29.11.2012

Tamara at use.

Harmaa, harmaa ja vielä kerran harmaa. Sellainen on minun talvivaatevarastoni. Katselin tässä neuleiden määrää yhtenä päivänä ja jostain eriskummallisen merkillisestä syystä kaikki villainen, liivit ja neuleet, ovat kaikki harmaita. En tiedä miksi, kaiketi olen ajatellut, ettei se ole kova väri kuin musta... Ihan kaiken ei varmaan pitäisi olla mustaa. Uusi Tamara on harmaa sekin ja kerrankin en kokenut ongelmalliseksi sille kivojen vaatteiden löytöä kaveriksi. Näissä mentiin siis alkuviikosta.

Tekeekö harmaa hiirulaiseksi vai meneekö tämä vielä tyyllikyyden puolelle?
Hyvää torstaita!

Pusero/Blouse: From Dublin
Housut/Trousers: H&M
Neule/Cardigan: Vila
Saappaat/Boots: Evans
Huivi/Scarf: Mulberry
Laukku/Bag: Mulberry

I have said this before, but I'll say it once more: Why is all my winter cloathing grey? Each and every wollen thing is grey and I have no idea why. Funny tough, that my new scarf is also grey. Well, on the other hand it was easy to combine.

What do you think of this grey outfit?
Hope you are all well!

22 kommenttia:

 1. Kaunis tuo harmaakin tamara. Ja samoin tykkään neuletakistasi. Sen helma on kiva yksityiskohta. Osaisinpa pukeutua. Voi kun saisinkin jonkun valitsemaan minulle vaatteet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä. Neuletakki on muutaman vuoden vanha, mutta suosikkejani edelleen näin talvella. Kyllä sinä varmasti osaat pukeutua, jokaiselle naiselle löytyy oikeat vaatteet kyllä. Jos Suomessa eläisi sillä, että ostaa muille vaatteita, niin tekisin sitä työkseni.

   Poista
 2. Erittäin kaunis ja tyylikäs kokonaisuus.

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana asu, tyylikäs neuletakki ja tuo harmaa väri on kaunis. Ja tietenkin huivi ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja. Kyllä minä näemmä harmaaseen nojaan talvella, tänäänkin pelkkää harmaata yllä :)

   Poista
 4. Tyylikäs tietenkin! Tamara kruunaa kokonaisuuden ;)

  Oon huomannut saman, tässä yksi päivä kun järkkäsin vaatekaappia niin huomasin omistavani kolme harmaata neuletakkia, harmaat housut, tummanharmaan boleron.. :D Mut tosiaan se on vähän kivempi kuin musta just siks, ettei ole niin kova väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta!

   Mä en ainakaan muuta syytä keksi tolle harmaalle kuin ns. uusi musta. Päätin kyllä, että yhtään uutta harmaata en osta ellei ole "aivan pakko" ;)

   Poista
 5. Tyylikäs ehdottomasti, olet aina tyylikäs ja sulta saa hyviä vinkkejä! :)

  - P

  VastaaPoista
 6. Harmaa on tyylikäs, aina. Ja varsinkin tuo kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se miellyttää kyllä omaakin silmää. Ilmeisesti puoli vuotta ilman harmaata auttoi siihen, että nyt taas jaksan väriä. Keväällä olin siihen ihan kyllästynyt.

   Poista
 7. Missään nimessä EI ole tyylitön tai hiirulainen tämä kokonaisuus! :) Neule sopii sinulle upeasti, puhumattakaan tuosta ihan_totaalisen_täydellisestä Tamarasta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna-Reetta! <3 Tamara on ihan mielettömän kaunis, vaikuttaa toimivan jokaisen kokonaisuuden kanssa :)

   Poista
 8. Ahja Nam, tästä mä tykkään, hirrveesti!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Se on suosikkini myös näistä viime aikojen kokonaisuuksista.

   Poista
 9. Itsellänikin on paljon juuri harmaita villaneuleita :) Mielestäni se väri ei kauhean hyvin pue minua, mutta talvella on oikeastaan ihan sama minkä värinen neule on päällä. Pääasia on kuitenkin se, ettei ole kylmä :) Harmittaa kauheasti, kun aloivat taas nämä pakkaset:/!

  Tuo mulberryn huivi on kyllä upea:)! Sopii sinulle todella hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä olen, niin kauan kun on lämmin, niin en pahemmin välitä väristä. Ilmeisesti tämä harmaa on ollut sitten oma valintani näyttäen kaikkein lämpimimmältä. Uskoisin harmaan olevan kuin beige, jokaiselle on oma sävynsä joka sopii :)

   Kiitos, huivi on kyllä ihana! <3

   Poista
 10. Ihana kokonaisuus. Tuo harmaa neuletakki on aivan loistava. Lämpimän näköinen ja naisellinen. Ja Tamara sopii sen kanssa kuin nenä päähän! Nyt olen vähän kateelinen...:D Siis yhdistelmästä. En Tamarasta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on ale-löytö parin vuoden takaa, kun kylmää vastaan piti alkaa ostaa oikeasti villaa. Pari edeltävää talvea olikin pärjännyt puuvillalla. Yhdistelmää saa lainata mielensä mukaan itselleen :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!