18.1.2013

Office outfit.

Torstaina oli allekirjoittaneen aikataulu aivan tupaten täynnä. Suurimmaksi osaksi blogia oli sisällytetty iltaan. Lähden nimittäin huomenna aamusta kohti Jyväskylään ja palaan sieltä sunnuntaina. Koska olen tykästynyt tapaan kirjoitella aamupostauksia niin päätin ajoittaa teille aamuiksi luettavaa. Toisaalta samalla saan olla reissussa ilman sen suurempaa painetta tehdä merkintöjä. Enhän minä keskelle metsää mene, joten kommentteihin vastailen varmasti jossain kohdassa. Minä kun tykkään kovasti siitä, että bloggaaja jonka blogiin jättää kommentin vastaakin siihen kommenttiin.

Torstain asukokonaisuus sinällään ei ole mikään väripilkku, mutta tulipahan kuitenkin kuvat otettua. Sinista, mustaa ja valkoisia vähällä ruskealla. Aika simppeliä, mutta minusta ihan kiva kokonaisuus. Tein löytöretken vaatekaappiini ja bongasin tämän hameenkin sieltä pitästä aikaa. Se oli ihan väärässä paikassa, ilmankos ei ole löytynyt. Kuvia katsellessa Näytän kamalan valjulta, kuvat on otettu työpäivän jälkeen kun ensin suhasin kaupoille keskellä tiukkaa pakkasta. Jos vaikka ensi viikolla koettaisi muistaa sipaista edes punaa huuliin, tuo valo kun näkyy olevan todella raaka vaaleille kasvoille. Aamulla kuvien ottamisesta on turha edes haaveilla.

Ennen reissuun lähtöä on tänään vuorossa ensin pakkaus ja sen jälkeen suhaamme Kotinörtin kanssa viettämään hyvän ystävämme ja yhden Kotinörtin bestmaneista synttäreitä joten ohjelmaa piisaa tällekin päivälle.

Kiireiden keskeltä oikein hyvää viikonloppua!


Bleiseri/Blazer: H&M
Pusero/Blouse: From Dublin
Hame/Skirt: Next
Kengät/Shoes: From Turku
Vyö/Belt: Old
Kaulakoru/Neglace: Esprit
Laukku/Bag: Mulberry

After quite a slow week I found my self being quite busy yesterday. Since I'm going to a friends with friends on Saturday I needed to do some blogging things for you yesterday. Also some lists were made so I could do all the normal weekend cleaning and cooking before hand. Same thing today actually, after work it's packing and then to a dear friends birthday (his also one of my boyfriends bestman). On Saturday morning I leave, as said to see some friends to Jyväskylä (it's a bit over three hours drive from where I live to center of Finland). I'm sadly there for only one night, but I'm looking foreward to see some dear friends that don't live that close to me.

As to that outfit, it was something I wore at the office yesterday. Simple blue-black-white and just a hint of brown. I like, well you might have realized by now that I like quite simple outfits. But now it's of to office and then to spend much needed weekend!

What are your weekend plans? Hope you are all well!

10 kommenttia:

 1. Tervetuloa Jyväskylään : )!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi! Ikävän lyhyeksihän reissu jää, mutta parempi sekin kun ei mitään :)

   Poista
 2. Darling thanks a lot for your kind comment on my blog!! ;-)
  WOW it seems you're going to have a very busy weekend right?? Enjoy it!!
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Any time dear, I ment every word :) Yeah, I'm a bit busy, but sometimes it's just good! Have a great weekend Patricia!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitoksia! Täällä aamukahvia vielä juodaan ja sitten liikkeelle.

   Poista
 4. Hi babe,new giveaway on my blog…you can win a pair of Romwe leggings. I would be very happy if u could join! :)
  http://namelessfashionblog.blogspot.it/2013/01/romwe-leggings-giveaway.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for that tip, I must go and see that :)

   Poista
 5. Hee... tervetuloa tänne Jyväskylään! Täällä on aika kylmä, mutta netti toimii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Täälläkin oli yöllä -31, ei ihme että oli illasta vilpoinen tulla kotiin hyvästä määrstä vaatetusta huolimatta :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!