27.11.2012

New Mulberry x2.

Kuten eilisestä tekstistä saattoikin havaita, niin meillä oli vuosipäivä eilen. Alkuun kiitos kaikille ihanista kommenteistanne ko. tekstiin. Ne luettiin liikutuksen vallassa täällä. Kiitos meiltä kummaltakin! <3

Me olimme myös päättäneet muistaa toisiamme ja juhliakin tätä päivää oikein kunnolla. Perjantaina pakkasimme laukut ja suunnistimme Tallinnaan lauantaina aamutuimaan, mutta sen säästän huomiselle. Varsinaisen päivän kunniaksi vaihdettujen lahjojen lahjapakkaukset näyttivät sitten tältä:Kerrottakoon myös, että jonkin aikaa ovat olleet perillä paketit jo senkin takia, että tilattu on ennen hintojen nostoa. Ihan hyvä sanon minä, osa tuotteista kohosi pilviin hintojensa kanssa.

Kotinörtti sai pienemmän kassin sisällön:Melkein ehdin mukaan kuvaamaan kun mies kiskoi papereita pois lahjan päältä. Ostin tarkoituksella kalvosinnapit nimen omaan vuosipäivälahjaksi. Ajatuksella, että niitä voi pitää niin häissä kuin muissakin tilaisuuksissa ja samalla muistaa, koska ne on saatu. Olen vähän ehkä tunteellinen ajoittain, mutta lahjoilla on suuri merkitys minulle, myös kun annan ja ajattelen niitä.

Omaa lahjaani maltoin kuvatakin sentään:
Se ihana harmaa Tamara jonka keväällä jo missasin. Niin kaunis ja juuri niin ihana kun olin ajatellutkin. Oli mies osannut myös ostaa tämän "värittömän" version, kirkkaamman värin kanssa olisin saattanut empiä sopiiko se sittenkään. Tuntee tulevan vaimonsa hyvin.

Näiden ihanuuksien parissa meillä siis päättyi viime viikko. Hyvää tiistaita!


As I wrote yesterday we had our one day engagement anniversary yesterday. We had spoken about gifts, but I did not expect to get Mulberry from him.. well, I did byu it to him my self. Propper good cuflinks we han wear for example on our wedding. I got the scarf I've been longing to get. It's so great!

Hope you are all well!

18 kommenttia:

 1. Ihana tuo huivisi ja hyvä idea antaa lahjaksi kalvosinnapit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina. Kalvosinnapit lähtivät siitä, että halusin miehelle jotain kestävää ja pysyvää jota voi pitää vuosi toisensa jälkeen.

   Poista
 2. Miten ihania lahjoja. Yllätyin itsekin siitä, miten paljon hintoja Mulberry meni nostamaan. Ajattelin tyytyväisenä omaa Tamara hankintaani, että tein sen todella hyvään aikaan. Nyt hieman harmittaa, että laukkuhaaveet menivät eteenpäin. Olen pikkuAlexaa harkinnut ja nyt pitää sanoa, että en tiedä raaskiiko niin pienestä maksaa niin paljoa mitä se nykyään maksaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juu kyllä minä aloin katselemaan ympärilleni ihan muualle kuin sinne. Niin paljon kun siellä on kivoja tuotteita, niin en kyllä lähde tuohon hintojen nostoon mukaan. Laukkuhaave siirtyi täälläkin jonnekin hamaan tulevaisuuteen :/

   Poista
 3. Voi että, aika täydelliset lahjat! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Ehkä saatamme tuntea toisemme siis ;)

   Poista
 4. Uuuu ihania lahjoja! <3 Ja hyvää vuosipäivää näin jälkikäteen. Tosiaan suloinen tarina teillä, ja toivon, että itsekin pääsisin joskus kokemaan tuollaisen suuren rakkaustarinan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä sitä joskus itsekin ihmettelee kun takaisin päin katsoo.

   Poista
 5. Upeat lahjat:)<3 Tuo huivi on upean värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anette! Kyllä ne mieltä lämmittävät täällä (huivi toki myös kaulaa).

   Poista
 6. I-H-A-N-A-T!! Molemmat,oih ja voih mitä huokauksia tuo huivi saikin täällä aikaan. On se vaan niin nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kuvia on tulossa siitä ihan käytössäkin, kyllä se vaan on niin ihana käyttääkin.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!