12.1.2013

Casual version of Blue, White and Red.

Kuten lupailinkin tulee tänään nyt sitten rennompaa versiota trikolorista. Tämä kokonaisuus oli päällä eilen illan menoissa eli vietin perjantaita ystävien kanssa pelaillessa. Vaikka olenkin mekko- ja jakkuihminen niin kyllä sitä vaan vapaalla haluaa pukeutua rennommin. Tämä kokonaisuus valikoitui päälle puhtaasti mukavuussyistä. Hieman kipeillyt kurkku vaati huivin käyttöä ja puuvillainen neule yhdistettynä noihin pehmeisiin housuihin oli kyllä mukavuuden huippu.

Takana siis mukava viikonlopun aloitus ystävien kanssa. Tänään on vuorossa kotoilua, mahdollisesti vähän shoppailua Sellossa, mutta ei mitään sen kummallisempaa. Rauhallinen viikonloppu siis, tällä kertaa ei edes rysmteerata koko asuntoa uusiksi.

Onko siellä minkälaisia viikonloppusuunnitelmia?


Neule/Knitwear: Vero Moda
Housut/Trousers: Your's
Kengät/Shoes: Evans
Huivi/Scarf: Esprit
Laukku/Bag: Mulberry
Kello/Watch Esprit

This was my simple outfit for yesterday evening. It was evening with lot's of laughter. It was a night with one of my dearest friends. I wanted to have something simple and cosy on me so it was a scarf for a bit sore trought,cosy knitwear and soft trousers. What do think this? Too simple? I like it just because it's so simple!

Hava a great Saturday, hope you are all well!

6 kommenttia:

 1. Mukava ja rento asu. Toi laukku on mun laukkulistan kärjessä, se vaan on niin ihana. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se oli haaveena kymmenisen vuotta täällä, joskus haaveita kannattaa toteuttaa, itselleni on niin rakas tämä laukku. Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Raikas,rento asu ja sopii sinulle , tuon laukun ihanuuden allekirjoitan myös <3 Tänään pizzalle Ukkokullan kanssa , muuten vaan rentoilua ;) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laukku on kyllä <3 Pizza kuulostaa hyvältä, meillä nautitaan kotona Irlannista opeteltua pikaruuan helmeä, taco-ranskalaisia (takuuvarma rasvapommi siis). Oikein hyvää viikonloppua sinnekin!

   Poista
 3. Mulberryn laukku on kyllä kaunis ja koko asusi. Itselläni on Mulberryn Anthony Messenger. Kurkkaapas huomenaamuna blogiini, siellä on silloin Sinulle blogihaaste :) Ja blogissani käynnistyi tänään arvonta, tervetuloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitää käydä kurkistamassa. Mulberry tekee kovin kauniita laukkuja, hinnan nostojen jälkeen ne vaan ovat olleet tarkemmassa harkinnassa ostanko vai en :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!