19.11.2012

Last Friday.

Perjantaina meillä oli aidosti hauskaa Hobitin kanssa kuvata päivän asuamme. Kipaisimme pihalle kun aurinkokin koetti välillä näyttäytyä ja jos joku muistaa perjantain merkinnän vaaka-asento kuvaa, niin hauskaa ainakin oli. Vaatteita inspiroi (kuten niin monta muutakin kertaa) Wendy's Lookbookin Wendy ja tämän merkinnän yksinkertainen kokonaisuus. Pohjimmiltaan ajatus mustasta kokonaisuudesta sai kuitenkin alkunsa Business Womanin tämän merkinnän musta kokonaisuus.

Näin siis pelkistetyn yksinkertaisesta, menninkäistä välillä leikkien.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!


Bleiseri/Blazer: H&M
Pusero/Blouse: From Dublin
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: H&M

This is the outfit I wore on Friday. Simple but I like it. It all started on this lovely outfit by a wonderfull finnish blogger Business Woman. Not all black was a vision I had after seeing this lovely one in Wendy's Lookbook. As you might see on these photos, we had a really good time while taking these photos. 

Have a great week and hope you are all well!

4 kommenttia:

 1. Onpas hyvän värinen bleiseri! Sopii sulle tosi nätisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi! Se on kyllä, jos voisin pitäisin vaan sitä päälläni. koetan kovasti pukeutua ajoittain johonkin muuhun :D

   Poista
 2. Ihana bleiseri ja tuo paita on myös kiva. Niin ja kuvat on ihanan hulluttelevia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta <3 Paitaa on hyvästä syystä ostettu monessa eri värissä, se on ihan suosikki. Ei aina minusta pidä niin ryppyotsaisia kuvia ottaa, välillä näin hullutellenkin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!