Boxing day outfit.

Tapanina oli aika lähteä lumen saartamasta asunnosta vihdoin uloskin. Joku ihanainen oli tosiaan aurannut aattona autotallin ovien eteen lumet. Jippii. Ei siinä ihan kamalasti ystävälisiä sanoja irronnut kyllä, mutta Tapanina olivat nekin poissa. Niinpä sitten suuntasimme kahvittelemaan vajaan tunnin ajomatkan päähän joulukahville isälle.

Koska aurinko paistoi (!) oli ulkona hyvä ottaa kuvat ja samalla saada kuviin uutukaista Äidin ostamaan joululahjaa myös. Tallinnasta ostetussa Hilfigerin ruskeassa vapaa-ajan laukussa on yksi ainoa ongelma: Sinne mahtuu puoli maailmaa mukaan. Jos se laukkuun mahtuu, niin sehän kannetaan mukana. Työlaukkujen kanssa asiat ovat hyvin, joten pyysin pienempää vapaalle sopivaa laukkua, luottomerkiltäni Longchampilta. Äiti toteutti hartaan toiveen ja uusi varsin passeli laukku pääsi Tapanina urheilemaan (juuri sopiva lompakolle, silmalasikotelolle ja muutamalle pikkujutulle siihen päälle). Muistakin joululahjoista ennemmin laitan kuvia hiljalleen kuin teen mitään kollaasia, mutta pukki oli oikein onnistunut tänä vuonna, taisin olla todella kiltti.

Täällä on torstain myötä palattu takaisin arkeen ja välipäivät vietetään töissä, joten tavalliseen tapaan taas näitä aamumerkintöjä on tarjolla pienillä kuulumisilla höystettynä. Arvatkaa muuten kuka onnistui kerrankin pitämään nettiostokset kurissa joulupäivänä, ylpeä itsestäni. Vain tarpeellista ja kaivattua tuli tilattua, ei puhuta siitä, mitä tilasin ennen joulua alkaneista aleista. Niistäkin tiedossa kuvia kyllä kunhan tulevat ensin.

Hyviä välipäiviä ja hyvää torstaita!



Pusero/Blouse: Mexx
Neule/Cardigan: Seppälä (old)
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: From Turku
Huivi/Scarf: Mulberry
Laukku/Bag: Longchamp (Christmas present from Mom)

Since I'm back at the office for two days it means I'm back with the blog as well. On Boxing day it was time for some car ride to my fathers place to get some coffee. A perfect time to get my new Longchamp out for the very first time. Christmas present from Mom, I'm loving it. It just fits everything I need to carry with me on leasure time (for some reason I need to get more things with me when getting to work). 

Lot's of present (I quess I acted good this year) and some from online sales as well. More pictures on their way as soon as everything arrives.

Until then, great day to you all and hope you are all well!

No idea what's happening, but it must be good!

Kommentit

  1. Oletpa saanut kivan lahjan äidiltäsi. :) Asu näyttää hyvältä ja tuo Mulberryn huivisi on niin ihana. Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin. Äidiltä ja isäpuolelta se toki on yhteisesti, mutta jotenkin epäilen Äidin ostaneen tämän ja isäpuolen pienen elektroniikka toiveeni toteuttaneen ;) Asu oli ainakin lämmin, sisällä saikin villapaitaa pois ottaa, mutta tarkeni kuvata ulkonakin :)

      Oikein hyvää torstaita sinne myös!

      Poista
  2. Hyvännäköinen asukokonaisuus ja aivan ihana laukku. Mä tarttisin kyllä myös tuollaisen pienemmän laukun. Ai niin, mutta munhan pitää olla harkitsevaisempi nykyään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tara! Pienempi laukku on kätevä jos ei tarvitse kaikkea kantaa mukana. Harkitsevaisuus on hyvästä, mutta kyllähän sitä nyt tarpeeseen voi ostaa ;)

      Poista
  3. Uuu mikä laukku, tosi hieno! Mukavia välipäiviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, juuri passeli (kävin sovittelemassakin "pariin" kertaan tätä jo marraskuussa). Kiitoksia kovasti, täällä pakerretaan, joskin hiljaista tuppaa olemaan ja ihan hyvä niin vaihteen vuoksi :)

      Poista
  4. Aivan ihastuttava tuo uusi laukku <3

    VastaaPoista
  5. Ihana ja käytännöllisen oloinen laukku!

    VastaaPoista
  6. Ai miten ihana laukku! Tuon tapainen on omaan kaappiinkin (tai siis ihan käyttöön kyllä...:D)hakusessa. Konjakinväriset ovat vähän kiven alla... ainakin kivat mallit! Työniloa sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Ilmeisesti tuotakaan ei ollut mitenkään helppo löytää juuri konjakin värisenä, näin ainakin Äiti kertoi. Hyvää perjantaita sinne!

      Poista
  7. Onpa kiva Longchampin laukku! Kävin ite just Mulberryn (ale)sivuja kattelemassa... mutten usko että raaskin ostaa mitään. Ehkä säästän vielä vähän lisää euroja kasaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annu! Mulberryn alet selasin minäkin läpi, pysyin tiukkana niiden kanssa enkä mitään tilannut :)

      Poista
  8. Nice cardigan and bag darling!! Merry Chritsmas to you too!!
    xoxo
    Patricia

    http://misstoptenimage.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Patricia, my new favourite bag. Cardigan is old, but it's so warm <3

      Poista
  9. Ihana asu! Toimii tosi kivasti! Haha, mä kuolasin kaksi päivää ainakin Mulberryn alesivuja, mutta toistaiseksi en tilannut mitään.. Onneks ne parhaimmat jutut taitaa kohta olla loppu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! Lämmin, mutta minustakin ihan kiva kokonaisuus. Lienee parasta omallakin kohdalla, että ne suosikkini alkavat hupenemaan Mulberryn puolella, ei tarvitse hillitä itseään niin kauan :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!