30.1.2013

Sleek Makeup blush.

Nyt on kosmetiikka keskiviikko taas keskiviikkona. Mainitsinkin tässä postauksessa tilanneeni ennen joulua hieman kosmetiikkaa itselleni aikaisemmin tuntemattomalta merkiltä nimittäin Sleek Makeupilta. Olen tosiaan katellut erästä irlantilaisen naisen pitämää meikkaukseen ja maskeeraukseen liittyvää youtube-kanavaa jo reilun vuoden säännöllisesti. Hän käyttää ajoittain Sleekin meikkejä ja punnittuani hyvän tovin asiaa totesin, että voinhan minäkin kokeilla, että millaisia ne ovat. Etenkin kun pääsin svuille ja törmäsin hintoihin. Kyllä, kokeilen mielelläni edullisesti ja kun kallein luomiväripaletti maksaa 10€ ja muut tuotteet ovat sen alle, niin voittekin sitten arvata, miten tämän kanssa kävi. Useampihan sieltä tuli tilattua.


Ensimmäisenä arviointiin pääsee poskipuna. Kuten kuvasta näkyykin, on poskipunaa pakkauksessa 8g joka on mielestäni ihan hyvä määrä tuotetta. Omani on sävyssä Rose Gold ja tuotteen hintaa on tosiaan 5.50€. Kaikkineen tähän saakkahan siis kaikki on hyvin eikö? Pakkaukseen ei sisälly sutia sitten niin minkään tapaista, mutta kyllä minulla noita vippoja riittää ihan hyvin, se ei siis missään nimessä ole ongelma. Olen mineraalimeikkien kanssa tottunut sutien kanssa muutenkin meikit naamaani laittelemaan, joten en tiedä olisinko edes pakkauksen mahdollista omaa vippaa käyttänyt. Pakkaus on todella napakasti kiinni eli ei aukea itsekseen. Vähän sai aluksi kiskaista auki, mutta Ennemmin toimin niin kuin katson kuinka tuo paketti aukeaa itsekseen meikkipussiini ja pahimmillaan hajoaa sinne. 8g hajonnutta poskipunaa pitkin laukkua on tosi paljon!

Ehdottomana plussana pakkauksessa on myö eleettömän muotoilun lisäksi (tunnetusti pidän sellaisesta) peili. Kansi aukeaa kunnolla auki niin, että paketti on 180 asteen kulmassa parhaillaan avinaisena ja peili on koko kannen kokoinen. Minä ainakin ilahduin tästä ihan suunnattomasti. Peilejä on kovin harvoissa tuotteissa joita käytän (mihins laitat mineraalipuuterikannessa peilin?) ja tämä ominaisuus erittäin tervetullut itselleni.


Oma nimenomainen värini Rose Gold sopii hyvin tällaiselle pohjoismaisen vaalealle iholle antaen sille sopivasti punaa ja hohtoa. Tuotteessa on hyvin pigmenttiä myös. Tässä kohdassa lienee jo jokainen arvannut, että kohta on tulossa sellainen rekan kokoinen mutta tähän tekstiin ja niin onkin, nimittäin: Ihoni ei kestä tätä. Viikon käytön jälkeen nousi poskipäihini ihottuma joka rauhoittui välittömästi kun vaihdoin poskipunan takaisin vanhaa ja tämä jos mikä harmitti. Olisin kovin mielelläni tätä käyttänyt, ainakin nyt yhden purkkisen, mutta minkäs herkkäihoisena teet. Luomivärit tai huulipuna eivät aiheuttaneet allergiaa, joten saattaa olla, että poskipäilläni saattoi olla vain huono hetki menossa. Kokeilen siis keväämmällä ehkä uudelleen. Jos ei vieläkään toimi, niin eiköhän Siskoni keksi tälle jotain tekemistä.

Kaikkineen siis hinta hyvä, toimitus Suomeen kesti kolme viikkoa ja tuote ylitti odotuksensa mitä hintaan tulee. Ei sopinut minulle niin hyvin kuin olisin toivonut. Sääli, mutta kyllä tästä pettymyksestä tokenen. Onneksi hinta ei tämän pahempi ollut.

Onko teillä kokemusta Sleek Makeupin tuotteista? Ainakin Ostolakossa blogissa (tässä merkinnässä) oli kokeiltu huulipunaa jos muiden kokemuksia tahtoo lukea.

Hyvää keskiviikkoa!


After giving it tought I decided to order Sleek Makeups blush (and some more broducts as to test them. I have hear a lot about them and since they deliver to Finland I decided to test them. First I must say, that they are really well prised since this blush was 5.50€. They came to Finland about three weeks but I did order them just before christmas so lot's of holidays as well. I like the fact that they have mirror in these blushes. It's basicly good product, but it just does not suit with my skin. Not at all. Colour is great, my skins just does not like it. Shame, I liked it. I'm glad it was not that expencive.

Have you tried Sleek Makeup? Hope you are all well!

2 kommenttia:

 1. I don't know the label but the packaging looks really nice!!
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I think it's UK brand. Cheap one anyway, I think it's good one to try if you run to it :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!