25.1.2013

New ones at use.

Longchampin laukku ei ole ainut uutuus joka saapui keskiviikkona, myös UPS:n lähetti muisti Tommy Hilfigerin paketilla. Minä kun luulin kiertäneeni alet? Perustelin kyllä nämä kaksi ostosta itselleni sillä, että nämä korvaavat vanhat tuotteet. Paketista kuoriutui alennusmyyntien selauksen jälkeen semmoinen "ihan perus" sini-valko raidallinen kauluspaita. Edellisen heitin roskiin jo viime kesänä. Siis semmoisen työkelvollisen. Kaipasin uutta, alennusmyynnissä sitten sorruin. Samoin jo viime vuoden elokuussa kaipasin uutta mekkoa ruskean Monsoonin mekkoni tilalle. Ostinkin silloin sinisen JackPotin mekon, mutta se ei ollut ihan niin leveähelmainen kuin Monsoonin versio ja vaikka erinomainen onkin, niin kaipasin silti samanlaista. Sekin löytyii -50% alessa. Periaatteessa siis vain korvasin vanhat enkä ostanut uutta, eikö? Kuulostipa selittelyltä...

Mekosta ei ole vielä kuvaa (on muuten tosi vaikea saada henkarilla otettua kivaa kuvaa), mutta paidan laitoin heti eilen päälleni uuden laukun keikkuessa mukana myös. Perus turvallista sinistä oli kokonaisuuteni. Olen oikea sinisen suurkuluttaja pukeutumiseni kanssa, väri jota protestoin parikymppisenä useamman vuoden.

Täällä odotetaan viikonlopulta rauhallista olemista viime viikonlopun hösän ja alkuviikon kiireen jälkeen. Huomenna on ystävä pariskunnan tuparit, mutta muutoin vain oleillaan kotona. Mitä luksusta!

Mitä teillä on viikonloppuna luvassa?Bleiseri/Blazer: H&M
Paita/Blouse: Tommy Hilfiger
Hame/Skirt: Next
Vyö/Belt: Old
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Laukku/Bag: Longchamp

Yesterday I wanted to take my new bag for use. Bag was not the only new thing I had on me. On Wednesday I also received a new blouse and a new dress. Unfortunately I don't have picture of my new dress (yet!) but it's coming. I did took my new blouse for use. Blue and white stripes, nothing much, but something I like. Simple but great for the office. I just adore that new bag, it's just the right size!

Since I was busy last weekend as well at the begining of this week I decided to just relax this week end. We do go to a house warming party but that's it, nothing more to do. I'm so looking foreward to that!

What are your weekend plans? 
What ever it is, have a great weekend and hope you are all well!

22 kommenttia:

 1. Hyvät perustelut. Kaunis kokonaisuus, ja laukku on kyllä ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Kiitos. Kyllä sitä sai hetken miettiä, miksi uusia on ostamassa vaikka kuinka alesta. Laukku jää varmasti hetkeksi käyttöön, joten paljon kuvia sen kanssa luvassa :)

   Poista
 2. Kaunis asu! Päivä päivältä hehkut enemmän, sen ajan mitä minä olen blogiasi seurannut : ). Sinulle sopii niin kapeat kuin leveätkin vyöt. Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Luulen, että hehkuminen johtuu siitä, että se on rakas tuleva aviomies joka niitä kuvia napsii siellä kameran toisella puolella. Vyöt ovat itselleni tärkeitä, vaikkakin taidan omistaa niitä liikaa jo ;)

   Ihanaa päivää sinne myös!

   Poista
 3. WOW!!! This bag is gorgeous and an ideal piece for every woman's closet!! Love it darling!!
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear! It is, perfect in every way as Mary Poppins would say :) Have a great weekend!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää ja kiva tuo uusi laukku. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. Olin itdekin tuohon asuun tyytyväinen. Hyvää viikonloppua sinne myös!

   Poista
 5. Tyylikäs asu, ja laukku oli kyllä nappiostos! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Laukku on mahtava. Minulle käy aina uusien kanssa näin, voittaa kaikki muut mennen tullen. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 6. This is such a classy and professional outfit, I love it. You look beautiful. Love that bag too!

  xo, Yi-chia
  Always Maylee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear. I really liked it me self as well, more than my usuals.

   Poista
 7. Tykkään kovasti asukokonaisuutesi värimaailmasta. Laukun väri on täydellinen ja juuri sopivan kokoinen työlaukuksi.

  Ihanaa viikonloppua sinulle Dahlia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Onnistunut kokonaisuus omastakin mielestäni. Kyllä se vaan niin taitaa olla, että ajoittain uudet asiat tuovat kaivattua lisäpontta vaatteisiin.

   Hyvää viikonloppua Sara! <3

   Poista
 8. Aika hyvät perustelut...:D Laukku on ihku! Hinkuan tuo tapaista konjakinväristä shopperia, nahkaista siis. Ehkä joskus. Viikonloppuna löysäillään, koska ensi viikonloppuna otetaan vastaan vieraita ja uusi perheenjäsen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sitä on itselleen koetettava perustella ;) Löysäily viikonloppu menossa täälläkin, brunssia valmistellen. Lienee hyvä levätä uutta perheenjäsentä varten :)

   Poista
 9. Tuo on ihana tuo uusi laukku ja väri on tyylikäs! :)
  Muutenkin sun asukokonaisuudet on aina upeita ja niitä voi ihastella töissä..

  t. P duunista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti P! <3 Se on kyllä mieleen ja eiköhän se taas huomenna keiku mukaaan. Ja kiitos, huomiselle on jo asu suunnitteleilla, mutta katsellaan sitä huomenna :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!