5.10.2012

Outfit of Thursday evening.

Eilinen meni, kuten vähän aavistelinkin, hyvin pitkälle iltaan. Tyttöjen kanssa vietettiin huippu aikaa ja naurettiin kunnolla, kaikkineen siis erinomainen ilta. Se tarkoitti kuitenkin valokuvia autotallissa, jossa muuten on parempi valaistus kuin rapussa vaikka tausta onkin kovin... noh, harmaa. Otin kuitenkin joitain yksityiskohta kuvia kirkkaassa auringonpaisteessa itse töiden jälkeen, joten tässä sekalainen seurakunta eilisen asusta kuvia.

En muuten ollut suunnitellut yhtään tuollaista asua kun eilistä merkintää kirjoitin, ajatuksissa oli ollut punaista ja nahkatakkia... Näin se ihmisen mieli sitten muuttuu. Viikonloppuna on edessä vierailua anoppilaan ja muutenkin varsinais-Suomen puolella, mahdollisesti Turkuunkin jos sen kaupungin ihmiset ovat myötämielisiä näkemisen suhteen. Periaatteessa siis suunnittelematon viikonloppu ja oikein hyvä niin. Onko teillä suunnitelmia tälle viikonlopulle?

Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!


Bleiseri/Blazer: H&M
Paita/Blouse: Dublin
Farkut/Jeans: Evans
Huivi/Scarf: Esprit
Kengät/Shoes: Deichmann (Denmark)
Laukku/Bag: Mulberry
Rannekorut/Bracelets: A gift and Dublin
Viitta/Cloack: Esprit
Huivi/Scarf: TieRack

Yesterday it went a bit long since we had so much fun with girls. We had a real good laugh and stayed up quite long (considering all of us had to go to work today). Unfortunately that ment not so nice pictures of the outfit, since they had to be taken inside. I tried to take some of the detail pictures myself outside right after work tough. Well, you can't always have the best pictures.

This weekend it's of to see my boyfriends parrents and other people living on that direction of Finland. No real plans, wich I love since we have been having some busy weekends here.

What are your weekend plans? Hope you are all well!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Thank you Clare, I had it for my birthday a couple of years a go :)

   Poista
 2. Tosi kiva tuo rannekoru!!TUrkoosi on kyllä ihan sun väri!
  Ja tervetuloa vain tänne ´varsinaiseen´Suomeen ;)
  Meillä on ohjelmassa rapujuhlat huomenna, nami nami!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi :) En näemmä osaa jättää turkoosia "kesäteloille" vaan sekin väri saa luvan toimia myös talvella ;)

   Rapujuhlat kuulostaa hyviltä, nams. Hyvää viikonlopun jatkoa :)

   Poista
 3. Komppaan tässä taas Mapsia, turkoosi ON sun väri! Mulla on turkoosin värinen kineettinen teippaus tenniskyynerpäässä, ihan samanvärinen kuin sun bleiska ja SE ei näytä kivalta...:)) Ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Kyllä sitä turkoosia näemmä voi pitkin vuotta käyttää kun vaan yhdistelee johonkin muuhun kuin valkoiseen ;) Kineettinen teippaus ei kuulosta ollenkaan kivalta kyllä.

   Viikonloppu meni hyvin, hyvää viikkoa sinne!

   Poista
 4. Voihan NAM, miten turkoosi sopii sulle!! Ja turkoosi muutenkin on väreistä mulle se ehdoton number one!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kanssa yksi suosikeista, ei voi sanoa, että ainut suosikki, kun on monta muutakin suosikkia värien puolesta. Kaunis väri se kuitenkin on.

   Poista
 5. IHANA vaaleensininen jakkutakki! :3 Sopii sulle hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti :) Se oli kesän suurin suosikkini, joka nyt syksymmällä jäänyt muiden jalkoihin. Tiiviisti kuitenkin mukana näin ilmojen viiletessä.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!