oikein hyvää alkavaa viikkoa, toivottavasti viikonloppu oli rentouttava :)

   Poista
 2. Toden totta, asioita jotka tekevät elämän elämisen arvoiseksi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niitä pieniä, jotka tekevät elämästä jotain muuta kuin kuin harmaata :)

   Poista
 3. Kyyllä tv hahmoiltakin välillä hyviä juttuja löytyy, ja tämä todellakin on yksi niistä :)
  Pitäisi vain muistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole muuten helpoimmasta päästä muistettavien ohjeiden listalla. Ainakaan toteuttaminen ei ole kovin helppoa :)

   Poista
 4. Ihania asioita! Arvaa vaan, alkoiko tehdä mieli kaakaota tuon kuvan jälkeen ;)

  Muuten, blogissani on sinulle jotain pientä...! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, tulen katsomaan vielä tänään <3 Kaakaota tekee itsellä aina mieli, ehkä tuo kuva heijastaa sitä ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!