9.12.2012

Leeloo.

Eilisessä postauksessa vilahtivatkin jo uudet sukkahousuni, joista ajattelin kertoa enemmänkin, nimittäin sain reipas viikko sitten mieltä lämmittävän yhteistyötarjouksen Leeloo verkkokaupalta. Leeloo on kenkiin ja sukkahousuihin erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimasta etenkin sukkahousut saivat allekirjoittaneen haukkomaan henkeään ihastuksesta. Myönnetään, kyllä minä kenkäpuolellakin hyvän tovin vietin selaillen. Mitä ihania korkokenkiä, etenkin nilkkurit saivat huokailemaan kauniiden kenkien perään.

Leeloo on siitä harvinainen Suomalainen verkkokauppa, että valikoimaan kuuluu ihastuttava määrä myös isommalle naiselle sopivia kuviollisia sukkahousuja, joista minä sainkin valita omani kokeiltaviksi. Kyseessä on niin sanottu Queen size mallistosta, jonka koko luokituksesta kerrotaan Leeloon verkkosivuilla seuraavaa:

Valmistajan ilmoittamat suositukset mitoille: pituus n. 170-185cm, paino n. 68-100kg


Minä siis kaikin puolin menen tähän "rakoon". Olen kyllä muutaman sentin lyhyempi, mutta samalla on todettava, että olen osani huonosti istuvista sukkahousuista kärsinyt. Tällä lantiolla kun ei meinaa sitten niin millään löytää sopivia sukkahousuja. Ne tuppaavat aina rullaantumaan lantiosta alemmas ja jatkuvasti saa olla nykimässä niitä ylemmäs. Kaikkea muuta kuin tyylikästä. Lieneekö kenellekään yllätys kun kerron, että suurin osa omistani on Briteistä tilattu tai Irlannista tuotu. Paksuista ja kuviollisista kaikki ja värittömistäkin suurin osa. En ole edes unelmoinut kuviollisten hankkimista Suomesta, haluan että ne kestävät ja Suomesta ostetut eivät koskaan ole nousseet lantiolta riittävän ylös. Ennen kuin nyt. 

Minä olen sukkahousutyttö viimeiseen saakka. Legginssejä en suostu koipiini laittamaan ja stay uppeja en halua pitää. Sukkahousut pysyvät jalassa ympäri vuoden ja vain ihan kuumimpina kesäkeleinä ne jäävät kotiin. Olen kuitenkin arka käyttämään, enemmän suosin mustia ja värittömiä. Muutaman kerran olen kuviollisia pitänyt ja niistä olen kyllä ihan tykännyt. Värilliset taas eivät oikein ole oma juttuni, vaikka varovasti olenkin nyt sinisiä opetellut käyttämään.


Tartuin kuitenkin mielelläni Leeloon tarjoukseen kokeilla kuviollisia sukkahousuja. Omaksi vallinnakseni osui malli nimeltä Vertical Chains. Sopivan hillitty kuvio mielestäni sopi mainiosti itselleni ja värillisten kanssa kerrostettuna myös töihin. Kyllä, värillisten kanssa kerrostettuna. Keskiviikkona minä sitten keekoilin ihanien uutuuksieni kanssa rohkeasti siniseen yhdistettynä töihin. Sainkin niistä huiman määrän kehuja.

Tämän jutun kuvitukseen kuvasi Kotinörtti Vertical chaineja niin kerrostettuna kuin ilmankin. On ainakin meikäläisen sääriä riittävässä määrin näin sunnuntain kunniaksi kuvituksena jos ei muuta. Paraskin sukkahousumalli siis.


Näistä sukkahousuista onkin sanottava, että minä ihastuin. Housuosa oli riittävän suuri, minä selvisin suorastaan helpolla kun ei tarvinnut kiskomalla kiskoa nylonia venymään "tappiin" saakka. Myös yläosa oli riittävä, vaikka se ehkä tuli hieman korkeammalle kuin missä vyötäröni on, niin on sanottava, että nämä olivat ensimmäiset koskaan Suomesta saadut/ostetut sukkahousut, jotka eivät rullautuneet kertaakaan vyötärön alapuolelle. Tiedän olevani valmistajan antaman taulukon alapäässä pituuteni puolesta, joten sillä varmasti on tekemistä asian kanssa. Silti ennemmin näin kun se jatkuva ja ärsyttävä ylös nykiminen.

