30.10.2012

New look.

Kuten kirjoittelinkin jo aikaisemmin, kävin viime viikon maanantaina silmälääkärissä koska vanhat lasit eivät enää oikein täyttäneet tehtäväänsä. Kun pupillien suurennustipat sitten lakkasivat vaikuttamasta tiistaina, niin valitsin kahdet uudet lasit. Kahdet lähinnä siksi, että kahdet sai yksien hinnalla. Päälle vielä tuplana bonukset.

On kyllä sen verran kehuttava Sellossa sijaitsevaa Espoon Silmäsairaalaa sekä Silmäasemaa, että sain kyllä aivan huippupalvelua, jopa niissä määrin, että eilen hakiessani lasit vein Silmäasemalla palvelleelle naiselle suklaata laitettuani jo perjantaina positiivisen palautteen verkon kautta menemään. Tilanne oli siis se, että näköni oli muuttunut kohtalaisen radikaalisti joten sain lasit kiire tilauksena päänsärkyjen vaivaamana ja perjantaina vielä erikseen soitettiin hiomolle, että ovatko lasini missä vaiheessa tulossa. Sain siis varmasti normaalia nopeammin uudet lasit, joten koin kehujen olevan paikallaan. Minua asiakaspalvelu ilahduttaa aina.

Leikin eilen myös kameran asetuksilla, joten laseista on kuvat otettu myös vähän hassuilla efekteillä. Tämän näköinen "uusi naama" siis täällä. Tänään kiristyttämään kumpiakin, muutoin istuvat kuin valettu ja alan tottumaan jo kasvoihini uusien lasien kanssa.

Ylemmät lasit ovat Stig-merkkiset, alemmat Tommy Hilfigerin.

Oikein hyvää tiistaita!Yesterday I received my new eyewear. I have been having the same glases for four years wich ment I really needed new ones. I'm not huge fan of wearing contacts, since I can manage with out glases as well at the party. I also have quite sensitive eyes so it's noot good to poke them all day with contactlenses. So I'm wuite fond of having glases and wearing them it's part of me. Nothing hides dark circkles under eyes better than glases!

I bought two new ones since there was sale "Get two for one". It took them about a week to get to me (I did get them in a "hurry up" tag since my vision has changed quite much). I also foud some funny ways of taking pictures. In my oppinion, we have realy great selection of pretty glases here in Finland (over all, in different stores offcourse) and that's why I think it's easy for us to wear glases. There is a huge selection.

The first ones are Sting and second ones are Tommy Hilfiger. 

Hope you are all well!

Well hello professor McGonnagal!

14 kommenttia:

 1. Hyvän näköisiä laseja, tykkään varsinkin ylemmistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ne olivat omatkin suosikit jo liikkeessä, ovat edelleen. Mutta kun toiset sai kaupan päällem niin kyllähän sitä kahdet tottakai otti :)

   Poista
 2. Onpa kivannäköiset lasit, molemmat. :) Se on hyvä, että sait hyvää palvelua ja jäi hyvä mieli. Minulla on vähän toisenlaiset kokemukset täältä Silmäasemalta ja lopetin siellä käymisen kolme vuotta sitten. Kaksi niin ikävää optikkoa tuli vastaan, etten suostunut enää palaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Huono palvelu on aina kurjaa ja paikkaa voi vaihtaa. Itse tykästyin tämän yhden asiakaspalvelijan palveluun kovasti, muista ei sitten kokemusta olekaan edes tällä Silmäasemalla. Olen itse sellainen, että vaihdan paikkaa nopeasti, jos lääkäri tai optikko tai mikä tahansa asikaspalvelija ei miellytä. Toivottavasti on hyvä optikko on siellä löytynyt? :)

   Poista
 3. Tykkään enemmän noista alemmista. Ylemmät on sun kasvoihin hippasen liian isot (kehykset menee kasvojen yli). Mutta kiva, että sait hyvää palvelua, se tuntuu olevan harvassa nykyään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, jännä miten kuvista saa sittenkin väärän kuvan. Alemmat ovat livenä leveämmät kuin ylemmät :)

   Palvelusta olen edelleen hyvin tyytyväinen :)

   Poista
 4. These glasses suit you so well! Def see a professor dahlia here!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Thank you dear. I like them as well, now I only need to study ti be pfofessor right? :D

   Poista
 5. Great blog my dear,following you,wanna follow eachother?*:*

  http://countryoffashion.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Theidira. I will most definetly go check you blog :)

   Poista
 6. Upeat kehykset olet löytänyt! Voisin ottaa nuo ylemmät itselle :) Pitäs varmaan itsekkin käyä kattoon uusia laseja kun silmät väsyy lukiessa. Minkälaiset vahvuudet sulla on noissa laseissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Ylempiä, myönnetään, tullut käytettyä huomattavasti enemmmän kyllä, mutta tottahan sitä kahdet ottaa kun kahdet saa saalla :)

   Kannattaa ainakin käydä optikolla/silmälääkärissä tarkistuttamassa näkö jos ei muuta. Laseissa on toinen linssi +2,5 ja toinen -0,25 eli tällaisilla eripari silmillä mennään :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!