30.12.2012

Spring colour.

Minä ihastuin viime keväänä, jossain maaliskuun kohdalla oikeastaan jo turkoosiin väriin eikä viehätys väriä kohtaan ole vieläkään kadonnut mihinkään. Koen turkoosin enemmän kesän värinä, lähinnä koska viehätyin siihen nimen omaan kesällä, mutta koska syksyn tullen en pakannut väriä pois, niin oli aika siirtää se ihan toden teolla talveen. Mainitsinkin eilen, että kävimme vaihtamassa Kotinörtin ostaman harmaan huivin ja tilalle tulikin sitten urakalla jotain värikkäämpää.

Turkoosin kanssa samalla käyttöön pääsi vähän ennen joulua Mexxiltä tilattu uusi paita, vähän erilainen, edellisestä printtipaidasta onkin aikaa. Ainakin väriä talvipäivään tarjolla.

Rentouttavaa sunnuntain jatkoa!

P.S. Pahoittelut sumuisista kuvista, väsynyt kuvaaja naureskeli itsekin aikaansaannoksilleen.
Takki/Jacket: Sokos
Bleiseri/Blazer: H&M
Paita/Blouse: Mexx
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Molemmat laukut/Both bags: Longchamp
Hanskat/Gloves: Mango
Huivi/Scarf: Gant
Rannekoru/Bracelet: Old

As I told you I had a pleasure of getting a new scarf as a christmas present from my boyfriend. Lovely coloured one that made me think spring and warm summer. Well, it's not warm and there is lot's of snow, but I think you get the feeling as well. Hope you all have a great Sunday and hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. tosi kivan värinen jakku!:) Sopii sulle!

  http://marsqn.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marsq, varmaan vuoden käytetyin jakkuni :)

   Poista
 2. Tuo bleiseri näyttää niin kauniin piristävälle. Osaisinpa itsekin käyttää jakkuja. Kai se lähtisi siitä, kun vaan ostaisi ja laittaisi päälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minä ainakin sen opettelin :D Päätin vaan kokeilla ja yrittää, että josko kuitenkin osaisin käyttää sekä pirteän värisiä että bleisereitä noin muutenkin :)

   Poista
 3. On kyllä ihanan pirteä sävy kaiken harmaan loskan keskellä. Ja varmasti näyttää upealta kevään edetessäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, menee keväälle kyllä. Kaulaliina toki on liian lämmin materiaalinsa takia keväälle, mutta jakku jatkaa kesällekin saakka ehdottomasti :)

   Poista
 4. Turkoosi on kyllä ihan sun väri! Tosi kaunis huivi ja asukokonaisuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra Pauliina! Ihastuin siihen kerralla kyllä ja se piristää ehdottomasti edelleen mieltä suunnattomasti!

   Poista
 5. Voi miten nättinä olet taas! Turkoosi on raikas väri. Ja printtipaita on kiva, sen pääntie/kaulus(?) sopii sinulle hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu! Ajattelin, että paidasta saa vähän erilaisuutta tavallisiin vaatteisiini. Vesiputous (vaikka näin pienenäkin) on suosikkini kyllä. Valitsen mielelläni sellaisia kauluksia :)

   Poista
 6. Kyllä turkoosi sopii ihan yhtä lailla talveen kuin kesäänkin! Tähän pimeään aikaan tarvitaan ehdottomasti väriä, sanon minä! Ja tuo turkoosi sopii sulle tosi nätisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväväri nimitys itselle ehkä tulee siitä, kun "keksin" värin nimen omaan keväällä. Hyvin menee läpi vuoden kyllä muuten. Turkoosi on hyvä väri piristämään sateen harmautta kyllä!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!