Blue, white and red.

Olen tässä pyöritellyt jo muutaman päivän Muotisalongin Tuijan haastetta kolmeen väriin pukeutumisesta. Ensin ongelmana oli se, että sininen mekko jonka tahdoin kuvaan oli pesussa ja seuraavaksi ongelma onkin ollut se, että ei ole ollut sitten niin yhtään sellainen olo, että tahtoisin pukeutua punaiseen. Päätin kuitenkin, että kolmen värin asun saatte, joten tuli sitä punaistakin sitten lisättyä. Kylmenevät kelit tarkoittavat myös toimistossa viileämpää ilmaa. Mikä sen paremmin siihen sopisi lämmittämään kuin tuommoinen villa shaali? Onneksi se löytyi kaapista punaisena niin saatoin muuten pukeutua sini-valkoiseen joka oli jo huomattavasti helpompi yhdistelmä.

Näissä mentiin eilen töissä, tänään samalla väriyhdistelmällä mutta perjantain kunniaksi rennommin. Siitä enemmän mahdollisesti huomenna. Tämä menköön nyt tämmöisenä vähän huijausversiona haasteesta.

Trikoloritunnelmien parista hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua!



Shaali/Cloack: Marja Kurki
Bleiseri/Blazer: H&M
Mekko/Dress: JackPot
Vyö/Belt: Seppälä
Kengät/Shoes: NewLook
Laukku/Bag: Mulberry

It's been getting colder, it was quite ok here for couple of weeks, but now we are freezing once again. This also means, that I need to get more dressed up for the office since it's quite cold there in the mornings. I'm lucky to have that great red woollen cloack. It's also good one as a jacket on autumn and spring, not yet tough, it's more than enough snow here. What do you think of those colours?

Have a great weekend and hope you are all well!

Kommentit

  1. Tuo Marja Kurki shaali on aivan ihana!
    Ja niin kauniin punainen.

    mä kun muutenkin 'salaa' fanitan Marjan hiveja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sallamari. Minusta Marjan huivit ovat kauniita ja onnellisesti yhden sellaisen tämän shaalin lisäksi omistankin :)

      Poista
  2. Todella kaunis punainen shaali! Varmasti ihanan lämmin. Tarttis itsekin pitää töissä kaapissa tuollaista, niin vois vetää päälle, kun tulee vilu. Mutta kohta ei oo vilu, nyt saunaan ja sitten glögiä =)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Se on kyllä lämmin, todella kätevä töissä tai sitten takin korvikkeena alkusyksystä/loppukeväästä. Kuulostaa hyvältä viikonlopulta! Hyvää viikonloppua sinne!

      Poista
  3. Kaunis kokonaisuus. Ihan sinun näköisesi!
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Kyllä tämä menee täydestä, eikä lasketa huijaukseksi! Todella kiva asu, niinkuin sinulla aina, toimistolookiasi on kiva seurata, jos kohta kommentoin liian harvoin, sori vähän siitä, mutta tiedät, seurailen aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! <3 Voi saahan tätä lukea kommentoimattakin, on mukava tietää että "hiljaisiakin" lukijoita on. Hyvää viikonloppua!

      Poista
  5. Oi, mä ihastuin tuohon bleiseriin, niin kiva!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! Se on H&M:n viime kesä aleista kympillä bongattu löytö :)

      Poista
  6. I love the blue, white, and red together. You look so cute. Have a great weekend! :)

    xo, Yi-chia
    Always Maylee

    VastaaPoista
  7. oh mikä shaali! Sopii sinulle ja näyttää ihanan lämpimältä, juuri tuollaiseen on ihana käpertyä lämmittelemään...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Se on ihan huippulämmin ja mahtuu aika pieneen tilaan niin menee töissä kaappiin kun ei ole käyttöä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!