Purple love.

Olen vuosia, siis jostain hamalta 1990-luvun alkupuoliskolta saakka pitänyt violetista väristä. Kuulemma jos sain valita, niin valitsin jo lapsena itselleni violetteja vaatteita. Aika monessa koulukuvassa ala-asteelta sellaisia vilahtaakin. Välillä oli taukoa ja nyt taas olen tämän värin pariin palannut. Keskiviikkona palasin sitten takaisin tähän väriin sekä housujen, huivin että uusien korujeni muodossa. Korut tilasin Tinkiltä TianaX blogin kautta. Kauniita käsin tehtyjä helmikoruja, jotka ainakin ovat omaan mieleeni. Korvakoruista lähti idea, halusin ehdottomasti ne ja siihen lisäksi vielä rannekorun. Sainkin "suunnitella" korun ihan itse. Toisessa korussa näin kauniin lehtilukon koristeena ja rannekorun malli on sama kuin eräässä toisessa korussa, halusin vain korvisteni värisiä kiviä niihin. Korut ovat olleet kotona jo viikon verran, nyt palasin takaisin violettiin sitten kunnolla. Minulla käytössä arkena, mutta istuvat varmasti juhlaan myös.

Uudet koruni näyttävät tältä:




Minusta ne ovat kovin kauniit ja kovasti ovat omaan mieleeni. Kokonaisuus joissa noiden kanssa liikuttiin on sitten alla. Kuvan on otettu (vähemmän fiksusti) töiden jälkeen kun vilä oltiin suhattu Motonettiin ja kauppaan. Tukka hapsottaa, naama kiiltää ja huomatkaa ulkonaolon jäljiltä punoittava nenä. Tosin asiaa en osaa kyllä auttaa yhtään, mikä kuvien muokkaus taito? Motonestistä haettiin polttimoa, sulkaa ja muuta autojuttua, mutta löysinpä minäkin sieltä jotain nimittäin pakettiauton lumiharjan. Työkaverilla on sellainen ja aavistuksen kateellisena katselin kuinka paljon pidemmälle sillä ylettyy. Lumet saa pois katolta kokonaan ja parasta oli se, että sen kanssa ei takki lumeennu kun ei tämmöisen pituusrajoitteisten tarvitse nojata autoon. Suosittelen!

Miltä muuten nämä isot kuvat vaikuttavat blogissa? Uudistin vähän ulkonäköä, nämä ovat nyt kohdalla erittäin suuri nämä kuvat. Ovatko ne liian suuria ja palataanko edellisen postauksen suuri kokoon? Mielipiteitä kehiin vaan, pitäähän teidän lukijoiden saada tämä aukikin tämä blogi ja liian suuret kuvat hidastavat tietysti aina, mutta hidastavatko liikaa? Onko kuvia liikaa, mennäänkö harvemmalla määrällä kuvia? Muita toiveita blogin ulkonäön tai sisällön suhteen? Sana on vapaa!

Nyt kuitenkin asukokonaisuutta keskiviikolta, violetin parista hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!

P.S. Hobitti. Suosittelen. <3Sanat eivät riitä kuvailemaan, ihan mieletön!

EDIT:// On sanottava, että nyt harmittaa, vasta pääsin kehumasta Marocon oilia eilen ja tänään Feeluniquelta ei saakaan enää Suomeen sitä tilattua. Harmittaa kun vielä viime viikolla se onnistui ja sen takia sitä kehuin. Eli jos joku tietää mistä sitä saa tilattua, niin tietoa otetaan vastaan.




Pusero/Blouse: From Dublin
Villatakki/Cardigan: Vila
Housut/Trousers: H&M
Saappaat/Boots: Evans
Huivi/Scarf: Esprit
Laukku/Bag: Mulberry

On Wednesday it came back, my love of purple. Since I can remember I have been wearing purple and while there was a break of not wearing it, on Wednesday I wanted to wear it again. Trousers and scarf and jewelry all purple and I'm loving it! What do you think about it? And my new jewelry I ordered?

Have a great weekend and hope you are all well!

Kommentit

  1. Mun mielestä kuvat ovat nyt hyvänkokoiset, jatka vaan näin. Mä käytän kanssa itse tuota erittäin suurta.

    Nätit korut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvissa sitten pysytään, ellei valtavaa määrää tule vastustusta niiden koon kanssa :) Korut ovat ihanat, pidänkin nyt jatkuvasti niitä.

      Poista
  2. Kauniit korut. Minä olen myös violetin ystävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä. Violetti on luottovärini aina juhlassa, jotenkin arkena kyllästyin siihen, mutta näemmä se on varsin toimiva jälleen kun piti hetken taukoa.

      Poista
  3. Kuvat ovat nyt oikein hyvänkokoiset, jatka vaan tällä koolla. Täällä myös violetin ystävä ;-D. Tykkään tuosta neuletakista, se on kauniin mallinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Neuletakki on pelastajani kylmällä, se on villaisena uskomattoman lämmin. Harmittaa, etten silloin pari vuotta takaperin ostanut useammassa värissä, nyt en ole samoja enää löytänyt.

      Poista
  4. Love purpple color too!! BTW your bag is gorgeous!! ;-)
    xoxo
    Patricia

    http://misstoptenimage.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Patrica! Bag was a 30-years gift to my self. A dream I just wanted to make true :)

      Poista
  5. No nyt on hyvän suuruiset kuvat! :)
    Korut on nätit, ja sopii sinulle kauniisti. (Kiva kun kaikille väreille löytyy tykkääjiä!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä violetti on suosikkini, vieläpä tuossa sävyssä kaikkein eniten. Kuvat pysyvät siis suurina kun niistä on sellaisina tykätty :)

      Poista
  6. Kuvat on ehdottomasti paremmat näin;) Korut sopii sinulle ja on muutenkin kauniit. Mä tykkään tosi paljon tuosta violetista väristä - mutta muilla, en itselläni. Mä olen joskus nuorempana saanut traumoja kahdesta ihanasta väristä: violetista ja turkoosista. Olin lukenut jutun, jossa kuvattiin, miten nuo värit teki mun tukastani vihreän. No, höpö höpö - mutta trauma mikä trauma. Näitä värejä ei kaapistani löydy - seiniltäni kylläkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä, miten joitain värejä ei suostu ihminen käyttämän, vaikka ne sopisivatkin hyvin. Itse en suostu pinkkiin koskemaankaan, ei siinä suurempaa traumaa ole, kuulin vain joskus teininä, että se ei sovi ihon väriin. Kyllähän se kirkas pinkki sopisi, mutta päätetty nyt on jo, että en käytä :)

      Poista
  7. Ihanaa käytännöllistä arjen luksusta nuo korut :)

    Ootko muuten ajatellut että sulle voisi sopia otsatukka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä kauniit ja ilahduttavat edelleen joka päivä.

      Otsatukka on vaihtoehtoehto häiden jälkeen, koska sinne on mielessä tietty kampaus, niin ei vielä ei voi kuin tuommoista leukaan saakka ulottuvaa leikkailla :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!