9.1.2013

Lumene Wild Rose

Kuten luvattua, aloitan näin keskiviikon kunniaksi kertoilemaan omia kokemuksiani erilaisista kosmetiikoista. Koska minä pistän omat rahani kiinni näihin tuotteisiin, niin koen voivani myös kertoa vallan rehellisen mielipiteeni. Linkit ovat ko. tuotteen kotisivuille, tarkoitus ei ole mainostaa tuotetta vaan itsekin haluan lueskellä, mitä tuotteesta luvataan ja siksi linkki ko. tuotteeseen. Näin täällä jatkossakin. Nämä eivät välttämättä ole mitään uutuus-uutuuksia, mutta itselleni uusia tuotteita, sellaisia joista koen syystä tai toisesta aiheelliseksi kertoa. Aloitetaan siis tuotteella, joka käsittääkseni ei ole mikään huippu-uutuus mutta itselleni uusi tuote.

Aloitetaan tuotteesta, joka pääsi yllättämään minut, nimittäin Lumenen Wild Rose Natural huulipunista. Minä en ole mikään huulipunaihminen, en oikein osaa korjailla meikkiä pitkin päivää ja koska minulla on kuivumiseen taipuvaiset huulet, niin puna ei mielestäni ole niihin sopinut, sävyttävä rasva sitten kyllä. Myökään Lumenen tuotteita en ole käyttänyt vuosikausiin, lukion jälkeen jos tarkkoja ollaan. Silloin herkistyivät silmäni Lumenen ripsivärille ja tästä pelästyneenä en yhteenkään Lumeneen ole kymmeneen vuoteen koskenut. Päättelin olevani allerginen, joten jätetään kaikki kokonaan pois, loogista eikö?


Mielessäni on kolkuttanut jo hetken aikaa huulipunan käytön opettelu ja kun ennen joulua suunistimme Arkeologin kanssa Lumenen tehtaan myymälän ystävämyyntiin (kaikki -50%) päätin minäkin kokeilla, että josko huuleni kestäisivät ja josko antaisin tälle kotimaiselle valmistajalle mahdollisuuden. Menin sinne muuten Cutrin hiustuotteiden takia, niistä myöhemmin. Käteeni tarttui huimasta valikoimasta kaksi punaa, yksi kiilto ja yksi rajauskynä. Päätin, että jos kokeillaan niin kokeillaan kunnolla. Kokeillaan kohtalaisen luonnollisilla väreillä ja parilla eri sävyllä. Kaikki tuotteet ovat Lumenen Wild Rose sarjasta, josta minulla ei siis ollut minkäänlaista kokemusta, ei sitten niin mihinkään suuntaan.

Kaavailin käyttäväni tummempaa sävyä töissä ja vaaleampaa vapaalla. Kiillon ja kynän ostin tummemman mukaan. Tämä tummempi ei siis todella ole mikään tylsä vaan sävy 08 Tuulen tanssi antaa omia huuliani tummemman sävyn, ei paljon mutta vähän. Kynä on 04 Punaisen lumo ja näihin kahteen täydellisesti sopiva kiilto numero 7. Vapaa-ajan sävyksi valikoitui sitten enemmän persikkaan taittava 05 Keskiyön taika. Rakastan muuten näitä nimiä, joita tuotteille annetaan, sen sijaan muistelemani siniset huulipunahylsyt olivat kadonneet, jossain vaiheessa tässä kymmenessä vuodessa.


Epäilevänä pohjustin huuleni, piirtelin rajat ja levitin punan ja olinkin koukussa. Puna levittyi kuin unelma ja tuntui saman tien kosteuttavalta. Tämä lienee puna, jota voisi kutsua rasvaisemmaksi punaksi? Kerros kynää, kerros punaa ja kerros kiilto on päivittäinen rutiinini ja kyllä tätä aina ruuan jälkeen saa lisätä. Ymmärtääkseni rasvainen puna kuluu nopeammin huulilta pois kun sellainen jota saa oikein kiskomalla kiskoa huuliin, mutta tämä kosteuttaa myös hyvin, joten olen tähän enemmän kuin tyytyväinen. Tottakai rasvaan huuleni aamulla ja illalla, pahassa kunnossa (pakkasilla) myös päivällä, mutta tämä puna pitää sen pienen kosteuden määrän kuitenkin huulissani, joka on hieno puoli.

