29.12.2012

Some shopping.

Niin. Minun siis ei pitänyt tehdä aleista mitään ostoksia. Ainakaan tarpeettomia ja mielestäni onnistuinkin välttämään tämän kohtalaisen hyvin. Muutama hyvin edullisen hinnan "Tahtoo" ostos livahti haavin läpi ennen joulua, mutta joulupäivänä ostokset olivat hyvin maltilliset. Vain yksi M&S:n 25€ mekko livahti mukaan kun Kotinörtille alesta tilasin paitoja. Niin, ja häitä varten valmiiksi juttuja, mutta niistä lähempänä. Torstaina kuitenkin löysin itseni suunnistamassa päättäväisesti kohti Selloa Kotinörtti käsipuolessa.

Sattui nimittäin niin, että Kotinörtti oli ostanut minulle joululahjaksi GANTin huivin. Minä olen kranttu ja kun samaa väriskaalaa on hyllyssä muutenkin, niin nolona kysyin Tapaninpäivänä haittaisiko armasta miestä, jos vaihtaisin johonkin värikkäämpään kuin harmaaseen. Ei haitannut, joten sinne suuntasimme ensin. Väriä sitten löytyikin kerralla enemmän, huivista kuvaa tosin myöhemmin. Olisikin jäänyt siihen tämän naisen ostokset, mutta kun ei.

Sain viime jouluna lahjaksi Iittalaan tämän vuoden voimassa olevan 1. luokan tuotteista kerta ostoksesta -20% alea kupongin. Tyypilliseen tapaani unohdin sen sitten kokonaan kunnes tämän kuun alussa muistin sen olemassa olon. Olin jo ryntäämässä kaupoille, kunnes päätin, että odotan mitä pukki tuo. Pukki toi toivomiani kivilyhtyjä kirkkaana ja mattavalkoisena, joten kiirehdin ostamaan muutaman lisää ja niille alustan. Alunperin oli tarkoitukseni alennus käyttää Festivon kynttilänjalkoihin, jollaisista haaveilen myös, mutta yksi vilkaisu Sarpanevan metallivatiin ja olin (taas) myyty. Toteutin siis toisen pidempiaikaisen sisustus haaveen tällä, Sarpaneva on yksi suosikeistani mitä tulee suomalaiseen muotoiluun, koruttomuudessaan tuo vati on todella mieleeni.

Oikein hyvää lauantaita täältä uuden asetelman keskeltä!


Pusero/Blouse: Esprit
Bleiseri/Blazer: H&M
Housut/Trousers: H&M
Saappaat/Boots: From Turku
Rannekoru/Bracelet: Esprit

So. I was not supposed to do much sale shopping. I want to save money to trip abroad after easter and there is also wedding to come on August. Well, in the GANT bag is my new scarf wich is actually a present from my boyfirend. But the other bag... Well... I had this -20% coupong to Iittala and since it was valid for only couple of days I "needed" to use it. I got two of those candle holders as a christmas present and for long I wanted to make this kind of setting so I just went to get all the rest needed. Finnish design is close to my heart and especially designed who "made" that plate (Timo Sarpaneva) is one of my favourite. Basicly there is a lot I love in Iittala's products.

Have you done lot's of shopping? Have a great Saturday and hope you are all well!


10 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää nuo kirkkaat ja mattavalkoiset yhdessä :) Meillä on vaaleanpunaisia, harmaita & kirkkaita kivilyhtyjä. Nuo mattavalkoiset olis myös aika ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivat minun makuuni tuollaisina parhaiten. Värikkäitä on minullakin muutamia, mutta nämä ovat eniten mieleeni, kaikessa koruttomuudessaan :) Harmaita olen miettinytkin, mutta mennään näillä ensin :)

   Poista
 2. Samaa mieltä Reetan kanssa, kirkkaat ja matat näyttää hienolta yhdessä ja Sarpanevan vadilla :) Tyylikäs!

  Ja ne ale-ostokset... tilasin takin, kengät ja cardiganin Dorothy Perkinsiltä ihan hasardilla; katsotaan, sopiiko mikään päälle :D Gant on kyllä kiva vaatemerkki, kerro pian, minkälaisen huivin sait!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra Pauliina! Minä koetin etsiä takkia, en löytänyt mitä "tarvitsen". Kengät tuli ostettua jo talven alussa pakon edessä. Perkinssillä on minusta kauniita vaatteita, toivottavasti on sopiva. Huomenna uudesta kaulaliinasta enemmän :)

   Poista
 3. Huoh, niin kaunista ja tyylikästä! Mattavalkoinen on tosi kaunis ja liekki näyttää siinä ihanalta. Tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi! Sain liotettua nuo Iittala-tarratkin pois, niin nyt on kynttilät paikallaan. Kyllä siinä edelleen katse lepää itselläkin.

   Poista
 4. Vautsivau, niin elegantti ja ihastuttava asetelma :)!

  Sulla on kivannäköinen asu, tuo raitapaidan kaulus on kiva! Mukavasti jujua perinteiselle raitapaidalle :). Ja mitkä nilkkurit- ihanat!!

  Hyvää viikonlopun jatkoa Dahlia :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minna! <3

   Löysin tuon paidan Espritiltä syksyn mallistosta, tykkään vesiputous kaula-aukosta kovasti. Muutamassa muussakin paidassa sellainen, mutta saisi olla vielä useammassakin ;)

   Hyvää sunnuntain jatkoa!

   Poista
 5. Very good finds, and it's always tempting when there's a discount, coupon...so forth argh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm one of those who should never have any discount coupongs. Ever! I always use them! :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!