25.10.2012

New shoes and something to read.

Eilen kävin töiden jälkeen Sellossa pyörimässä Nnan, Kotinörtin, Nnan miehen sekä ystävämme N:n kanssa. Ilta oli oikein nautinnollinen ja teki todella hyvää päästä vähän kotoa ulos katselemaan maailmaa. Sitä on tänäänkin vuorossa kun menen Halosen kanta-asiakasiltaan, mutta siitä juttua mahdollisesti huomenna. Eilen pyörittiin, syötiin, shopattiin ja lopulta minäkin jonka ei pitänyt shopata shoppasin itselleni kevyet talvikengät sekä uutta luettavaa.
Kengät löytyivät omaksikin hämmästyksekseni Prismasta. Olen joskus aikaisemminkin ostanut sieltä kenkiä, joten nämä varsin sopuhintaiset ja ennen kaikkea matalat kengät olivat tervetulleet nilkkurivalikoimaan. Nilkkureissa kun on kaikissa korot. Tuommoiset suloiset tossukat malliltaan, kevyet ja hyvät jalassa. Keinonahkaa, mutta syksyn loskassa saakin olla.

Luettavaa hömpän muodossa. Sinkkuelämää on yksi suosikki TV-sarjojani koskaan ja minähän ehdottomasti myös luen sarjaan liittyvät kirjatkin, kevyttä syysviihdettä siis tiedossa.

Huivi/Scarf: Mexx
Paita/Blouse: Mexx
Neule/Knot: Next
Housut/Trousers: H&M
Saappaat/Boots: Evans
Laukku/Bag: Longchamp

Hih. Huomatkaa tuo auto kultaseni joka kiiltaa puhtaana. Asukuvat jouduttiin ottamaan sisällä, alakuva selittää miksi. eli kamera jäi autoon kun pinkaisin kauppakeskukseen ja illalla vähän ennen yhdeksää oli jo pimeä. Mutta auto kiilsi ja poiketen omista ajatelmista, vaihdettiin alle vuorokaudessa vanhojen kitkarenkaiden tilalle upouudet. Auto siis tyytyväinen, niin on sen omistajakin.

Hyvää torstaita!


Yesterday I saw couple of my friends on a mall. After some shopping, having coffee and lovely dinner I think we had a great evening. I did buy something light to read. I like SatC as a TV-show, but also those books. And I also actually needed winter shoes with out heels and I was able to find these cute ones on a realy good price.

The car has new tires and it's washed, we had to take photo inside since I forgot the camera to the car when rushing to see my dear friends. And in the evening it was that dark.

Hope you are all well!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa torstaita sinnekin! Kerrohan sitten oliko kirja hyvä, niin voi harkita omallekin lukulistalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki toki, jos aikaa on riittävästi, niin saatan viikonlopun aikanakin saada tämän kahlattua läpi :)

   Poista
 2. Minä ostin Prismasta kahdet talvikengät viime viikolla, sattuivat olemaan jalkaan sopivat. Noita ostamiasi en huomannut, vaikka etsin juuri tuollaisia matalakantaisia. Päädyin sitten gore-texin matalavartisiin, jotka on näppärä sujauttaa jalkaan ja pitävät vähän sadettakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin löysin nuo ihan vahingossa sieltä erilaisten nilkkureiden seasta. Olin jo päätynyt mataliin kiilakorollisiin, kunnes kokeilin noita. Totesin, että kiilat jäävät ja nämä lähtevät. Varmasti hyvät nuo ostamasikin, oma ongelmani on talvikengissä se, että toivoisin niiden olevan sirot. Hankala yhdistelmä korottomalle kengälle kun on minulla on leveä lesti jalassani :)

   Poista
 3. Olen samoilla etsintäasioilla minäkin - matalakantaiset mukavat talvikengät pitäisi löytää. Taidanpa piipahtaa Prismassakin.
  Olipas kiva kuulla että mukavat talvikengät saattaa piileskellä ihan tuossa lähimarketissa.

  Oletkos muuten lukenut jo Carrien Nuoruusvuodet?

  http://mangosforflamingos.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prismasta saa kaikkea kivaa kyllä, unohdan aina, että ruokakauppa ostoksilla voi piipahtaa kurkkimaan kodin sisustusta sekä vaatteita ja kenkiäkin. Kosmetiikan yleensä muistan vilkuilla :)

   Carrien nuoruusvuodet luin englanniksi melkein heti sen ilmestyttyä. Sopivaa hömppää, jonka pohjalta päätinkin sitten tämänkin kirjan ostaa. Raportoin kyllä luettuani, kannattaako kantaa kotiin saakka mukaan :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!