Käytän näitä myös ilman kiiltoa päällä, silloin väri on kauniin neutraali, lienee sarjan tarkoituskin. Minusta siis vallan sopivia töihin kuin vapaallekin. Saattaisin juhlaan kaivata peittävämpää punaa, toisaalta jos tuotteen sanotaan olevan natural, niin en oleta sen edes olevan kovin peittävän puoleinen.Minä kuitenkin halusin tällaisen, en räikeää. Levitän kaikkea muuta kuin oikeaoppisesti punan suoraan pukosta huulilleni, kestäisi varmasti kauemmin siveltimellä levietettynä, tämä on kuitenkin edistystä minulle jo tämäkin, että ylipäätään punaan huuliani.


Kaikkineen olen todella tyyväinen näihin, hintakin on mielestäni äärettömän kohtuullinen. Kokeiluni ylipäätään sijoittuvat ennemmin "marketti kosmetiikkaan" kuin kalleuksiin. Wild Rose sarjan natural huulipunat saavat siis minulta kiitettävän arvosanan. Sävyjä löytyy laaja valikoima, varmasti jokaiselle oma sopiva sävy, täydentävinä tuotteina tietenkin kiillot sekä kynät. Minusta tuo harmaa-hopeinen hylsy on ihan tyylikäs, en kaipaa mitään väri-iloittelua meikkieni pakkauksilta.

Kaikkineen tätä tuotetta suosittelen, mikäli haluaa punan joka on luonnollisen värinen ja kosteuttavakin. Sellaisen joka levittyy hyvin eikä tee huulista liian malattujen oloisia. Jos taas toiveissa on peittävä puna jota ei tarvitse lisätä niin tämä ei siinä tapauksessa ole sinun huulipunasi.

Näin tänä keskiviikkona, ensi keskiviikkona jotain ihan muuta.

Oletteko te huulipunan käyttäjiä? Onko tämä sarja tuttu? Olenko ainut, jolla punan käytön opettelu on kestänyt näin tuhottoman kauan?

Hyvää keskiviikkoa!


As I have been cetting some new coesmetics lately (in last couple of months) I decided to get some oppinios out. Since I pay them my self, I tell you just how I feel with these. I started out with Finnish brand Lumene and their natural lipsticks. When I test something that can be bough outside Finland as well (you can get these in very selected coutries) I will tell more about that produkt in enlish as well. This time it's just this one so I'll end up sayin have a great Wednesday and hope you are all well!

8 kommenttia:

 1. Nice colors ideal for everyday. Do you like the texture??
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I love those two, absolutely my new favourites :)

   Poista
 2. I have never heard of lumene but this line definitely looks great.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It's finnish brand, not sold in US at all. At least I think so :D

   Poista
 3. Tosi kivat sävyt. Itse en käytä huulipunia juuri ollenkaan, koska huuleni ovat niin kuivat. Huulikiiltoja sitten sitäkin enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin. Kiiltoihin minulla tuppaa jäämään hiukset kiinni ja sitten on punaisia viiruja pitkin poskia :D Nämä ovat kyllä hyvin kosteuttavia versioita :)

   Poista
 4. Ai miten hyvät kuvat olet saanut aikaiseksi! Täytyy kokeilla, käytän huulipunaa joka päivä, mutta unohdan aina lisätä sitä...:D Ja lisäksi sen pitää myös olla kosteuttava ja hoitava kuten nämä! Kokeilemisen arvoinen juttu kun meikkilaukusta löytyy muitakin kohtuuhintaisia Lumenen tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Valokuvaaja ystäväni antoi hyviä vinkkejä siitä, miten tuollaisia pieniä ja muuten ehkä tylsiä tuotteita kannattaa kuvata. Ehdottomasti kannattaa kokeilla, nämä jäivä minulle joka päiväiseen käyttöön kyllä. Hintakaan ei ole tosiaan paha vaikka ei tykkäisi.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!