29.1.2013

Back to blond hair.

No niinhän siinä sitten kävi, että oma kestävyys tukan kanssa joka väripurkin mukaan oli tumman vaalea loppui kesken perjantaina ja sunnuntaina tukassa oli uusi väri. Tumman vaalean tilalle tuli helmen kirkas tuhkanvaalea. Hunajan ja kauraryynin seokselta se minusta näyttää noin värinsä puolesta. Hiuksista lähti kerralla pois vähän reipas 10cm pituutta pois ja vaikka tarkoitus ei ollutkaan niitä värjätä mitenkään liukuvärjätyn näköisiksi, niin siltä ne nyt sitten kuitenkin näyttävät. Ainakin sunnuntai päivän harmaassa ulkoilmassa.

Paluu blondiksi tarkoittaa, että tämä on melkein vaalein mitä tähän uskaltaa laittaa, mutta tummempaa en enää halua ainakaan hetkeen. Vuosikausia koin, että oma värini on nimen omaan vaalea ja niin koen edelleen. Tummempi oli kiva kokeilu, mutta koska olen olemassa todella vaalea ja kulmani ovat oikeastaan olemattoman väriset, niin kyllä paluu vaaleaan helpottaa senkin kanssa. Kaikkineen tämä on vähän kun olisi tullut kotiin. Lyhyemmät, mutta terveen kiiltävät hiukset joita kehtaan taas pitää auki kuntosakin puolesta. Taidan vaan luovuttaa sen kanssa, että minulla koskaan olisi paksu ja tuuhea tukka platinan värisenä.

Miltä se teistä näyttää?

Kokeilin sunnuntaina asussa paluuta muuhunkin vanhaan nimittäin ruutuihin. Sain Business womanin tästä postauksesta ideasta vierailla Kotinörtin vaatekaapilla. Pyysin kyllä kauniisti luvan lainata miehen ruutupaitaa. Vieläkään ruutu ei ole oikein kuosini enkä koe oloani siinä kovin kotoisaksi. Jääköön sen omistaminen siihen yhteen kesäpaitaan. Kiitos kuitenkin rakkaalle miehelle joka hieman kummastuneen näköisenä kaivoi pyytämäni paidan kaapistaan lainaksi. Pysyköön hänen kaapissaan, sopii paljon paremmin hänelle.

Näiden kokeilujen myötä hyvää tiistaita!Pusero/Shirt: From Dublin (borrowed from my boyfriend)
Neule/Knit: Mark's&Spencer
Hame/Skirt: Mark's&Spencer
Kengät/Shoes: From Turku
Laukku/Bag: Longchamp

So I'm back being blond! Now you're going to say I was blond before as well. Well, in everywhere else than in Finland yes, but not here. You could say that Finland is promised lands of blonds. That dark blond I had, it's darkest colour I've had in my hair since I was 16. And the colours you try when you are 16 and trying to anoy your morher does not really count now do they?

Well, back in blond I decided to try something else I've worn long time ago: squares. I'm not a huge fan and I actually borrowed my boyfriends shirt for this. I'm still not a fan of squares on me, so I putted shirt back on his closet. New hair still makes me smile, what do you think? 

Hope you are all well!

22 kommenttia:

 1. Kyllä blondi on aina blondi;) Itsekin aikoinaan yritin kokeilla vähän tummempaa, joskus jopa punaista Ladya - mutta ei, en ollut omissa nahoissani.
  Kivastihan tuo paita sinullekin sopii. Hyvin voit lainata toisenkin kerran;)
  Mukavaa viikkoa sinulle ja ihanalle Kotinörtillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se vaan on nähtävä, että tämä vaaleampi sopii omaan silmääni paremmin. Kokeiltuna on, lähinnä Äitiä ärsyttääkseni ties mitä värejä aikanaan. Onneksi ei ollut digikameroita vielä silloin, vaan ne muistot pysyvät paperikuvilla ;)

   Sopisihan tuo, vielä on tekemistä, että ruuduista pitäisin itseni päällä. Mielleyhtymä siihen ala-asteen flanelipaitaan on edelleen liian suuri.

   Kiitoksia kummankin puolesta, hyvää viikko teille myös!

