4.12.2012

Sunday Snow.

Ei varmaan ole jäänyt keneltäkään huomaamatta, että talvi rantoutui Antti-myrkyn myötä Suomeen perjantaina. Sehän tarkoitti myös lunta ja pakkasia. Minä en ole talvi-ihminen, vaikka lumi antaa kivasti valoa, niin palelen herkästi ja liukastelenkin liian helposti. Suomessa kun on päättänyt elää, niin se kuitenkin vääjäämättä tarkoittaa, että talven kanssa on tulvata toimeen. Viime talvena ostettu kunnon toppatakki auttaa asiaa noin vapailla, arkena päälle puhajhtaa pitkä villakangastakki. Se on muuten epäkäytännöllinen auton kanssa kun pitää helmat kasata autoon sisään, mutta on se vaan niin lämmin. Pahimmiten kun tuppaan palelemaan aina jaloista.

Vuosien saatossa on käytännöllisyys ja lämpimyys voittanut. Lapset käteen, pipo päähän ja kunnon lämpimät talvikengät jalkaan. Samaa mieltä en ollut teininä, silloin se oli tyyli ennen tarkoitusta. Ah ja voih sitä liukastelun määrää. Ei kiitos enää, ennemmin minulla on kuuma kuin kylmä ja flunssa ei nyt sovi kuvioihin tässä kohtaa vuotta. Niinpä siis tässä sunnuntainen kokonaisuus, pitkästä aikaa ulkona kuvattu. Tällä mentiin ihan kaupoille, ei sen suurempaa.


Takki/Coat: Sokos
Laukku/Bag: Tommy Hilfiger
Lapaset/Gloves: Old
Huivi/Scarf: Mulberry
Neule/Knitwear: YourFace
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: Prisma

Pipo ei päässyt kuviin saakka, mutta oli se päässä kuitenkin. Kotona sitten "leivoin". Heittomerkeissä nyt siksi, että valmista torttutaikinaan noissa on käytetty. Perinteisistä tortuista poiketen sekä aprikoosi, että luumuhilloa noissa. Rauhallinen ja kiva sunnuntai siis, jaksaa viikolla. Tänään edessä ystävän synttäri-istumisen, joten vielä on menoa töiden jälkeen.

Hyvää tiistaita ja oikein hyvää syntymäpäivää rakkaalle Matemaatikolle!So winter came on Friday. It also ment low temperature (-10 celcius) and snow. Lot's of it. Winter is here. I'm not a winter person, I get cold easilly. But since living in Finland I must cope with winter and hooray for proper jackets. This is from Sunday, just some shopping for christmas and something for house as well. I "baked" traditional finnish christmas tartlets. Ready made filo paste tough, but it was something.

Today it's a freinds brithday party so lot's to do after work. Have a great Tuesday, hope you are all well!

6 kommenttia:

 1. Nam nam, torttuja! :) Valkoinen toppis on hyvän näköinen, itse en rohkenisi valkoista käyttää, se ei kauaa valkoinen olisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä hyviä, mutta vain tuoreina. Eivät olleet ollenkaan yhtä hyviä enää eilen :) Toppis on rempan tieltä suljetusta Tapiolan Sokoksesta ostettu vuosi sitten. Epäilytti itseänikin, mutta kun saa kotikoneessa tuon pestä, niin uskalsin ostaa ;)

   Poista
 2. Wow....I am def not ready for snow. We had unseasonably warm few days but winter is coming. Stay warm dahlia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Winter came and now it's snow for many months. Actually quite liking it, for now ;)

   Poista
 3. Takki näyttää niin ihanan lämpimältä! Juu, sama täällä, en todellakaan tiedä miten teininä tarkeni lyhyellä takilla, ilman pipoa jne.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on jännä ajatella, että sitä tosiaan olevinaan tarkeni, enkä nyt muista että olisin pahemmin ollut edes kipeä. Näemmä sitä vanhemmiten viisastuu ainakin sen suhteen, että pukee paremmin ylleen :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!