21.1.2013

Just one photo.

Käsi ylös, kuka arvasi, että tässä käy niin, että vietän vauhdikkaan viikonlopun ja unohdan koko kameran olemassaolon? Minä ainakin. Viikonlopulta on siis tasan yksi kuva ja se on alla oleva perjantai ystäväni illanistujais juhlien asuni kuva. Muutoin kannoin kameran kyllä mukana, mutta yhtään kuvaa en ottanut.

Viikonloppu oli kuitenkin aivan mahtava! Perjantaina istuttiin nauraen iltaa pienellä porukalla. Lauantaina oli lähtö Jyväskylään josta kotiuduin sunnuntaina viiden aikaan. Loistava reissu, liian vähän yöunia kyllä, mutta ehdottomasti sen arvoista.

Viikko jatkuu yhtä kiireisenä kun tänään on vuorossa teatteri ja tiistaina sekä keskiviikkonakin on menoa. Kiirettä pitää, mutta kyllä tästä viikonlopusta sai energiaa sen verran, että tällä jaksaa mennä taas pitkälle.

Miten teillä meni viikonloppu? Onko edessä millainen viikko?

Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

P.S. Jos jollakulla on jotain ehdotelmaa, mistä tahtoisi blogissani lukea, niin otan mielelläni vastaan kaikki postausehdotukset. Asukuvia tulee varmasti jatkossakin, samoin nyt useamman viikon vielä keskiviikkoisin kosmetiikkaa, mutta mielelläni toteuttaisin toiveitakin.

Paita/Blouse: Mexx
Villatakki/Cardigan: Vila
Hame/Skrit: Mark's&Spencer
Laukku/Bag: Michael Kors
Rannekoru/Bracelet: Esprit
Kello/Watch: Esprit

The weekend was just great! And it shows... I have only this one picture taken. It's the outfit I wore at Fridays birthday party. I did carry my camera around but apparently had so much fun that I did not have time to take photos. But it gave me a lot of strenght for this this quite busy week just this one trip!

How was your weekend? Hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. Kiva asu, ihanan lämpimän näköinen tuo villatakki. Kaikentyyppiset jutut kelpaavat, ja hääjärjestelyistä on aina kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Villatakki on uskomattoman lämmin, oikea pakkaspäivien pelasta, etenkin kun on riittävän siisti töihinkin. Nappiostos siis aikanaan :)

   Hääjärjestelyistä varmasti tulee asiaa vielä myöhemmässä vaiheessa, vielä eivät ole niin pitkällä, että olisi mitenkään mielekästä esiteltävää. Kyllä minä varmasti siitäkin sitten innostun kirjoittelemaan kun on jotain konkreettista :)

   Poista
 2. I can see it in you face! You looked happy!!
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear! I am actually, very happy at the moment <3

   Poista
 3. Silloin, kun on oikein hauskaa, tuppaa kuvaaminen unohtua :) Kivan mallinen tuo neule <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta. Kyllä sen mukana kantaa, mutta niin helposti se kuvaaminen unohtuu :) Neule on kaikin puolin loistava näin pakkasille :)

   Poista
 4. You look so cute! I love that tee and cardigan!

  xo, Yi-chia
  Always Maylee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear! They are good combination :)

   Poista
 5. Ihanaa että viikonloppu oli onnistunut! Missä kaikkialla kävit Jyväskylässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt voi sanoa, että mitenkään kävin monessa paikassa. Vähän Sokoksella kierreltiin, kävin Soppabaarissa syömässä erinomaista keittoa lauantaina ja istutiin pubissa (en muista nimeä kyllä). Enimmäkseen oltiin ystävien luona suuremmin mihinkään lähtemättä :)

   Poista
  2. No mutta Soppabaarin sopat kannattaakin testata, eli hyvä valinta! :)

   Poista
  3. Se oli kyllä hyvä ruokapaikka, kävisin mielelläni uudelleenkin siellä. Matka vaan on hippasen pitkä noin yhden lounaan/päivällisen takia :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!