   Poista
 2. Samaa mieltä, ruutupaita on oikein pirtsakka eikä hyppää silmille tuolta neuleen alta. Oikein hyvin minunkin mielestäni voit lainata toistamiseen :)

  En muuten voisi kuvitella sinua ihan tummatukkaisena, kyllä tuo vaalea on sinun värisi! Minä taas olen aikoinani ollut ihan blondi (tykkäsin!) mutta nyt olen taas palannut omaan tummaan väriin. Tässä hiustenvärijutussa olen siis ihan kahtiajakautunut: tunnen oloni kotoisaksi sekä blondina että brunettina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan harkita. Kotinörtillä on kyllä kivan värisiä ruutupaitoja, joten sinällään voisin hyvinkin lainata. Se on tuo kuosi vielä se hankala osio :)

   Nämä ovat joskus olleet liki mustat, eivät muuten sopineet :D Voi kyllä tuo olisi hankalaa jos monen värisessä tukassa viihtyisi, itse en varmaankaan osaisi edes päättää missä mennään :)

   Poista
 3. Nice look darling! Black and white combos never fail!!
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Sopii hyvin sinulle, pirteä mitta ja hyvä väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itsekin tähän tyytyväisempi, vanhaa platinan väristä tähän ei enää takaisin tule :)

   Poista
 5. I think the colour is looking great, do you love the light shade of blonde?? Absolutely I can tell :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes Bessie! I just being this colour blond :)

   Poista
 6. Kiva on väri , sopii kyllä sinulle ! Hyvinhän tuo ruutukin sopii, kun se vaan pilkottaa tuolta puseron alta. Täytyy tunnustaa, etten oikein itsekään osaa ruutuisia pitää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki! Kyllä tässä on parempi olotila. Ruutuun pitää kyllä totutella tovi jos toinenkin itseni ainakin :)

   Poista
 7. Hyvä väritys! Juu ja ruutukin on tosi reipas ja pirteä. Lainaa vaan toistekin =)
  Mulle ruutu, raita, pallo ja pilkku on niin suosikkeja kaikkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minä olen kuvioiden kanssa vasta siinä raitojen kohdalla menossa, pilkut ja ruudut tuntuvat vielä kovin kaukaiselta idealta :D

   Poista
 8. Sä lupasit jossain postauksessa, että et palaa vaaleaan. Muistanko oikein? Minun täytyy sanoa ihan suoraan, että tummempi sopi sinulle paremmin ja oli kivan ilmeikäs! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selasin vanhat hiusten värjäys postaukset läpi ja ei ainakaan omiin silmiin osunut. Vuosien 2002-2010 välissäähän hiukseni ovat melkein yksinomaan platinan vaaleat ja silloin tämä nykyinen väri olisi ollut tumma. Siihen platinaan eivät hiukseni enää paluuta kestä :)

   Tämä varmasti jakaa mielipiteet vielä, itse viihdyn tässä paremmin ja tunnen oloni hyväksi päin vastoin kuin pidemmän päälle tumman vaalean kanssa kävi, että aamulla hiukset vaan saivat aikaa kirouksia värinsä takia :)

   Poista
 9. Hyvin sopii tuo vaalea, tosin siis punainen pigmenttihän sieltä tulee läpi, et ihan platina blondilta kyllä vielä näytä. Mulla taitaa olla vähän sama juttu, että kun on vähän punaista geeneissä, aina sen myös hiuksista näkee. Ruutupaita on aivan ihana tuon neuleen alla! Pakko siis käydä kotinörtin kaapilla kyllä toistekin...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen platinaa on vielä pitkä matka ja saa ollakin. Sitä eivät hiukset enää kestä, pitkinä ainakaan. On se naisen elämä vaikeaa kun pitää hiusten väriä pohdiskella näin ankarasti.

   Ruutupaidan lainausta harkitsen, en lupaa. Ne on ruutuja... :D

   Poista
 10. Tosi hyvä väri, ehdottomasti sopii sulle hyvin!! Ja toi ruutupaita on ihanan raikas tuolla neuleen alla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lupaan harkita ruutua uudelleenkin, Kotinörtti lupasi jo paitoja lainaan ellen omaa halua.

   Poista
 11. Tosi hyvin sopii sulle uusi tukka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! Ei se niin kovin suurta muutosta kokenut, mutta jotain edes :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!