17.1.2013

Red is back.

Kun Preferita kirjoitteli maanantaina punaisesta bleiseristä niin jäi mieleeni itämään jälleen pieni innostus pitää punaista päälläni. Punainen on vahva väri jota olen vasta viimeisen viiden vuoden aikana pitämään ylläni. Se alkoi ihan viattomasti punaisista kengistä. Sitten oli edessä punainen mekko ja takki sekä tämä bleiseri. Punaisia paitoja ei muuten taida vieläkään olla yhtään, housuista nyt puhumattakaan. Olemme vielä kosiskeluvaiheessa punaisen kanssa. Välillä en mitään muuta pitäisikään päälläni kuin punaista ja ajoittain en taas tahdo pukea sitä päälleni ollenkaan.

Joulun jälkeen sain varmaan yliannostuksen punaista kun trikolori-haastekin tuntui niin vaikealta, mutta hiljalleen kuitenkin palasin takaisin tuohon punaiseen bleiserin muodossa. Kyllä se vaan on niin kiva ja onnekseni töissä voi tiettyinä päivinä vähemmänkin formaalisitkin pukeutua niin farkkujen kanssa yhdistettynä oikeastaan ihan kiva.

Mikä on teidän suhteenne punaiseen vaatteissa ja asusteissa?

Tiistaina mainittu raitamekko muuten ei ole vieläkään tilautunut kotiin, mutta jotain muuta raidallista tilasin tiistaina kyllä, viimeiset alejutut. Niistä kuitenkin enemmän siinä vaiheessa kun saapuvat. Josko se riittäisi raidoista hetkeksi.

Hyvää torstaita!


Bleiseri/Blazer: H&M
Pusero/Blouse: From Dublin
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Huivi/Scarf: KappAhl
Laukku/Bag: Mulberry

It mus be because of chritsmas, I was so fed up with red for couple of weeks. But since I saw these lovely pictures by Preferita I was feeling red again. I'm not always been a huge fan of red, but five years ago I bought my first red shoes. After that it was no return back.

What do you think of red? Like it? Hope you are all well!

21 kommenttia:

 1. Punainen on kyllä vähän vaikea, ehkä juuri tuon joulufiiliksen takia. Mutta hyvältä se näyttää pienissä määrin, kaunis on tuo jakku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on etenkin näin joulun jälkeen. Kiitos! Tykkään itsekin kovasti.

   Poista
 2. Kyllä punaista itse tarvitsen, punaiset sukat lämmittävät aivan eritavalla kuin muun väriset ja punaiset kengät,leggingsit,pitkät housut maadoittavat meidät, että "pää voi olla taivaassa,mutta jalat maassa". Mutta musta-punainen väriyhdistelmä on paha, tekee mieli mennä karkuun, henkilö on silloin tosi vihainen, seuraappa. mutta kun tuohon yhdistaa valkoisen so. intiaanien väriyhdistelmä ja tunne on ihan toinen. Värit ovat tärkeitä, ne hoitaa meitä. terv. täti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit ovat kyllä tärkeitä. Itse koen musta-punaisen kokonaisuuden voimia antavaksi ja käytän juhlissa sitä usein. Valkoinen piristää kovin montaa eri kokonaisuutta :)

   Poista
 3. Mä olen pitkään haaveillut punaisesta mekosta, mutta en ole vielä saanut uskallusta ostaa sitä. Jotenkin tuntuu että punainen on sellainen väri, että erottuu kunnolla joukosta. Asusteissa se on vielä hieman huomaaton. Olen kyllä totutellut punaisilla paidoilla. Ja tänään teatteriin punaisella hameella. Että ei ole enään pitkä matka punaiseen mekkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen mekko on aivan ihana, vaikka erottuu, niin itse jotenkin koen käveleväni selkäkin suoremmassa sen kanssa. Hyvää vauhtia siis punaista mekko kohden sielläkin menossa :)

   Poista
 4. Minä pidän punaisesta, mutta on se on sellainen väri, että joka päivä en halua siihen pukeutua. Minulla on kirkkaan punaista, vadelmaa ja oranssimpaan taittavaa punaista. On paitoja, paria mekkoakin ja jopa caprit. Itse tykkään klassisen tricolorin lisäksi punaisen-beige-valkoinen kombosta ja juhlapukeutumisessa punainen yhdistyy mustaan.

  Minusta sinun kasvoihisi punainen käy hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rva Kepponen. Minäkään en punaiseen väriin joka päivä halua pukeutua, muuten se olisi jo liikaa. Punainen-valkoinen-beige on sekin kaunis yhdistelmä kyllä, omaan silmääni oikein kaunis väriyhdistelmä.

   Poista
 5. I am slowly warming up to red slacks and a skirt, but a classic red blazer has always been a favorite of mine.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know Bessie, it takes time to like red. It took me years, but then it was shoes that made me love it :)

   Poista
 6. I really like how you used red blazer as a great color accent to your outfit! Nice! :)

  callmemaddie.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Maddie! I'm not a fan of wearing just red, but little by little it good for me!

   Poista
 7. I LOVE RED, YOUR OUTFIT IS PERFECT. WARE FOLLOWING YOU NOW CAN YOU FOLLOW US BACK?kISSES

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you. Unfortunately I don't follow blogs just to follow them. But I will come and visit your blog ans if I like it, I'll follow it :)

   Poista
  2. Ihana bleiseri. Minä osaan käyttää kirkkaanpunaista vain asusteissa. (Siis kengissä.) Kasvojani vasten se ei sovi, sillä poskeni ovat niin punaiset - valitettavasti ihan aina! Muutoin kylmää viininpunaista ja pinkihtävääkin (vadelma?) löytyy kyllä kaapista runsain mitoin. (Lempiväristäni petroolista huolimatta :D)

   Blogiasi olen seuraillut nyt muutaman kuukauden. Mukavasti kirjoitat ja tyylisi on niin klassinen, josta on helppo ottaa vaikutteita.

   Poista
  3. Kiitos! Kirkkaan punainen ei sovi kaikille, mutta onneksi punaisen värn sisällä löytyy noita sävyeroja, niin jokaiselle löytyy se oma punainen.

   Mukava kuulla lukijoista, pitääkin tulla tutustumaan blogiisi tässä viikonlopun hulinoiden jälkeen :)

   Poista
  4. Blogini on varsin alkutekijöissään, joten sisältöä on niukasti. Siitä huolimatta teretulemast... :D

   Poista
 8. Punainen on vaikea... Tykkään, mutta heti kun se taittuu oranssiin kauhistun. Ei todella sovi minun kasvojani vasten. Taidan omistaa yhden punaisen takin, laukun ja punasävyisen huivin tuollaista "puhtaan" punaista. Viininpunainen, vaaleanpunainen ja pinkki on enemmän "mun" värejä...
  Tuo sun punainen jakku on kyllä tosi hyvä tuon huivin ja valkoisen paitiksen kanssa! Tykkään. Suomalaiset käyttää vähän liian vähän värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen myös kranttu punaisen suhteen. Joko kirkas tai vadelma, muut jäävät ostamatta. Etenkin se oranssiin taittava on kauhistukseni. Värejä näkisin suomalaisilla myös mielelläni enemmän.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!