Istuvuuden ja yllättävän lämpimyyden lisäksi nämä ovat myös omasta mielestäni kauniit. Vaikka verkkosukkahousuja yleensäkin saa asetella hieman paikalleen niin on se vaan sen arvoista. Kauniit kuin mitkä. Jos jotain negatiivista on kaivettava, niin pelkäsin koko ajan näiden kaunottarien hajoavan ja yllätys olikin suuri kun havaitsin näiden olevan ihastuttavan kestävät ja hyvälaatuiset oman lajinsa edustajiksi. Verkkosukkahousuthan tulisi aika pukea varovasti ylle.

Verkkosukkahousut sekä kuviolliset sukkahousut ovat aina oivallinen tapa asustaa itsenikin niin rakastamat pikkumustat ja muutkin mekot juhlavimmiksi. Ihastuin myös perjantaina valtavasti ideaan kerrostaa verkot värillisten kanssa, jolloin niistä saatiin enemmän omaan makuuni arkisemmat, mutta silti niissä on minusta kyllä sitä jotain. Plus yhdistelmä on uskomattoman lämmin.


Suosittelen siis kokeilemaan näitä ja te joilla on sama ongelma kuin minulla tuon rullautumisen ja jatkuvan nykimisen kanssa niin ehdottomasti kokeilkaa. Jokainen nainen ansaitsee kauniit ja istuvat sukkahousut!

Leeloon verkkokauppaan tästä ja Queen Size mallistoon pääset puolestaan tästä.

Mitä mieltä olette? Verkkosukkahousuista yleensä ja tuosta kerrostamisen ideasta?

Leppoisaa (ja säärientäytteistä ainakin tämän blogin suunnalta) sunnuntaita kaikille!


I was pleased to get an offer to try new Queen size pantyhose line. I chose the ones I loved and I must say they are wonderful! 

Happy Sunday to you alle, hope you are all well!

6 kommenttia:

 1. Nätit on!
  Itse olen tosi arka käyttämään kuviosukkiksia...tai siis en käytä niitä. On ollut yhdet, kerran, 17-vuotiaana -> ei siis mun juttu... tai siis niin luulin. Nyt kun sulla on kerrostettuna nuo kahdet, niin ne näyttää kyllä tosi kivalta! Voisin vaikka kokeilla :)

  En yleensä halua että iho kuultaa mustien sukkisten läpi (itselläni), joten mulla lähes aina kahdet päällekäin. Eli 120 den ja alla 40 den tms...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu! En minäkään niitä valtavissa määrin käytä, mutta joskus ne on kivaa vaihtelua. Kerrostamista kannattaa kokeilla. Verkkosukkahousut tuovat yllättävän paljon lämpöä tavallisten päälle, nuo alla olleet siniset ovat kuitenkin vain 40den paksuiset.

   Poista
 2. Hui! Klikkasin itseni katsomaan noita verkkosukkiksia ja minusta ne olivat hieman pelottavia...:D Mutta noin kerrostettuna näyttää tosi kivalta! Minä joka olen vilukissa yleensä käytän ihan suosiolla puuvillasukkiksia...:D Mummomallia kiitos! (niitä olen löytänyt edullisesti henkkamaukalta). Mutta noita voin innostua kokeilemaan keväämmällä sitten... muuten palelee mulla varpaat. Pitää olla puuvillaa ja villaa...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Eivät ne kaikki omaankaan makuuni olleet noin pelkällään, mutta myönnän minäkin ihastuneeni ehdottomasti enemmän tuohon kerrostamalla puettuun tapaan. Siitä saa hauskuutta päivään nopeasti :)

   Näillä pakkasilla ehdottomasti parempi vaan pysytellä metodissa "Pue niin paljon, että tarkenet". Säästään itseään paljolta kun toimii niin :)

   Poista
 3. Hienot on - ja kiva idea käyttää kerrostamalla;) - Minulla ei enää vuosiin ole ollut kuviosukkiksia - minä kun olen mestari sukkahousuntuhoaja ja niitä varahousuja ei kukaan jaksais kustannella. Mustia eri paksuuksilla, eri materiaaleista ja ihonvärisiä. Ei koskaan kiiltäviä - mä saan niistä ihan hirmuiset paukamat ja kutinan jalkoihin. Ja minulla ongelma on lähinnä se, että sukkikset tuppaavat jäämään lyhyiksi sekä jalkaosasta että sitten ylempää. Joistakin XL-malleista löytyy sopivia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta mallista on ainakin sanottava, että jaloista riittävän korkealle ilman kiskomista tuli, samoin ylempänäkin oli hyvin tilaa. Itse tykkäsin juuri siitä noissa. Olen itsekin kova tuhoamaan sukkiksia, etenkin niitä ohuimpia, nämä kestivätkin yllättävän hyvin. Pitäisi aina malttaa laittaa yhtä varovasti jalkaan ne :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!