22.1.2013

Lumene sensitive touch serum.

Jatketaan keskiviikko kosmetiikan parista. Tiedän kyllä, että tänään on tiistai, en ole päivistä sekaisin. Siirsin tällä viikolla kosmettiikka-arvostelun keskiviikolle sillä huomiselle halusin kirjoittaa teille eräästä näytelmästä. Päättelin kyllä, että tämä yhden päivän vaihtaminen ei ehkä aiheuta suurta katastrofia.

Tällä kertaa arvostelussa ei ole meikki vaan voide. Kerroinkin ensimmäisessä kosmetiikka postauksessa, että herkistin silmäni Lumenelle lukioaikoina ja siitä saakka olen merkkiä välttänyt. Olin kuitenkin jo hyvän tovin miettinyt, että kokeilisin mielelläni näitä kotimaisia tuotteita voiteinakin ja kun sitten huomasin sarjan, joka on Allergia ja Astmaliiton hyväksymä, niin enkös minä sitten päätynyt ostamaan tämän Lumene Sensitive touch rauhoittavan hoitoseerumin kokeiluun.


Ensinnäkin: Jee! En ole tälle allerginen! Joten olenkin tätä nyt suunnilleen joulusta saakka aamuisin kasvoilleni kosteusvoiteen alle levittänyt. Tämä lupaa rauhoittaa ihoa ja poistaa punaisuutta. Tuote itsessään on hyvinkin, noh seerumimaista semmoista valkoista ohutta voidetta ja se levittyy hyvin kasvoille. Itse en ainakaan pahemmin mitään tuoksua ole tässä oikeastaan havainnut, joten sinällään tämä herkkänenäisille kuten minulle sopii oikein loistavasti. Tämä myös imeytyy hyvin ja iho oikeasti tuntuu rauhoittuvan hieman.

Tämä nyt ei kuitenkaan ollut se ihan suosikkituotteeni ja menee listalle "Saatan ostaa uudelleen". Olin nimittäin jotenkin olettanut, että seerumin kuuluisi tuoda lisäkosteutusta. Ehkä aamulla käyttö tulisi siirtää iltakäyttöön? En tiedä, tämä ei silti pärjää aikaisemmin käyttämälle L'Orealin versiolle ei mitenkään päin kosteutuksen kanssa. Ei tämä huono ole, mutta oma ihoni imee todella paljon kosteutta itseensä myös etenkin näin talvipakkasilla. Seerumi tasoittaa kyllä ihon punaisuutta hieman, mutta ei mitenkään mainittavasti. Ehdottomasti tämä ei ole mikään hoito, punaisuus itsessään ei ole vähentynyt vaikka käyttö on säännöllistä.


Purkista sinällään pidän, se on lasia ja pumppu antaa juuri sopivan verran tuotetta kerralla. Kaikkineen siis ulkonäkö toimii tuotteella hyvin.

Kaipaan itse enemmän kosteutusta kasvoilleni, mutta muuten tässä ei sinällään ole moittimista. Saatan kokeilla uudelleen kesämmällä, pakkaset ovat todella haasteellisia omalle naamalleni, joten tämä ei todella ole ensimmäinen tuote, jonka kohdalla olen joutunut toteamaan, että toimii maaliskuusta lokakuuhun.

Oletteko te kokeilleet tätä? Millaisia käyttökokemuksia teillä on?

Hyvää keskiviikkoa!


I decided to try a new serum product. I have quite a troubled skin wich means that I need to take a good a look at products. This one is soothing serum wrom a finnish brand. It has a lot of good sides: it has a neutral smell and it does take a bit of rednes in my skin away. It does not moisturaize as much as I'd like it to do. Other than that, this one is actually quite good. My skins has a lot of troubles in finnish winter so I kind of like to try this again on summer time.

Hope you are all well!

4 kommenttia:

 1. I have ready great reviews on lumene products!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I've heard the same. They seem liked products out on Finland (here as well!).

   Poista
 2. Ostin tämän juuri, koska meikkikonsultti suositteli ostamaan tämän couperosaa hoitamaan. Kuulemma vahvistaa pitkällä aikavälillä ihoa ja vähentää punaisuutta. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt, koska seerumi toimii hyvin. Ihoni on selkeästi vähemmän punainen ja sileä. Käytän tätä lähinnä Dermalogica-tuotteiden kanssa ja toimii hyvin. Yövoidetta tästä samaisesta sarjasta haluan vielä testata eli se menee ostoslistalle seuraavaksi. Ostin myös SOS-voiteen mutta en ole sitä vielä käyttänyt. Konsultti neuvoi käyttämään sitä ihan milloin vain kun iho on ärtynyt (auringon jälkeen, uinnin, itikoiden puremat jne.), joten suuret odotukset sille mutta käyttöön sitten myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todennut, että talvi-iholleni tuo oli liian vähän, mutta kun pakkaset ovat helpottaneet, niin kosteutus on juuri sopiva eikä moitetta enää löydy ollenkaan.

   SOS voide on ihan parasta ainakin omalle iholleni. Pelasti talvi-ihoni kyllä se voide. Minä tykkäsin ja tykkään edelleen valtavasti. Päivävoide on itsellä tätä sarjasta käytössä ja sekin hyvä, yövoidetta riittää N7:iltä vielä paljon.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!