This weeks pictures.

Kuvia tältä viikolta, alkaen viime lauantailta oikeastaan. Minulla kun pyörii erinäisiä kuvia valokuvakansiossa, niin ajattelin näin lauantain kunniaksi luoda katseen menneeseen viikkoon.

Since I have some photos in my computer about past week I decided to show them to you as well. Something else than just cosmetics or outfits.


Sain reilu vuosi sitten tämän ihanan taulun hyvältä ystävältäni joka oli tämän perinyt. Vasta nyt tämän esille vaikka monesi olen tälle sopivaa paikkaa miettinytkin. Parin viikon takainen kodin järjestäminen loi tällekin tilan ja Kotinörttikin tämänkin hyväksyi. Ei ole liian naisellinen. Omille kasvoilleni kohoaa hymy aina kun tämän näen, niin minun näköiseni!

I got this from my dear friend over a year ago. Two weeks ago we finally got the perfect space for it. I absolutely love it, it's so me! I still smile every time I see it.


Tein joulupäivänä tilauksen Your'ssille. Valkoisia farkkuja kuten viime vuonnakin. Toiset ovat kaprimittaiset ja toiset täysmittaiset. Pidän valkoisia housuja paljon keväällä ja kesällä, nämä sai nyt 10€/kpl ostettua valmiiksi. Sinällään nämä ovat minusta hyvä ostos vaikka eivät vielä pariin kuukauteen käyttöön tulekaan. Vaikka saappaat suojelevatkin lahkeita, niin en oikein valkoisia alaosia osaa talvella pitää.

On the 25th of December I made a small order to Your's clothing. Same thing as last year, I got my self a new pair of white trousers, two of them, other ones are full lenght and other ones are to my knee. They were 10€/one. I don't care if they are not on style anymore, I absolutely love them!


Saimme töistä joululahjaksi lahjakortit Stoccalle ja aika vähän sen jälkeen jäi maksettavaa uuden tuoksun kanssa. Tästä olin testeriä testaillut jo reilun viikon ja päätin sitten tähän lahjakortin investoida. Olisihan lahjakortilla voinut ostaa vaikka astioita, mutta päätin kuitenkin itseeni tällä kertaa investoida. Tuoksu sopii minulle ihan just eikä melkein. Tuoksuherkälle tämä on myös sopivan mieto tuoksu.

As a christmas present we got a gift sertificate to a big department store here in Finland. since I have not been getting new fragrances in ages I decided to get this one. I already got tester and fell in love with it. I had to pay something my self as well, but not that much. I did decided to get something for my self, I could have get some new plates or something but this time it was just for me.


Ensimmäiset tulppaanit tulivat kotiimme viime lauantaina, uusia eilen perjantaina ja nämä valkoisista parhaat jätin vielä maljakkoon. Tykkään ostaa tulppaanit niin, että ovat vielä ihan vihreällä nupulla, nämä osoittautuivat valkoisiksi vaikka vaaleanpunaisten keskellä olivat. Kauniita! Suosittelen muuten investoimaan sen alle euron siihen ainakin Prismasta saatavaan termokassiin kukille. Uudelleen käyttettävä ja ainakin minä sain kukat paleltumatta kotiin -10 asteen pakkasessa.

On Saturday it was new tulips, first ones for this years. This time white. I love to get tulips in buds, since it's surprice wich colour they are. I also got new ones yesterday, since they are not that expencive this time of year. Makes me miss summer even more tough.

Näissä kuvatunnelmissa lauantaina, tällaista minun viikkooni.
Hyvää lauantaita!

Some things from my week, ho you have a great weekend and hope you are all well!

Kommentit

  1. Ihania kuvia. Rakastan tulppaaneja ja tuo taulu on ihana! Mukavaa päivää
    : )!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tulppaanit ovat kyllä kauniita. Samoin sinne hyvää lauantaita!

      Poista
  2. Tosi kaunis taulu! Minäkin pidän valkoisia farkkuja vain kesällä. Olen miettinyt tämän ja Elie Saabin tuoksun välillä, kumman hankkisin. Täytyy sitten kentällä tehdä päätös. Tämä on ihana tuoksu. Ja ihanat tulppaanit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Itse en ole hetkeen ostanut uutta tuoksua ja tähän ihastin testerin perusteella. Toivottavasti oma löytyy vielä sinulle myös :)

      Poista
  3. Uusi lukija ilmoittautuu :) Käytin tovin jos toisenkin ja lueskelin postauksiasi läpi. Pakko tulla sanomaan, että vaikutat aivan ihanalta naiselta! :) Kirjoitat hyvin, pukeudut tyylikkäästi ja sinusta saa jotenkin sellaisen lämminhenkisen vaikutelman. Ehdottomasti jatkan blogisi seuraamista ja täytyykin seuraavaksi kurkkailla tuonne ruokablogin puolelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kauniista sanoistasi, minähän ihan punastun täällä. Uusia lukijoita on aina mukava saada ja tervetuloa uudelleenkin lukemaan.

      Poista
  4. Enjoy your weekend Dahlia! I love the sketch in the first photo and a great pair of white jeans.

    VastaaPoista
  5. Vakilukija täällä. Seuraan blogiasi säännöllisesti, mutta harvoin tulee kommentoitua. Ihana tuoksu tuo ostamasi, itse ostin sen syksyllä laivalta ja sitä ovat kehuneet jopa aivan ventovieraat ihmiset;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla hiljaisemmistakin lukijoista välillä. Tuoksu on kyllä ihana, olen itsekin saanut useamman kehun tuoksusta, en tosin ventovierailta ainakaan vielä :)

      Poista
  6. Taulu on tosi tyylikäs ! Valkoiset tulppaanit ovat niin kauniita ja tuovat kevät ilmettä kotiin. Taidankin hakea niitä huomenna ja kiitos tuosta kukkien termokassi vinkistä :)

    Ihanaa viikonlppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Seuraava tulppaanikimppu jonka hain perjantaina näkyy tuottaneen velkovaaleanpunaisia versioita, näitä on kyllä hauska seurata :)

      Täällä vietellään jo rauhallista sunnuntaita kotona tovi sitten reissusta palanneena. Vaikka nukuttua tuli ehkä liian vähän, niin reissu oli muuten kyllä varsin antoisa.

      Poista
  7. Voi kun kiva taulu. Sopii varmaan sinne teille ja mukavaa, että Kotinörttikin hyväksyy;)
    Täytyypä käydä nuuhkimassa tuota tuoksua jossain välissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) On se kiva ettei keskellä asuntoa kekota taulu, josta toinen ei tykkää, ei sekään kivaa olisi. Tuoksu kannattaa ainakin kokeilla, muuttuu ainakin itsellä iholla todella paljon :)

      Poista
  8. Ihana taulu! Kerrassaan kaunis. Hymyilytti tuo tuoksupullo kun viime viikonloppuna sain saman tuoksun synttärilahjaksi...:D En ole vielä raaskinut käyttöön ottaa tuoksuttanut vain...:D Tykkään kun siinä on mustaa viinimarjaa ja vaniljaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! No mutta sinähän olen hyvän synttärilahjan saanut! Käyttöön vaan ehdottomasti. Niin ja oikein hyvää syntymäpäivää näin matti myöhäisenä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!