31.1.2013

Winter day.

Tiedättekö, itselleni kaikkein vaikein päivä viikosta on torstai. Jaksan kyllä alkuviikon viikonlopun jäljiltä hyvin nukkuneena. Perjantai menee jo ihan omalla painollaan, mutta torstai tuntuu pitkältä ja vaikealta päivältä. Yleensä valmistaudun siihen niin, että ruuat kaivetaan pakkasesta illalla, viikonlopun ylijäänyttä ja muutenkin koetan vain oleilla. Siksi päätinkin tänä torstaina piristää niin teitä kuin itseänikin näillä aurinkoisilla kuvilla lauantailta.

Kävimme aamupäivän kävelyllä kaikkea muuta kuin terveeliseen kohteeseen eli Espoon Vaasan tehtaille. Se on kävellen sellainen hyvä reippaan tunnin mittainen lenkki. Ulkoilua talvisessa auringonpaisteessa, se tekee kieltämättä kyllä hyvää etenkin kun on varustautunut kunnolla. Mikä ikinä saikaan lauantaina tekemään vaakaa keskellä päivää, siihen en osaa vastata, mutta tällaisessa talvisessa kokonaisuudessa oltiin kävelyllä. Kauppaankin ehdittiin vielä tämän jälkeen.

Huomenna on jo perjantai, sitten on taas viikonloppu eli eiköhän porskuteta taas tämäkin torstai eteenpäin. Onko torstai jollekin muulle viikon vaikein päivä?


Takki/Jacket: Sokos
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Huivi/Scarf: Gant
Hanskat/Gloves: Old
Pipo/Hat: Gina Tricot (old)
Aurinkolasit/Sunglases: Esprit

You know, Thursday is actually the most difficult day for me on every week. Maybe I just sleep too little, but still it seems like the week have been more than long enough at that point. Last Saturday we took an hour lookg walking to in beautiful winter day. I was clearly happy since I made those funny poses. Well, that's me, I like to goof around every once and then.

Have a great Thursday and hope you are all well!

Winter in Finland.

17 kommenttia:

 1. Totta turiset. Torstai tuntuu usein tosi turhalta päivältä. Se on jotenkin liian lähellä viikonloppua, muttei sit kuitenkaan tarpeeksi! Onneksi se ei ole kuin sen 24h ;)
  Kivoja aurinkoisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Huomenna on jo perjantai, mutta tämmöinen pitkä päivä tässä edessä ensin :) Kyllä se tästä taas sujuu, kuten on aikaisempinakin torstaina sujunut :)

   Kiitos, kuvia katsellessa muistaa, että viikonloppuna on kivaa taas.

   Poista
 2. Hauskat kuvat. :) Tsemppiä torstaille ja onneksi huomenna on jo perjantai. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Tässä tämä on mennyt, hiljaa hyvä tulee ;)

   Poista
 3. Ju, torstai on pitkä päivä..meillä töissäkin tavallista pidempi työaika tuolloin. Hmm..pitäisköhän palaverin paikkoja vaihdella... perjantai on jo kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onneksi palaverit jakautuvat tasaisesti eikä torstaina ole mitään sumaa. Työaikakin on sama. Saattaisin nyykähtää ajatuksestakin pidemmästä työpäivästä :D Voiton puolella mennään jo ainakin torstain työpäivän osalta :)

   Poista
 4. Ei ole torstai toivoa täynnä täälläkään. Ihanan pirteät kuvat. Tuo valkoinen takki on tosi raikas. Miksiköhän mä aina vaan sorrun mustiin toppiksiin?
  Yritetään jaksaa vaan tämäkin päivä - ja iloitaan siitä, että huomenna on jo perjantai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen takki on Tapiolan Sokoksen poistomyynnistä. Tarvitsin toppatakin villakangastakkien rinnalle ja tuo oli hinnaltaan ja kooltaan sopiva. Käytön myöt olen tykästynyt valkoiseen värinä myös. Kannattaa kokeilla sitä talvellalkin, ei toki loskakelillä, mutta pakkasella :)

   Kyllä tämä tästä jo voiton puolelle kääntyy hiljalleen.

   Poista
 5. Ihanko totta? Mulle se on tiistai ja keskiviikko. Perjantai on kaikinpuolin niin ihana, että torstai on jo vähän niinkuin perjantai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kovasti koettanut ajatella, että josko torstai olisi jo melkein perjantai, vielä en ole tässä onnistunut. Tiistai ja keskiviikko menevät itselläni vielä helposti, tähän torstaihin se aina tökähtää :)

   Onneksi meitä on erilaisia niin ei ole kaikilla sama päivä hankala, eihän siitäkään mitään tulisi :)

   Poista
 6. That looks like a warm and toasty winter coat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is, and it's so needed in this weather!

   Poista
 7. Voi kuinka aurinkoista:)
  meilläkin on ollut oikein keväinen ilma täällä pari päivää.Päivällä työnlomassa teki niin mieli lähteä vaikka joenrantaa kävelylle! Harmi, kun tuo työ haittasi haluja:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Tosin se olikin melkein viikko sitten, nyt on vaan vettä ja sumua :)

   Työ haittaa kyllä ajoittain harrastuksia ja muita mielitekoja, se on kyllä harmillista :D

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos! On siinä talvessa hyviäkin puolia, joskin aika vähän :)

   Poista
 9. excellent poѕt, vеrу іnformative.
  I wоndеr why the оpposite еxpertѕ οf this sector ԁo
  nοt realize this. You must continue your writіng.

  І'm sure, you'vе a great readerѕ' base already!

  My homepage ... cash for cars long island (http://co2gerechtigkeit.de)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!